Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Igralka Mojca Fatur pravi, da na drugih ljudeh vidi prihajajočo smrt

Igralka Mojca Fatur pravi, da na drugih ljudeh vidi prihajajočo smrt

Kuuul!

Škoda, da tega “napovedovanja” ne počne bolj sistematično. Jaz sem takoj za, da grem do nje! Bi me res zanimalo!

Ve bi šle?

Kje in kdaj je govorila o tem?

Jaz ji verjamem, eni imajo sposobnosti o katerih se nam ne sanja.

Odgovor na objavo uporabnika
prava kava, 17.01.2023 ob 20:58

Kje in kdaj je govorila o tem?

Jaz ji verjamem, eni imajo sposobnosti o katerih se nam ne sanja.

Danes v Oni.

Ne vem kaj bi človek na take izjave sploh odpisal. Kaj se ljudem plete po glavi, če to izjavi. Če to dela namenoma, je zrela za kako psihiatrično obravnavo ali celo za prijavo. Kdo pri zdravi pameti si želi to vedet? A uživa v tem da plaši ljudi?

To je meni zelo grdo in nesramno če kar vsepovprek govori kdo kdaj umre. Članek mi ni znan, se je pa ta punca že zelo izpostavljala s svojo boleznijo enkrat pri Zvezdani. Ni se vedelo, katera je bolj usekana.

Ne vem kaj bi človek na take izjave sploh odpisal. Kaj se ljudem plete po glavi, če to izjavi. Če to dela namenoma, je zrela za kako psihiatrično obravnavo ali celo za prijavo. Kdo pri zdravi pameti si želi to vedet? A uživa v tem da plaši ljudi?

://quote

Bi  se strinjala.

Anonimno0005, 17.01.2023 ob 22:23

To je meni zelo grdo in nesramno če kar vsepovprek govori kdo kdaj umre. Članek mi ni znan, se je pa ta punca že zelo izpostavljala s svojo boleznijo enkrat pri Zvezdani. Ni se vedelo, katera je bolj usekana.

Oh, ti butara neumna!!!

Kdo pa pravi, da ona “hodi okoli in ljudem govori, kdaj bodo umrli”???

Tipična vaška tercialka, ki stvari razume samo na pol, potem pa takoj začne čenčat po vasi in trosit laži in obrekovanja!!!

V članku jo je novinarka sama vprašala in Faturjeva je odgovorila, da tako pač je pri njej! Ni pa zdaj ona neka “jasnovidka” á la barabinska ćefurka Sara Memić!

Mojca Fatur je gledališka igralka! Nima nobene zveze z nekim “napovedovanjem”!!!

Butara blesava!

Take vrste daru se ne izpostavlja. Če bo tako nadaljevala, ga bo izgubila.

Moteče, 17.01.2023 ob 22:35

Take vrste daru se ne izpostavlja. Če bo tako nadaljevala, ga bo izgubila.

Še ena butara, ki samo na pol razume jezik, potem pa plane v čenčanje in trosenje laži!

Faturjeva je IGRALKA in se ne ukvarja z nekimi “darovi” in “napovedovanjem”!!! Pa kaj vam ni jasno, butare neumne???!! Ona ljudem nič ne govori in napoveduje!!! Iz česa to sploh sklepate, butare blesave???

Umrla boš ziher, 17.01.2023 ob 22:33

Oh, ti butara neumna!!!

Kdo pa pravi, da ona “hodi okoli in ljudem govori, kdaj bodo umrli”???

Tipična vaška tercialka, ki stvari razume samo na pol, potem pa takoj začne čenčat po vasi in trosit laži in obrekovanja!!!

V članku jo je novinarka sama vprašala in Faturjeva je odgovorila, da tako pač je pri njej! Ni pa zdaj ona neka “jasnovidka” á la barabinska ćefurka Sara Memić!

Mojca Fatur je gledališka igralka! Nima nobene zveze z nekim “napovedovanjem”!!!

Butara blesava!

Očitno imaš tudi ti s sabo težave in tudi ti nisi gladka ?? butara haha

je dar, pa tudi s prakso se izostri. Jaz smrt zavoham, ampak samo dan ali dva pred njegovo smrtjo. Oddaja vonj po krizantemah v mrliški vežici. Pa da spet ne bi kdo narobe razumel – tega sočloveku seveda ne povem. Saj ima vsak pravico do svoje usode!

taka sposobnost, 17.01.2023 ob 23:16

je dar, pa tudi s prakso se izostri. Jaz smrt zavoham, ampak samo dan ali dva pred njegovo smrtjo. Oddaja vonj po krizantemah v mrliški vežici. Pa da spet ne bi kdo narobe razumel – tega sočloveku seveda ne povem. Saj ima vsak pravico do svoje usode!

Zanimivo, jaz pa začutim, če je ženska noseča, ko še sama ne ve ali če šele bo. Že iz otroštva imam ta dar. Smrti pa ne začutim. Zaznavam edino, kraj kjer je kdo umrl.

Pred leti sem imela neko obdobje, lo sem stala v vrsti na blagajni v trgovini ali kaj podobnega in me je spreletelo, da kako skoda, ker bo oseba pred mano tako mlada umrla. To se mi je zgodilo mogoce enkrat na leto ali se manj, ampak vsakic me je bilo groza. Upam, da so bile to le hipne nore misli, in da so tisti ljudje se zivi. Je se kdo imel kdaj take cudne prebliske?

Ja, a to je mislila par dni pred smrtjo al že mesece pred njo??

Umrla boš ziher, 17.01.2023 ob 20:54

Kuuul!

Škoda, da tega “napovedovanja” ne počne bolj sistematično. Jaz sem takoj za, da grem do nje! Bi me res zanimalo!

Ve bi šle?

A Je slovenka šla k psihiatru no????

Jaz imam tak dar da vem kje bo pokojnik pokopan, pogledam osmrtnice 🙂

Moji predniki so iz Pivškega konca, kjer se je že od nekdaj veliko čaralo.

Našla sem svoj osebni dnevnik:

Že od majhnega si želim biti čarovnica.Letos med poletnimi počitnicami sem bila tudi v čarovniški šoli v orehovem gaju.Tam smo se naučili nekaj majhnih čarovnij.Tudi naša učiteljica je nora na Harry-ja Potter-ja.Gryfindom je meni najljubši.Zato sem zelo vesela da sem v njem.Izdelujem tudi svoje čarobne palčke iz fimo mase. Do svojega 6 leta sem prebrala že vse Harry Potter-je. Le Otroka prekletstva sem prebrala pri 8letih.

Mojca

ne vem zakaj me spominja na Natašo Ralijan Tič.  je bila tudi pametna kot sto hudičev, dokler ni ugotovila, da je le krinka….

Ker mi ona že dolgo deluje usekano, se že nekaj časa sprašujem. Kdo ste ljudje, ki ji nasedate? Ste tista sorta ki kupite vsak izdelek na top-šopu, in vsako prehransko dopolnilo in čudežen kristal od Sabine Krandorfer?

Ta je počena. In to do konca.

In vi ji še verjamete? Kolk ste šele vi počeni potem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close