Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Osvajanje

Osvajanje

No tako je to. Ravnokar mi piše en “gospod” za katerega nisem vedela, da obstaja do tega trenutka.

Tipično fb osvajanje … Na fotografijah pa otrok, partnerica…

Zdaj pa razmišljam, da bi lepo vse  poslala njegovi partnerki. Naj ve kaj njen dragi počne.

Kaj menite, če bi se šlo za vašega partnerja/ko m/ž vseeno… Bi želeli to vedeti?

ne upletaj se. blokiraš in to je to.

Odgovor na objavo uporabnika
Mimi759, 14.11.2022 ob 23:03

No tako je to. Ravnokar mi piše en “gospod” za katerega nisem vedela, da obstaja do tega trenutka.

Tipično fb osvajanje … Na fotografijah pa otrok, partnerica…

Zdaj pa razmišljam, da bi lepo vse  poslala njegovi partnerki. Naj ve kaj njen dragi počne.

Kaj menite, če bi se šlo za vašega partnerja/ko m/ž vseeno… Bi želeli to vedeti?

Samo misliš, da bi s tem kaj naredila? Veliko je takih, ki so narcisisti in znajo dobro manipulirati, on ji bo tako rekel da si norica, ki njega nadleguje in ga hoče zase. Ona pa čustveno v razsulu in še vedno bolj verjela njemu… preberi temo o ženi, ki misli, da je mož zaljubljen v drugo, da je ljubico pustil zaradi žene, medtem, ko ji še vedno kupuje škornje. Taki tipi so govno od govna.

Božo, 14.11.2022 ob 23:10

ne upletaj se. blokiraš in to je to.

Najpametnejša Božova izjava evar!

🙂

Ji slike njegovega pisanja pa nej se vadi vn

Eni smo že kakšnih 15 let na facebooku, pa nimao težav s teženjem, ker med frendi, družinskimi člani in znanci enostavno ni takšnih ljudi. Kakšne ljudi imate to med frendi? In zakaj jih ne blokirate?

Meni se je smao enkrat to zgodilo, ko je bila na mojo listo dodana bivša sodelavka, ki se očitno gre neke romance na FB. Takoj, ko sva se pofrendali, so 3 njeni prijatelji poslali sporočila. To samo blokiraš in je mir. Ne dramatizirajte, tam kjer ni treba.

Če se vam to dogaja, potem to očitno hočete, imate morda vklopljeno spoznavanje na FB, nimate nobenih pametnih nastavitev zasebnosti itd.

čudno to, 14.11.2022 ob 23:21

Eni smo že kakšnih 15 let na facebooku, pa nimao težav s teženjem, ker med frendi, družinskimi člani in znanci enostavno ni takšnih ljudi. Kakšne ljudi imate to med frendi? In zakaj jih ne blokirate?

Meni se je smao enkrat to zgodilo, ko je bila na mojo listo dodana bivša sodelavka, ki se očitno gre neke romance na FB. Takoj, ko sva se pofrendali, so 3 njeni prijatelji poslali sporočila. To samo blokiraš in je mir. Ne dramatizirajte, tam kjer ni treba.

Če se vam to dogaja, potem to očitno hočete, imate morda vklopljeno spoznavanje na FB, nimate nobenih pametnih nastavitev zasebnosti itd.

Ni se ti to zgodilo, ker nisi zanimiva za nasprotni spol?

Kàr povej ķatwea si ?

Mogoče, 14.11.2022 ob 23:30

Ni se ti to zgodilo, ker nisi zanimiva za nasprotni spol?

Toliko sluzavcev, kot jih je na fb še v reali težko najdeš.

No, da te pomirim… Do sedaj nisem vedela, da obstaja in tudi zdaj ni na moji listi prijateljev.

Našel me je menda med predlogi za prijateljstvo, čeprav nimama niti enega skupnega prijatelja ni me dodal poslal pa mi je direktno sporočilo.

Resno, 14.11.2022 ob 23:42

Toliko sluzavcev, kot jih je na fb še v reali težko najdeš.

Zanimiva ali ne jaz sem s svojim partnerjem več kot zadovoljna? ni potrebe po drugih.

Pòfendali???? Kolega pravi, je vaša kolegica. ☺Iñsta collĺing, pofendaĺi??????????

Je ni ovire, da moški ne bi našel pot k privlačni ženski. Je ni. So zelo kreativni in direktni.  FB je samo bližnjica. Zahteva en klik.

Danes ima skoraj vsak dostop do interneta in tudi tam se najde poplava sluzavcev. Če te noben ne klikne, pač nisi vroča roba. Einfach.

Mimi759, 14.11.2022 ob 23:46

Zanimiva ali ne jaz sem s svojim partnerjem več kot zadovoljna? ni potrebe po drugih.

Če bi bila takooio zadovoljna, ne bi imela potrebe odpirat teme o osvajanju, se ti ne zdi?

Ja in, 14.11.2022 ob 23:49

Je ni ovire, da moški ne bi našel pot k privlačni ženski. Je ni. So zelo kreativni in direktni.  FB je samo bližnjica. Zahteva en klik.

Danes ima skoraj vsak dostop do interneta in tudi tam se najde poplava sluzavcev. Če te noben ne klikne, pač nisi vroča roba. Einfach.

Ok to mi je vse jasno… In ne ni prvi ne zadni. Ponavadi se prav zabavam (še bolj če partner odpisuje) No seveda so reakcije teh “zlatih” moških neprecenljive, kako hitro zbežijo, ko vidijo da nisi samski???

Hmmm256, 14.11.2022 ob 23:51

Če bi bila takooio zadovoljna, ne bi imela potrebe odpirat teme o osvajanju, se ti ne zdi?

Ammm ste prebrali kaj je poanta? Ja osvajanje je naslov (tako se je začelo)  in  je tudi hitro popihal, ko se je moj oglasil? priceless

Bolj zanimivo mi je, da ima ta človek družino. Vsaj slike bi lahko zakril ali uporabil kak drug profil.

Mimi759, 14.11.2022 ob 23:58

Ammm ste prebrali kaj je poanta? Ja osvajanje je naslov (tako se je začelo)  in  je tudi hitro popihal, ko se je moj oglasil? priceless

Bolj zanimivo mi je, da ima ta človek družino. Vsaj slike bi lahko zakril ali uporabil kak drug profil.

Kaj se čudiš, tega je polno. Človek je prav šokiran, ko to vidi. Doma se jim cedi med in mleko. Po letih natepavanja enega in istega zrezka, se prikrade dolgčas in rutina, jbga, čisto človeško. Ob prvi priliki, ko je sam doma, ker je žena šla s froci k tašči, pošilja slike svojega kur. ca izbranim simpatijam in jih fekta za fotke njihovih pizdul. Vmes si ga zdrka, zato je potem miren in zadovoljen, ko se ženika vrne. Kje piše, da bo varal zares kot se spodobi?

A Ko nimaš metè, kot se imenuje, pa k župniku hoide? ☺

Da se njen ne spòzabi, selfiji ali fòtishoo al nekaj. ?? Tud na konc raufnkà  Kar je žalostno ?

Ni se zgodilo, ker nisem FB kurbica s 5000 “ffrendi”.

Mimi759, 14.11.2022 ob 23:43

No, da te pomirim… Do sedaj nisem vedela, da obstaja in tudi zdaj ni na moji listi prijateljev.

Našel me je menda med predlogi za prijateljstvo, čeprav nimama niti enega skupnega prijatelja ni me dodal poslal pa mi je direktno sporočilo.

Meta Deluje tako, da ne klikaš bivše ?

Ti že paše tako. Če tega ne bi hotela, bi si nastavila, da te ne more bilo kdo kontaktirat. Tudi sporočila gredo potem v “Message Requests folder”.  To se vse da nastavit.

Ne pošiljaš friend requestov kar vsem, ki ti jih FB predlaga, sploh pa ne potrjuj vse, ki pošiljajo  friend request.

Seveda odvisno, kaj hočeš od FB in kontaktov na njem.

Nekateri vzdržujemo privat profile z max 200-300 kontakti. Če je potreba po več, pa odpremo  fb STRAN.

Predvsem pa z vsem tem delaš preveliko dramo. Danes ima že vsak idiot FB prednaložen na telefonu. A se boš z vsakim zapletala v neke igrice, samo zato, ker se ti ne zdi ok, kar počnejo? Kaj pa veš kdo je to v resnici, koga ima v resnici na sliki. Ali ima tri čiste v glavi ali ne. A se zavedaš posledic, do katerih lahko pride, če se brezveze zapleteš v neko družinsko sranje?

Očitno ti je res dolgčas v življenju, sicer ne bi niti razmišljala o tem, kaj šele o tem pisala tukaj.

Valda bi hotla to vedt i. Povedala bi tud na tvojwm mestu

Ce bi bilo vec takih zensk kot si ti bi se ti kurbirji kaj naucili

NO jst sm zelo lepa dobra roba pa mi pisejo samo takrat ko kje komentiram… ne morejo te kar najdt brez da se izpostavljas

Ce pa ti nazivas dobre lepe itd tiste ki majo tisoce vseckov itd si pa grd  u pm

Lepota nima veze z vsecki,samo golota kar pa nima veze z lepoto

Kmetavz grd

Pač sprostitev, 15.11.2022 ob 00:08

Kaj se čudiš, tega je polno. Človek je prav šokiran, ko to vidi. Doma se jim cedi med in mleko. Po letih natepavanja enega in istega zrezka, se prikrade dolgčas in rutina, jbga, čisto človeško. Ob prvi priliki, ko je sam doma, ker je žena šla s froci k tašči, pošilja slike svojega kur. ca izbranim simpatijam in jih fekta za fotke njihovih pizdul. Vmes si ga zdrka, zato je potem miren in zadovoljen, ko se ženika vrne. Kje piše, da bo varal zares kot se spodobi?

TO delajo sam grdi tipi

Mentalno zaostali

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close