Brezkontaktni najem sobe za dnevni počitek
uhh, pazi to, kaj bi eni norci naredili z avtorjem teme… Kar na lomačo s takim po njihovo.. No, danes je bilo jutro res malo bolj sveže, če se primerja z jutri v preteklih dneh…, 6 stopin. Ampak tako mrzlo pa spet ni, da bi treba kurt zunej..
Avtor/ica si je dal/a nik, ki lepo nakazuje, da se bi pač rada priučila za sobarja/ico.., in hoče vstopit v sobo brezkontaktno, kaj se vam trga v glavah jebivetri..
Sobarica, 01.11.2022 ob 01:02
Mb, Sl. Bistrica
Kje?
Zakaj pa nujno brezkontaktna?
Prideš na recepcijo, plačaš v gotovini, nobenih imen ali osebnih izkaznic in greš v sobo??
Ostale budale pa se niste sposobne pogledat globoko v sebe kaj šele da razumete ljudi ki so drugačni od vas in kdo ve zakaj počnejo kar pač počnemo.!
Tako kot tisi ki si želi seksati pred občinstvom, kot tisti ki hodi v cerkvi po kolenih in moli k bogu!
Ok, 01.11.2022 ob 07:32
Zakaj pa nujno brezkontaktna?
Prideš na recepcijo, plačaš v gotovini, nobenih imen ali osebnih izkaznic in greš v sobo??
Ostale budale pa se niste sposobne pogledat globoko v sebe kaj šele da razumete ljudi ki so drugačni od vas in kdo ve zakaj počnejo kar pač počnemo.!
Tako kot tisi ki si želi seksati pred občinstvom, kot tisti ki hodi v cerkvi po kolenih in moli k bogu!
Hej, lahko tudi tako ja. Samo ne poznam lokacij, kjer bi bilo ok. Imaš predlog?
Je se dost toplo zunaj. Drugace se mi pa gabite s to svojo laznjivostjo. Mej jajca, pa doma povej in se goni potem okol kontaktno, beezkontaktno, koker ti bo uno 40cm pod srcem pozelelo. Nikoli ni taka situacija, da je laz upravičena. Samo lazje je met doma ugodje, za uzitke gres pa malo naokoli. Gravz ..vsi taki. Nimam osebnih izkusenj na sreco, ampak res ste golazen.
Ne gre brez osebne, 02.11.2022 ob 06:30
Nikjer ne gre brez osebnih podatkov. Povsod zahtevajo dokument. Zaradi policije ki jih preverja.
To pa ni res!
Dneni počitek je brez osebne in brez imen! Preverjeno!
Vsi drugi ki se obnašate kot nedorasli otročički pa se poglejte malo v svojo notranjost in si povprašajte dušo kaj je z vami narobe?
Sobarica je samo za pomoč uprašala! Vi pa začnete moralizirat in smetiti temo!
V tujini me nihče ni vprašal za osebne podatke, oziroma dokumente, sicer ne za eno uro ali več pač pa še celo noč in zjutraj plačilo brez formalnosti. Pri nas pa dokumente in preverjanje podatkov. Vprašal sem zakaj pišejo celo v kopiji. Policija tako zahteva, je bil odgovor. To se mi ne zdi prav, saj nisem osumljena oseba za katero bi bil izdan nalog za zasledovanje. Kaj mislite o takšnem zbiranju podatkov pri nas?
Eni sploh ne razumete kaj je brezkontakten check in, drugim se sprožajo reakcije na lastno travmo in bruhajo gnev na korektno vprašanje. Brezkontakten prihod pomeni, da ni recepcije, na telefon dobiš kodo za odklepanje vrat, plačaš ob rezervaciji in ne srečaš nobenega. Po Italiji, Budimpešti je ogromno takšnih nastanitev, kar meni ne sede, je bolj fajn, da je oseba na recepciji, saj so velikokrat kakšne zagate in se jih rabi. Odgovora žal ne vem, nisem v teh vodah, obsojam pa tudi ne, ker nimam razloga za to. Vsak ve zase kaj in kako.
Forum je zaprt za komentiranje.