Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mokarji

mokarji

Te črve verjetno že dalj časa uživamo, sedaj pa bo verjetno tudi stara moka uporabna in sploh je ne bo treba sejati. Za kruh bo vsaka moka dobra, tudi z črvi mokarja. Vse bo legalno, vse bomo požrli, komarje, klope, muhe, vse bo užitno, samo da delat ne bo treba. Vsi na kolo za zdravo telo.

Seveda. Povsod bo. Še dobro da ljudje kot vrsta ne poznamo alergij na živila. Potem kaj takega ne bi šlo.

Jaz res ne vem , zakaj se vsi tako na veliko pritožujete. Je pač ena od načinov prehranjevanja, da ne govorim o tem koliko kultur na svetu obstaja kjer so žuželke pač normalni vir hrane. Mislim ljudje delate taki fus iz tega da je nenormalno. A doma pa jeste maščobe iz svinj in krvavice. Kar je vsaj meni 100 bolj ogabno.

Odgovor na objavo uporabnika
tako je, 30.01.2023 ob 16:33

Te črve verjetno že dalj časa uživamo, sedaj pa bo verjetno tudi stara moka uporabna in sploh je ne bo treba sejati. Za kruh bo vsaka moka dobra, tudi z črvi mokarja. Vse bo legalno, vse bomo požrli, komarje, klope, muhe, vse bo užitno, samo da delat ne bo treba. Vsi na kolo za zdravo telo.

norc

Jaz si že dolgo časa pečem kruh iz moke, ki jo kupim v lokalnem mlinu! In sedaj bom to počel še z večjim veseljem!

Saj ne bodo mokarji, črički bodo.

Pa zakaj zdaj paniko zganjate? Nihče od vas ne kupuje kruha in pekovskih izdelkov? Saj pa ta vsebuje L-cistein, ki ga pridobivajo iz živalske in človeške dlake ali celo las (E910, E920 in E921).

Al pa jeste jogurte, pudinge, marmelade itd. z zmletim karminskim hroščem (E120), npr. poznane linške oči ga vsebujejo in jih več ali manj vsi poznamo.

Pa šelak (E904) iz smole, ki jo izločajo ščitaste uši.

In še polno je tega.

Kaj se pa zgodi po novem s pšenico? A imajo murni mogoče kako vezo z Ukrajino? Ni logike.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close