Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Link s slovenskimi only fan masturbačicami in prostitutkami

Link s slovenskimi only fan masturbačicami in prostitutkami

http://www.menjeql.com/2021/05/slovenke-na-onlyfans/#druge-slovenke-na-onlyfans

A KAJ DAVKA PLAČAJO FURSU, PIŠE DA ZASLUŽIJO TUDI DO 20 000 EVROV MESEČNO.

za eno sem vpisal njen nik name pa naprej leaked only fan video pa sem dobil vse njene filme za pogledat kar zastonj

lahke butalke!!!

Ker šovinističen članek.

A slovenskih moških pa ni na OnlyFansu?

S kasnim dovoljenjem ta grdunc objavlja to? In ti seveda?

V čem je problem? A se ne oglašujejo & prodajajo same ?? To je pa ja reklama ?

Kaj tebe briga ka una dela..glede na to da si šou gledat tud če zastojn si ti tuki problem ?

Prostitutka je prostitutka. Bi pa morale plačevati davke kot vsi drugi.

Res pa je, da biti prostitutka je poklic. Biti kurba pa karakterna lastnost.

Odgovor na objavo uporabnika
seznam masturbačic, 25.11.2022 ob 09:35

http://www.menjeql.com/2021/05/slovenke-na-onlyfans/#druge-slovenke-na-onlyfans

A KAJ DAVKA PLAČAJO FURSU, PIŠE DA ZASLUŽIJO TUDI DO 20 000 EVROV MESEČNO.

za eno sem vpisal njen nik name pa naprej leaked only fan video pa sem dobil vse njene filme za pogledat kar zastonj

Kliknem prvi link in je tranzvestit. Peder si ker objavljaš take.

Derpe, 19.08.2023 ob 00:00

Kliknem prvi link in je tranzvestit. Peder si ker objavljaš take.

stari… jst sm kliknu to eno meliso.. pa še eno… slovensko ime in priimek… mislim da zadnja… obe tetovirani.

Ljiljana Vilotić recepcionarka hotela ALP Bovec eskort dama i prostitutka u Sloveniji. Nudi uslugu po celoj Sloveniji,po pozivu klijenata ide svugde Albanija, Austrija,Bosna itd….

Zakaj pa slovenskih moških ni nič gor?

ko prideš v trgovino pa same grde trgovke okoli tebe. In še to večina njih iz bivših Jugoslovanskih republik. Greš v cafee bar na kavico, pa same mlade študentke. Kam gre ta svet.

Zakaj bi bili? To se počne za denar. Ženska lahko nabere dovolj omejencev, ki ji plačujejo za slike. Moški pač ne. No, so razne tržne niše kot trans in geji, ampak tega je zelo malo napram splošni populaciji.

A jaz to prav vidim, če ima 2700 všečkov in mesečno naročninoo po 16 eur, potem zasluži 43.200 eur mesečno?

Hudiča potem ni čudno, da mladina ne želi delat ostalega dela.

Ne, to ni isto. Število naročnin ni javno objavljeno.

Povezave na seznamu sploh ne delajo.

Povezave spodaj v komentarjih pa.

En delajo, druge ne. Ni to življenjski biznis, temveč (za večino) pot do hitrega zaslužka.  Nič čudnega, da po kakšnem letu mrknejo. Marsikatera, ker ji ni uspelo, nekatere pa tudi iz drugih razlogov.

uueeuuee, 10.03.2024 ob 08:45

Zakaj bi bili? To se počne za denar. Ženska lahko nabere dovolj omejencev, ki ji plačujejo za slike. Moški pač ne. No, so razne tržne niše kot trans in geji, ampak tega je zelo malo napram splošni populaciji.

Dejansko imaš na teh straneh, en manjši procent žensk, ki to gledajo. Gejev in biseksualcev pa je več kot bi si mislil. In tudi dosti moških, ki se slači in samozadovoljuje je heteroseksualcev, ki hočejo denar.

Moški lahko cukajo dobre denarje tudi. Gledam en ta cam site in moški se redno prebijajo med top ženske performerje. So pa vsi izklesani. Plačujejo jim ženske in moški.

Ogromen seznam slavnih in malo manj slavnih slovenk na onlyfansu.

OnlyFans Slovenija | Slovenke na OnlyFans

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close