Zakaj ene ženske nič ne date na izgled?
Zakaj ene ženske ne date nič na izgled? Recimo ženska, tam okrog 40, visoko izobražena, kar ok plača, ampak ne da nič na svoj izgled. Sivi lasje, ki niso pobarvani, nobenega ličila, ampak res nikoli. Vedno v hlačah, nikoli v krilu. Vedno neke skoraj moške čevlje, nikoli nekih salonarjev. Pa slab avto, nižjega ranga. Zraven pa jamra, da je samska, da ni moških. Pa še bi se našle take ženske.
Ženska je ok, če se večino časa ne liči. Ampak, da si pa parkrat na leto ne vzame časa, da bi se vsaj malce uredila, to je pa tudi ekstrem. Pa avto se vseeno čudno vidi, da je ena finančno ok stoječa pa kupi nek poceni rabljen avto, nižjega ranga.
zakaj se nikoli ne pogledate v ogledalo?
Ker jim pač ni pomembno. Če bi jim bilo bi naredile kaj za to. Vem da ti je nedoumljivo, ampak nekaterim ljudem pač ni do teh stvari. Nimajo želje. Zakaj se pa ti toliko s tujci ukvarjaš? Kako točno vplivajo na tvoje življenje? V bistvu ti ga olajšujejo, ker lepša izpadeš z manj truda, pa še več moških imaš očitno v vrsti na izbiro.
Hja, za žensko pri 40ih res ni ok, če ima sive lase. Ob toliko barvah, bi se lahko potrudila. Baba je pač zanemarjena.
Ok, če se večinoma ne liči. Ampak ja, res, vsaka se mora pa vendarle kdaj pa kdaj naličiti. Recimo za kako zabavo, poroko. Če se še to ne, je tudi zanemarjena. Ne moreš it na poroko čisto razpuščena.
Ni čudno, da je samska.
Večina samskih žensk te starosti, ki jih poznam, kar dobro zgledajo. Mnoge so lepše od vezanih. Pri ženskah se pa nikoli ni ocenjeval avto, lepo te prosim. Če veš, da ima ženska dobro plačo, ne vem, zakaj bi te zanimal njen avtomobil, razen če ga ti nimaš in se voziš s kolesom. Sploh pa je največja neumnost, da si samska ženska kupi drag avto, saj vrednost avta hitro pade. Je pa res, da je dobro, da je avto varen.
anonimno272, 28.11.2022 ob 09:13
Večina samskih žensk te starosti, ki jih poznam, kar dobro zgledajo. Mnoge so lepše od vezanih. Pri ženskah se pa nikoli ni ocenjeval avto, lepo te prosim. Če veš, da ima ženska dobro plačo, ne vem, zakaj bi te zanimal njen avtomobil, razen če ga ti nimaš in se voziš s kolesom. Sploh pa je največja neumnost, da si samska ženska kupi drag avto, saj vrednost avta hitro pade. Je pa res, da je dobro, da je avto varen.
To ti misliš, da moški ne ocenjujejo kak avto ima ženska. Sem poskušala zmenkovat preko spleta. Enega tipa se prav spomnim kako sva se dobila pred šoping centrom, kjer je seveda velik parking. Najbolj pomembno mu je bilo kateri avto je moj. Pa tudi že same debate po netu, veliko moških čisto obsedenih s tem kak avto imam.
to ti misliš, 28.11.2022 ob 09:21
To ti misliš, da moški ne ocenjujejo kak avto ima ženska. Sem poskušala zmenkovat preko spleta. Enega tipa se prav spomnim kako sva se dobila pred šoping centrom, kjer je seveda velik parking. Najbolj pomembno mu je bilo kateri avto je moj. Pa tudi že same debate po netu, veliko moških čisto obsedenih s tem kak avto imam.
Takega moškega, ki ga zanima, kakšen avto voziš, ne potrebuješ. Da prideš do te ugotovitve, zadostuje povprečna inteligentnost. Noben moški, ki ga poznam, se ni vtikoval v avto, ki ga vozim. Je pa res, da poznam inteligentne moške, z zabitimi in prevzetneži se ne ukvarjam. Najbolj zanimivo je videti nekoga, ki vozi BMW, z razpadajočimi pnevmatikami, ker nima denarja za boljše.
sem na voljo, 28.11.2022 ob 08:28
Zakaj ene ženske ne date nič na izgled? Recimo ženska, tam okrog 40, visoko izobražena, kar ok plača, ampak ne da nič na svoj izgled. Sivi lasje, ki niso pobarvani, nobenega ličila, ampak res nikoli. Vedno v hlačah, nikoli v krilu. Vedno neke skoraj moške čevlje, nikoli nekih salonarjev. Pa slab avto, nižjega ranga. Zraven pa jamra, da je samska, da ni moških. Pa še bi se našle take ženske.
Ženska je ok, če se večino časa ne liči. Ampak, da si pa parkrat na leto ne vzame časa, da bi se vsaj malce uredila, to je pa tudi ekstrem. Pa avto se vseeno čudno vidi, da je ena finančno ok stoječa pa kupi nek poceni rabljen avto, nižjega ranga.
Ampak a se ti krilo na ženski te generacije ne zdi malo “creepy” ?
če že ravno o avtih, 28.11.2022 ob 11:00
Meni je pa dokaj pomembna barva avtomobila. To veliko pove o osebi in lahko me tudi odbije. Če je recimo star avto pa lepe nevralne barve je zame plus pri osebi, kot pa obratno.
Ker pri rabljenih avtomobilih lahko vedno izbiraš barvo, kaj? Si že kdaj kupovala avto? Gledaš na to, da model kolikor toliko ustreza in da je dobro ohranjen, barva je pa pač taka, kakršna je. Bi bilo pa fino ozavestiti, da avto ni podaljšek osebe, ki ga vozi, ampak le prevozno sredstvo, s katero ta oseba pride od točke A do točke B.
Ker jim ni mar, ali se pa ne zavedajo tega. Lahko je tudi malo depresije vmes. Jaz sem jih kar nekaj pregovorila, skozi debato, da so se pobarvale, razlika kot da bi se pomladile za 20 let. Narastek zelo postara ljudi. Pa tudi če si proti kemiji, obstajajo naravne kreme. Jaz si vedno dam gor maskaro, imam umite lase, probam se obleči lepo , prijetno, tudi če je športno. Zelo malo je treba .
Ene ženske se mažejo z razno kozmetiko, pulijo obri, barvajo lase, lakirajo nohte, lepijo umetne nohte… jaz pa ta čas in denar namenim raje športanju.
Ene pač dajo več nase, ene pa raje skrbimo za svoje zdravje.
Mi pa vedno zmagajo take trape kot je ena zgoraj, ki mislijo, da ženska mora biti namazana in so tako zoprne in vsljive, da to še drugim težijo. Kake butare so to. Sem tudi jaz že naletela na butare, ki so mi težile , da se moram ličiti pa kikle obleči pa podobno. Predvsem v službi se najdejo take butare. Same pa brez kondicije, zadihane po par korakih. Če ne bi bile toliko starejše, bi jim povedala, da naj raje delajo na zdravju, ne pa na mazašstvu.
Slab avto a to def.lepoto zenske
Koja retardiran budala
Molimo
Kar se tice pa avta… to gledajo ljudje da se porocijo skupi s seb enakim da se kazejo okol in pol lovijo dalje,80% vez je takih. Skupaj si ustvarijo hudo bajto hud avto se pof nrdijo 2 froca in se lagano f okol pol in varajo.
Deljenje stroskov in pomoc pri uresnicevabju sanj se temu rece
Avto je stvar, ki te pripelje iz A v B. Če bi se dalo brez njega, bi bilo super. Ker ne gre, kupiš nekaj, za kar upaš, da te ne pusti prevečkrat na cedilu in to je to.
Ličenje, krila … Ok, nekaj malega občasno, krila poleti, ker so udobnejša. Če se ne počutiš ok v njih, pa pač ne.
Salonarji? Ko pogledaš uničene noge zaradi pet in preozkih čevljev… Zakaj bi si prostovoljno to počel?
Pobarvani lasje? Po želji. Nekaterim sive prav pašejo, nekatere pa smo še preveč tradicionalne, da bi si že upale priznati, da je naravno (tudi na nas) lepo in se še ubadamo s tem neumnim barvanjem.
Torej – vsaka po svoje. A ni fajn, da smo si različne?
Se barvan, a drugače spadam v “nerihtanje”.
Tudi avto bi lahko imela veliko boljši. Toda trenutno mi moj lepo služi in nimam nobenih težav. Zakaj bi ga mwnjala?
In zakaj bi kupovala avte višjega cwnovnwga razreda?
Res jih ne potrebujem.
V službi sem v uniformi in zato ne potrebujem veliko oblačil. Sploh pa se je brezsmiselno oblačit v ne vem kaj za v službo. Če grem potem v trgovino, enako opravim nakup, kot če bi se uredila v kaj bolj finega.
Zakaj bi se ličila?
Nobene potrebe ni.
Se pa uredim na domačih praznovanjih, za obisk kakšne kulturne prireditve.
Pri športnih oblačilih in rekvozitih ne varčujem, a tudi ne pretiravam.
Pomembna mi je funkcionalnost!
Tudi na potovanjih smo v no name oblačilih manj zanimivi za morebitne ulične tatiče.
LOL886, 28.11.2022 ob 12:58
Ker pri rabljenih avtomobilih lahko vedno izbiraš barvo, kaj? Si že kdaj kupovala avto? Gledaš na to, da model kolikor toliko ustreza in da je dobro ohranjen, barva je pa pač taka, kakršna je. Bi bilo pa fino ozavestiti, da avto ni podaljšek osebe, ki ga vozi, ampak le prevozno sredstvo, s katero ta oseba pride od točke A do točke B.
Je pa super, če je čim bolj varen in udoben.
Forum je zaprt za komentiranje.