Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ideje prosim za novoletna darila

Ideje prosim za novoletna darila

Čas obdarovanj se bliža zato prosim za nasvete kaj podariti sorodnikom in prijateljem?

Jaz sem letos na izi, vsakemu cokolada po njegivem okusu in 100€, ne da se mi vec hodit po trgovinah ali brskat po spletu.

Olivno olje, parmezan, l’occitan krema za roke, mikado, sol za kopel, knjiga, yankee candle sveca, odstekane nogavice…to sem jaz letos nabavila za svoje.

Odgovor na objavo uporabnika
letos na izi, 15.12.2022 ob 17:06

Jaz sem letos na izi, vsakemu cokolada po njegivem okusu in 100€, ne da se mi vec hodit po trgovinah ali brskat po spletu.

100€ vsakemu je pa res preveč če imaš v planu obdarit 10 oseb.

Prehudo, 15.12.2022 ob 17:15

100€ vsakemu je pa res preveč če imaš v planu obdarit 10 oseb.

Vsak po svoje.

Odraslim malenkost. Navadno podarim nekaj v darilni emb.  kar je lasten proizvod,letos bo sladka chili omaka?, tako za malo pozornost in poleg še kaj uporabnega, ampak res manjšo pozornost. Tak imamo dogovor.  Otročkom pa kaj več, pa tut ne pretirano, za Božič.

Mi obdarujemo samo otroke tja do 18 v familiji.

Od naju dveh dobijo vec la manj isto vsi.

30 eur v božicnih štumfih, kapucar in kinder bozicek.

Otrok je veliko, tako da denar je slo prevec.

Ostalim pa roka. Tako delamo ze leta.

Prijateljem pa vino, pivo, bonboniera. Max 10-20 eur.

Med sabo mi trije..kot famili..pomoje prevec..

Vsakemu flaso. Otroka dobita denar. Tasca nov plasc, torbico, parfum, sminko in lak za nohte.

Dišečo smrekco za avto in krpice za brisat prah po armaturki. Za ljubitelje avtov. Zraven pa čokoladico ali mint orbit ali mini paket zeliščnim bonbonov ali mini paket kave itd. Toliko da nekaj je, imamo dogovor, da ne gremo čez 5 €

z nekaterimi smo dogovorjeni za  knjige (nepodpisane)

otroci pa več, ja

Otroci: fanta Lego kocke različnih tematik, transformerje, nekaj sladkega.

Dekleta ena Lego friends večjo škatlo in stojalo za note, nalepke, lizike: druga dobi metronom in pametno uro, nekaj sladkega: tretja oblikovalec las, likalnik za lase, snežne krogle, nekaj rožic.

Odrasla otroka vsak denar za vinjeto, tamlada dobi fritezo na vroč zrak, za hčer pa še moram razmislit in potipati.

Tašča dobi domač kruh iz peči iz tržnice, tople copate, domač čaj in domač sirup iz trpotca in smrekovih vršičkov. Mož še ne vem če bo kaj dobil, sem za Miklavža nastavila pehar, pa sploh ni razumel kaj je to- ha, ha. Sigurno bo dobil nekaj vrečk Bronhijev, potem gumijaste bombone, brivnik in čokoladice.

2

.https://youtu.be/28yZhaGtqJA

Friteza na vroc zrak – mimobrc in stran vrzen denar.

napenjalno rjuho sem si kupil. Od Odeje Škofja Loka. To je moje darilo meni.

če dobro izledaš – moškim seks, ženska pa seks s tvojim tipom

Jaz dajem po familijah. Letos imam za vsako familijo(dve sta drugače) eno penino( ja se spije in ne valja ali daje naprej), potem leseno desko tako za narezek, eno domačo suho salamo in domač sir z ene kmetije, za otroke pa rokavice in mal sladkarije.

Za nas doma pa enako kot že nekje omenjeno otroka dobita vinjeto, za ta mlado darilni bon, ker si kupi ekstra eno kremo za obraz, midva z možem pa smučarski karti za Krvavec.

pižamco, tople štumfke, lep šal ali ruto, rokavičke, kapo, naušnike, točno določen parfum, negovalni set, knjigico, lep blok in pisalo (nalivnik..)…

no, to je bolj seznam daril dedku mrazu zame ?         jst sm mahnjena na taka darilca pozimi..

… drugače pa mojim nabavim glede na njih, njihove željice, potrebe..

Ne utegnem se ukvarjati z darili. Samo ožji družini. Naročeno po spletu.

V službi sem cele dni  časa nimam nič. Ko sem doma kuh, perem. Decembra tudi prostega vikenda nimam. Delo 7 ali 8 dni in 1 dan prosta ter tako iz tedna v teden. Ne zmorem.

Kwa, 15.12.2022 ob 20:23

Friteza na vroc zrak – mimobrc in stran vrzen denar.

Ne pa ne pri nas je v redni uporabi

Jaz bom letos obdarila najblizje domace z penino, paketkom sladic ter voscilnico. Otrokom pa bom dala Mullerjeve bone vsakemu po 30 evrov pa naj si kupijo kar zelijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close