Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Koliko spolnih igračk imate doma

Koliko spolnih igračk imate doma

Kakšne igračke imate

Vibro jajček in dildo, črn, debel 6cm. Rada bi se novega. Okol 8cm premera.. Men he fuk sama s seboj vznemirljiv. Imela sem vibrator metuljček.. Ta je za punčke… Rada se nasadim na dildo, ga prej namažem z lubrikantom.. Aha, fino he, če je segret, da toplega dam v picko.

Nataša

To bi pa jaz z veseljem gledal kako si ga nabiješ notri.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3441, 02.01.2023 ob 11:59

Vibro jajček in dildo, črn, debel 6cm. Rada bi se novega. Okol 8cm premera.. Men he fuk sama s seboj vznemirljiv. Imela sem vibrator metuljček.. Ta je za punčke… Rada se nasadim na dildo, ga prej namažem z lubrikantom.. Aha, fino he, če je segret, da toplega dam v picko.

Nataša

Nataša ti si res ena taprava

Potrebna take se mi dopadejo

a si ti tista Nataša za katero mi je kolega pripovedoval da imaš tako kot postojnska jama, ko se je z glavo pribiževal, da ti jo poliže, je razprl oči na debelo- kar z belim je gledal….potem pa izdavil- M A D O N A…in je odmevalo ADONA-DONA.ONA.NA.AAAAAAAA

Nataša ni hinavska. Ve kaj ženski paše.. Redke povedo. In to je ta prava ženska in njena ženskost… Jest sem ista.

Kaj rečete, a he prav da ženska zna govorit o sexu.

Odgovor na objavo uporabnika
Vesna116, 15.01.2023 ob 16:10

Nataša ni hinavska. Ve kaj ženski paše.. Redke povedo. In to je ta prava ženska in njena ženskost… Jest sem ista.

Kaj rečete, a he prav da ženska zna govorit o sexu.

seveda je prav zakaj pa ne še premal se govori  . Kaj pa teb paše?

Najraje uporabljam analni čep, 16cm dolžine….po cel dan ga imam brez težav v ritki..doma, v službi…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close