Ideje prosim za novoletna darila
Mi obdarujemo samo otroke tja do 18 v familiji.
Od naju dveh dobijo vec la manj isto vsi.
30 eur v božicnih štumfih, kapucar in kinder bozicek.
Otrok je veliko, tako da denar je slo prevec.
Ostalim pa roka. Tako delamo ze leta.
Prijateljem pa vino, pivo, bonboniera. Max 10-20 eur.
Med sabo mi trije..kot famili..pomoje prevec..
Dišečo smrekco za avto in krpice za brisat prah po armaturki. Za ljubitelje avtov. Zraven pa čokoladico ali mint orbit ali mini paket zeliščnim bonbonov ali mini paket kave itd. Toliko da nekaj je, imamo dogovor, da ne gremo čez 5 €
z nekaterimi smo dogovorjeni za knjige (nepodpisane)
otroci pa več, ja
Otroci: fanta Lego kocke različnih tematik, transformerje, nekaj sladkega.
Dekleta ena Lego friends večjo škatlo in stojalo za note, nalepke, lizike: druga dobi metronom in pametno uro, nekaj sladkega: tretja oblikovalec las, likalnik za lase, snežne krogle, nekaj rožic.
Odrasla otroka vsak denar za vinjeto, tamlada dobi fritezo na vroč zrak, za hčer pa še moram razmislit in potipati.
Tašča dobi domač kruh iz peči iz tržnice, tople copate, domač čaj in domač sirup iz trpotca in smrekovih vršičkov. Mož še ne vem če bo kaj dobil, sem za Miklavža nastavila pehar, pa sploh ni razumel kaj je to- ha, ha. Sigurno bo dobil nekaj vrečk Bronhijev, potem gumijaste bombone, brivnik in čokoladice.
2
Jaz dajem po familijah. Letos imam za vsako familijo(dve sta drugače) eno penino( ja se spije in ne valja ali daje naprej), potem leseno desko tako za narezek, eno domačo suho salamo in domač sir z ene kmetije, za otroke pa rokavice in mal sladkarije.
Za nas doma pa enako kot že nekje omenjeno otroka dobita vinjeto, za ta mlado darilni bon, ker si kupi ekstra eno kremo za obraz, midva z možem pa smučarski karti za Krvavec.
pižamco, tople štumfke, lep šal ali ruto, rokavičke, kapo, naušnike, točno določen parfum, negovalni set, knjigico, lep blok in pisalo (nalivnik..)…
no, to je bolj seznam daril dedku mrazu zame ? jst sm mahnjena na taka darilca pozimi..
… drugače pa mojim nabavim glede na njih, njihove željice, potrebe..
Forum je zaprt za komentiranje.