Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gostilna Štorovje, Jap – na Dolenjskem

Gostilna Štorovje, Jap – na Dolenjskem

Ali kaj poznate? Mnenja …

odlicna gostilna, priporocam

Odgovor na objavo uporabnika
Julij Cezar, 15.01.2023 ob 14:28

odlicna gostilna, priporocam

Štorovje ali Pr’ Jap?

Mnenje? ??

Pa če bi rabila prostor za kakšno poroko ali drugačno pogostitev, se ne bi odločila ne za enega ne za drugega. Štorovje je popolnoma preživeto, Jap je pa tako. Če imaš rad klasično nedeljsko kosilo, ki ni nič posebnega, je ok.

Jaz npr. vedno izberem, pa tudi vsi moji znanci in širša družina, kmečki turizem Fajdiga. Malo pod Japom (še ne 1 km) v Temenici. Pa naj gre za kakšno večjo fešto ali pa samo za nedeljsko kosilo.

Gostilna, 15.01.2023 ob 14:57

Mnenje? ??

? ?

jaz pa vem, 15.01.2023 ob 14:58

Pa če bi rabila prostor za kakšno poroko ali drugačno pogostitev, se ne bi odločila ne za enega ne za drugega. Štorovje je popolnoma preživeto, Jap je pa tako. Če imaš rad klasično nedeljsko kosilo, ki ni nič posebnega, je ok.

Jaz npr. vedno izberem, pa tudi vsi moji znanci in širša družina, kmečki turizem Fajdiga. Malo pod Japom (še ne 1 km) v Temenici. Pa naj gre za kakšno večjo fešto ali pa samo za nedeljsko kosilo.

Thanks, preverim … Saj tudi meni nista bila prva izbira, a eni imajo že polno, drugi ne delajo, tretji imajo premalo prostora, četrti računajo 40 EUR na kosilo. Imeli bomo nedeljsko kosilo v širšem družinskem krogu (30 oseb) za nek dogodek…

baba ti si glupa…in zlobna…nevarna kombinacija za zensko in ekstremno lazniva…storovje je odlicna GOSTILNA…da obratuje skoraj 140 let tud nekaj pove ne…

namenjeno za Jaz pa vem….jebeno citiranje

Julij Cezar, 15.01.2023 ob 15:15

baba ti si glupa…in zlobna…nevarna kombinacija za zensko in ekstremno lazniva…storovje je odlicna GOSTILNA…da obratuje skoraj 140 let tud nekaj pove ne…

OMG kam sem prišla …

Fajdiga ima že zasedeno takrat …

Jenny*, 15.01.2023 ob 14:16

Ali kaj poznate? Mnenja …

Klasična hrana,klasična gostilna. Kot v Lj Pri Micki.

Ni da bi hvalil,ni da bi grajal.

Rukola, 15.01.2023 ob 15:24

Klasična hrana,klasična gostilna. Kot v Lj Pri Micki.

Ni da bi hvalil,ni da bi grajal.

Kaj pa Pr’ Jap?

Ali priporočate kakšno drugo gostišče med LJ in NM?

idiot zabiti…kot bi opisal tebe nisi niti pameten niti titalni kreten…storovje je odlicna stara gostilna, tocno to kar ta zenska rabi…dobra domaca hrana, dober ambient za primeren denar to je vse….jebeni debili zabiti

Jenny*, 15.01.2023 ob 14:59

? ?

Mnenje?

Mnenje?, 15.01.2023 ob 15:33

Mnenje?

Ali pa “izkušnje” pač …

V štorovju so za veganski obrok ponudili “čisto govejo juho”. Smo se dobro nasmejali vsaj

Pejt model ti mal ven iz svojih plank.  Boš videl civilizacijo, jedel dobro hrano itd

Zate model

Kaj pa domačijo Grofijo pri Viru pri Stični kdo pozna?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close