Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pesem o ljubezni ❤️

Pesem o ljubezni ❤️

Ljubim te,

hočem te,

pofukam te,

poljubim te,

naredim vse

zate zate zate, zate

naredil bi vse

Daj pridi,

noge narazen,

jaz grem not,

ne bom počasen,

daj pridi,

ustnice sem,

cmoknil te bom

kot se zagre

Ker ti si ti si ti si

najlepša, res najlepša

ti si ti si ti si ti si

res najlepša

najlepša, res najlepša

(oooo ja)

že tečejo potoki…

Take ki tole pišejo in se norca delajo iz ljubezni bi bilo treba po kolenih tolčt!! Kriza ej, kaj je postal tale mon?!

To piše viharno bipolarno. Nesrečno zaljubljeni brezzobi stari kripelj.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimnež, 29.11.2022 ob 18:53

Take ki tole pišejo in se norca delajo iz ljubezni bi bilo treba po kolenih tolčt!! Kriza ej, kaj je postal tale mon?!

Ne bit tako resni, malo jih zezajo, ker pišejo na monu namesto osebam, ki jih inspirirajo. No ja umetniki, poeti so vedno nesrečni, tako črpajo nove navdihe, morda pa avtor izda knjigo nekoč.

Ja imaš prav, prave ljubezni se rojevajo in cvetijo v živo, kar kdo napiše je lahko le inspiracija, povod. Ta forum pa je treba vzet za rezervo, kanta za smeti ?

Kljub vsemu pa nekdo vseeno rad prebere kaj lepega, lepo pesmico, lep verz, kjer zaigra srce.

grenivka, torej trdis, da je Presernova Zdravljica le inspiracija?

Anonimnež, 29.11.2022 ob 20:08

Ja imaš prav, prave ljubezni se rojevajo in cvetijo v živo, kar kdo napiše je lahko le inspiracija, povod. Ta forum pa je treba vzet za rezervo, kanta za smeti ?

Kljub vsemu pa nekdo vseeno rad prebere kaj lepega, lepo pesmico, lep verz, kjer zaigra srce.

Niso si vse ljubezni usojene…

Haha971, 29.11.2022 ob 23:04

Niso si vse ljubezni usojene…

Ja tega mi ne vemo, dokler se ne potrudimo in ne poskusimo a ne?

Anonimnež, 29.11.2022 ob 23:07

Ja tega mi ne vemo, dokler se ne potrudimo in ne poskusimo a ne?

Res je, a če ne probajo, potem si tega ne želijo  ali so le usodno obsojeni na vlogo strahopetneža za celo svoje življenje…

fakmi…, 29.11.2022 ob 21:09

grenivka, torej trdis, da je Presernova Zdravljica le inspiracija?

Prešerna nikoli nisem rada brala ? ker je bilo obvezno čtivo, njegovo življenje pa bog pomagi. Ja ker je bil pod vplivom alkohola je bluzil in je mnogo pesmi dobro spesnil glede na stanje v glavi, Julija je bila njegova inspiracija, zato je drugje naštepal cca devet otrok :))) tudi angleški super poeti pisatelji so bili ali na substancah ali homiči in nesrecni v ljubezni. Malo katera pesem o ljubezni je srečna. Lahko pa bi bila.

maneskinovec, 29.11.2022 ob 15:28

Ljubim te,

hočem te,

pofukam te,

poljubim te,

naredim vse

zate zate zate, zate

naredil bi vse

Daj pridi,

noge narazen,

jaz grem not,

ne bom počasen,

daj pridi,

ustnice sem,

cmoknil te bom

kot se zagre

Ker ti si ti si ti si

najlepša, res najlepša

ti si ti si ti si ti si

res najlepša

najlepša, res najlepša

(oooo ja)

Katera poezija,taksna umetnija je vredna da jo avtor obelodani na papir visje kakovosti,okrasi z zlatim okvitjem v obljiki srcka in postavi na vidno javno mesto. Cestitke avtorju sami superlativi mi gredo po glavi ob takem cudesu. Hvala.

Prvič slisim kaj takega. Da si dobil sploh idejo po kolenih tolčt, potem že moraš imet lastne izkušnje? Če ni zadoščalo po kolenih, so te pa verjetno po glavi tolkli in se ti še danes pozna?

Prvič slišim, 30.11.2022 ob 07:40

Prvič slisim kaj takega. Da si dobil sploh idejo po kolenih tolčt, potem že moraš imet lastne izkušnje? Če ni zadoščalo po kolenih, so te pa verjetno po glavi tolkli in se ti še danes pozna?

Za grenivko

Haha971, 29.11.2022 ob 23:13

Res je, a če ne probajo, potem si tega ne želijo  ali so le usodno obsojeni na vlogo strahopetneža za celo svoje življenje…

Ne odgovarjam na špekulacije. Dejstvo je, da je ljubezen samo za pogumne. In če se dva imata rada, so vse prepreke odveč. Lep dan.

Prvič slišim, 30.11.2022 ob 07:42

Za grenivko

???

? Preveč šnopsa že zgodaj zjutraj hehe

Zeeeh, že 100x povedano in slišano. Če hočeš kaj koristnega ulovit, se bo treba bolj potrudit.

.https://www.youtube.com/watch?v=8BTxMDtxMoo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close