Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Starševski nadzor NEO

Starševski nadzor NEO

Pozdravljeni,

kakšna je prednastavljena koda za starševski nadzor pri NEO?
Ker monter ni nič povedal, zdaj pa nemorem gledati normalnih filmov za nazaj, ki imajo nevem iz kakšnega razloga 18+ oznako.

.https://youtu.be/cpNDgZ_uCBc

Nima nobeden NEO?

Odgovor na objavo uporabnika
N436, 21.01.2023 ob 11:38

Nima nobeden NEO?

Imamo, imamo, samo nadzora nimamo.

Probaj 0000 ali 1234 geslo.

Ni, semprkbal tudi 1243 pa ni.

Pokliči na tehnično pomoč. Mi smo pozabili kodo, pa so nam kar po telefonu uredili. Prednastavljene kode ni, jo moraš sam vnesti oz jo je vnesel monter. Če pa jo želiš spremeniti, moraš vnesti najprej prejšnjo, tako da je res najboljše, da se obrnete na njihovo 080 številko.

Odgovor na objavo uporabnika
Khmm, 21.01.2023 ob 16:19

Pokliči na tehnično pomoč. Mi smo pozabili kodo, pa so nam kar po telefonu uredili. Prednastavljene kode ni, jo moraš sam vnesti oz jo je vnesel monter. Če pa jo želiš spremeniti, moraš vnesti najprej prejšnjo, tako da je res najboljše, da se obrnete na njihovo 080 številko.

Res je, ni nobene prenastavljene kode, sam jo moraš vnesti. Monter jo je pa vnesel samo, če so ga prosili za to. Mi smo vnesli geslo za nakup filmov. Da ne bi otroci kupovali kakšnih bedarij. Ampak smo morali sami vnesti.

Ni prednastavljene kode, sam jo izberes ob prvi nastavitvi. Potrebno bo resetirat napravo in opravit prvo nastavitev v kateri boste nastavili svojo kodo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close