Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Strap on za moške

Strap on za moške

Me zanima če je že tudi gdo drug to probal in kaj si mislite o tem

Sem čez 60 let in sem bil na operaciji prostate posledično mi brez tablet ne dela več kot treba pa tudi z tableto je slabo

In ker me še vedno razganja doma pa že leta ni nič,sem poiskal strap za moške in sem vprašal eno ki jo tako malo poznam če bi probala tako da si jaz nadanem strap,

Je rekla da lahko samo da ji moram plačat ker to dela za denar in sem rekel ok plačam pa da vidim kako bo.

In res je bilo fajn zame in zanjo sva menjala položaje in sva kar dolgo,in je rekla da to pa ni slabo ker lahko traja koliko časa hočeš,je rekla da tako pa že dolgo ni bilo,

Me pa zanima če je tukaj gdo z tako izkušnjo

Odgovor na objavo uporabnika
Naravno3, 23.12.2022 ob 13:39

Me zanima če je že tudi gdo drug to probal in kaj si mislite o tem

Sem čez 60 let in sem bil na operaciji prostate posledično mi brez tablet ne dela več kot treba pa tudi z tableto je slabo

In ker me še vedno razganja doma pa že leta ni nič,sem poiskal strap za moške in sem vprašal eno ki jo tako malo poznam če bi probala tako da si jaz nadanem strap,

Je rekla da lahko samo da ji moram plačat ker to dela za denar in sem rekel ok plačam pa da vidim kako bo.

In res je bilo fajn zame in zanjo sva menjala položaje in sva kar dolgo,in je rekla da to pa ni slabo ker lahko traja koliko časa hočeš,je rekla da tako pa že dolgo ni bilo,

Me pa zanima če je tukaj gdo z tako izkušnjo

ti si pa mal čuden, jasno da sta lahko, saj s tem lahko tudi če imaš mehkega, sam kaj to rebi pomeni….razen da plastiko pomikaš not pa ven?? ona ja, ona je lahko zadovoljna, saj ima ornk korenjaka samo tvoj je pa putr praviš kaj imaš ti od tega

Jaz uživam ko božam,poljubljam žensko,rad jo razvajam oralno in z prsti in v vsem tem tudi sam doživim zelo močen orgazem

Strap je pa za njeno še večje uživanje seveda če ji je to všeč

Zelo rad vidim žensko ko uživa

Odgovor na objavo uporabnika
Naravno3, 23.12.2022 ob 21:00

Jaz uživam ko božam,poljubljam žensko,rad jo razvajam oralno in z prsti in v vsem tem tudi sam doživim zelo močen orgazem

Strap je pa za njeno še večje uživanje seveda če ji je to všeč

Zelo rad vidim žensko ko uživa

ampak strap ti zleze dol če ud ni trd, ti praviš da imaš mehkega?

Strap ima v sredini prostor za ud in ima pas za pripet okoli pasu in ne leze nikamur,

Pa ni pomembno v kakem položaju si,se kar obnese

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close