Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek EUREKO-DR.BEST- kako se odjaviti od zavarovanja?

EUREKO-DR.BEST- kako se odjaviti od zavarovanja?

Rada bi se odjavila od tega zdravstvenega zavarovanja, pa ne vem kako, ker na njihovi spletni strani ni nič v zvezi z odjavo od zavarovanja za DR.Best.

Je kdo od vas se v zadnjem času odjavil od tega zavarovanja, pa mi lahko svetuje kako? Ubistvu bi najraje tako, da se mi ni treba z agentom in njegovim prepričevanjem obrmenjevati, torej odjava in lep pozdrav.

Odgovor na objavo uporabnika
zavarovanka, 06.11.2022 ob 18:48

Rada bi se odjavila od tega zdravstvenega zavarovanja, pa ne vem kako, ker na njihovi spletni strani ni nič v zvezi z odjavo od zavarovanja za DR.Best.

Je kdo od vas se v zadnjem času odjavil od tega zavarovanja, pa mi lahko svetuje kako? Ubistvu bi najraje tako, da se mi ni treba z agentom in njegovim prepričevanjem obrmenjevati, torej odjava in lep pozdrav.

Tud mene to zanima

Bi me zivga pozrl da recem, da grem stran

bi raj elegantno resu

Potrjujen, 06.11.2022 ob 22:14

Tud mene to zanima

Bi me zivga pozrl da recem, da grem stran

bi raj elegantno resu

Ja se strinjam. Cim hitreje in brez kompliciranja ter cakanja agenta da pride. Na spletni strani nimajo nic, pisala sicer na email jim se nisem.

Kaj res ni nobenega, ki se je odločil prekiniti to zavarovanje?

katera zavarovalnica.bil sem zavarovan življensko in me je agent mal scat peljal,potem sem prekinil a gospa za šalterjem je bila kr zoprna,pa zakaj prekinjate in kup vprašanj.sem pa rekel,gospa a vam pride ko vam mož češplo liže,sem sexolog.rdečica v lica in smo hitro zrihtal

Zdravo. Js sm prekinu da sm jim na mail napisu da pelrekinjam polico ….

Na ta mail info@eureko.si

So bili kaki stroški?

Pozdravljeni,

jaz sem pošiljala 2x prekinitev preko priporocene poste ter se enkrat preko gmaila. In me ze 2 meseca imajo za norca. Zmeraj eno in isto. 2x pogovor po telefonu. Obljubljali, sa posljejo zapisnik po posti…po več kot 1 mesecu se ga do zdaj nisem prejela.

Prekinejo le če jim pošlješ dokazilo o finančnih težavah (bolniška, brezposelnost) in/ali če je letna obnova.. torej tisti njihovi pogoji… da se vsako leto avtomatsko podaljša. Letna “naročnina”.

na mail odgovorili: “Obveščamo vas, da se bosta zavarovanji prekinila skladno s 1. odstavkom 3. člena Splošnih pogojev AX-SCA-SI_01_2023 ob letni obnovi zavarovanja, to je… ”

Lep pozdrav,

12346

Zakaj se pa odjavljate? Ne rabite? Al ne deluje zadeva?

Nateguni, vi ste pa naivci, ki ne preberete pogojev, ko podpišete.

to je tisto ko ti zdravijo raka in te vlačijo po celem svetu po najbolših klinika,kakšna natega.miljarderji umrejo,a tebe bojo pa pozdravli.sem prekinil,v eni pisarni na brnčičevi,v tisti dolgi stavbi s fasado iz opekemal so komplicira

Zdravo jaz se tudi dajem z njimi že par mesecev za prek8nitev pa ne vem kdo je hujši…agent ali ostali člani na sedežu…Klicala že parkrat…vam pošljemo 0apirje …a teh ni. Žal bo treba do odvetnika. Največja napaka …lopovi

Jaz sem se odjavila po dolgotrajni poti. Sem poslala kar na email zahtevo. Potem te se agent klice pa zaslisuje pa prepricuje…. skratka sem se jih resila. Dobis se na dom po posti en obrazec izpolnis in posljes nazaj.

Marty492, 11.02.2025 ob 08:56

Zdravo jaz se tudi dajem z njimi že par mesecev za prek8nitev pa ne vem kdo je hujši…agent ali ostali člani na sedežu…Klicala že parkrat…vam pošljemo 0apirje …a teh ni. Žal bo treba do odvetnika. Največja napaka …lopovi

JAz jih nisem klicala. Direktno preko maila vse, da imam nek pisni dokaz…aja probala se 2x neplacat poloznice, pa so se zbudili in potem preko emaila zahtevala, da prekinjam zadevo, z agentom se nisem kaj veliko pregovarjala in zakljucila.

1. Zavarovanje začne velja ob 00:00 uri na datum, določen kot datum začetka zavarovanja v polici. Polica velja za obdobje enega leta. Trajanje zavarovanja je določeno v polici. Zavarovanje se molče podaljša vsakokrat za naslednjo zavarovalno dobo, ki znaša eno leto, razen če katera od strank pisno sporoči, da ne želi nadaljeva zavarovalnega razmerja. Takšno sporočilo mora bi podano vsaj dva meseca pred iztekom tekočega zavarovalnega obdobja. V primeru, da takšno sporočilo ne bo podano, bo polica molče podaljšana s plačilom premije s strani zavarovalca po nastopu nove zavarovalne dobe.

https://www.best-doctors.si/wp-content/uploads/2017/08/splosni-pogoji-Basic-BD-BA-SI_06_2017-03_08_2017-internet.pdf

Ne vem kako imaš urejeno plačevanje.  NE PLAČUJ!!!!!

Meni he rekel agent da ua odjavo je dovolj da ne placam,ce dba meseca ni placano zavarovanje me avtomastsko odjavijo,upam,ler tudi sama razmisljam da odjavim zavarovanje

Ni res, vrgli ti bodo izvršbo na plačo, pa še stroške in zamudne  obresti boš morala plačati. Ali nisi prebrala pogodbe?

Nepismeni, polpismeni in funkcionalno nepismeni ne bi smeli sklepati nobenih zavarovanj, saj ne razumejo smisla. Kvečjemu bi to za njih, v njihovem imenu lahko sklenila druga poslovno (opravilno) sposobna oseba. Vse ti piše v splošnih pogojih, ki so sestavni del vsake zavarovalne, kreditne in tudi vseh ostalih pogodb. Kaj ti natvezi prodajnik na terenu je nesmisel. Žal se njihovo nepošteno delo ne sankcionira. Ko bi ti lažnivci odgovarjali s svojim premoženjem, bi vas hitro poučili kaj so vaše dolžnosti, o pravicah se morate poučiti sami, vedno in povsod.

1. Vsi omenjate zavarovanje. Najmanj 100x ponovijo, da to ni zavaroavnje.

2. Koliko storitev ste letno koristili in kaksna je kakovost teh storitev?

2.Naceloma je logicno, da ce to povedo, da so pogodbe na eno leto, da je takrat tudi cas za kaksno prekonitev. To ni znanstvena fantastika.

3. “Agenti” so zato, da jim javis kaj zelis. In to pac ponovis tolikokrat, da razume. Za vas se gre. Preko maila, telefona, poste… Je pac lazje ignororat iz njihove strani. Neosebna kominikacija je naceloma lahko nas minus. Se nam ni treba s kom ukvarjat… Potem pa placujte. 🙂

Zgolj mnenje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close