Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Maja Grintal Sanjski moški

Maja Grintal Sanjski moški

A pozna kdo to lepotico iz Domžal..?.. Berem da je bila finalistka miss Slovenije..

Ja itak ?

Mojo sestro trenira košarko. Full je lepa, kot Indijka..Pa visoka 177 cm 70kg..U bistvu zlo huda za vidit..

Odgovor na objavo uporabnika
Pozna kdo, 30.10.2022 ob 23:05

A pozna kdo to lepotico iz Domžal..?.. Berem da je bila finalistka miss Slovenije..

Lepotica?  🙂

Albansko bosanske poteze obraza sicer. Se promovoira v tem šovu.

Meni deluje preveč cigansko. Črno preveč.

Ne, kam vi gledate. Zelo je lepa, prav eksotične poteze obraza ima.

Meni je ta zenska grda. Antipaticna. Jst sm njo na yt zasledil. Take prav mocne obrazne poteze ma. Temna je. Porascena. Vidim po obrveh.

Nekdo pravi aljban… Je kr slovenija.

Sam slike na videih pogledas pa ti je jasno zakaj za zanr… Isto na predstavitvenem clanku sanskega moskega…

https://m.youtube.com/channel/UCOVUUGXqyFf5k3Lhr_oFDLA/videos

dobra je, se mi pa zdi, da ima premalo sočne in mesene ustnice, tud pri joških je bolj švoh, vseeno postavna…  Tista, ki vozi jahte in tista ki je prišla kot nevesta sta bolj sočne…. V kompletu so pa vse dosti bolj simpatiče in prijetne kot tiste iz prvega šova.. Vsaka greha vredna..

???????

Tale vam je lepa??? Krompirjast velik nos, tanke ustnice, preblizu skupaj z nosom, poraščene obrvi kot kak tip…v fris pa res ni lepa. Mogoče ima postavo okej. Lahko da je Slovenka, ima pa čisto Albanski look. Brez make upa bi bila celo grda, tako je pa čisto povprečna.

Omg zdej mam po 15 letih televizijo. Včeri preden sem zaspala sem se ustavla pr šlekanju kanalov na PoP Tv. sem vidla da reality show sanjski moški.. sem rekla ajde da vidmo.
OMG,kako lahko to gledate. Mene je blo sram!! Mene namesto njih! Kr pod kovter sem lezla. Kere bruke si te babe delajo. in on? O joj,grd! Men grd ful! Ma nikol nisem gledala teh reality showow… katastrofa.

Je rekla ena včeraj na tem šovu “joj sem mogla razmišljat,pa je blo težko k je on zraven pa tok lep da dol padeš” OMG!! fakk.

Kaj lazes maja pohrustala bi ti njega za zajtrk

Božo, 31.10.2022 ob 08:19

Kaj lazes maja pohrustala bi ti njega za zajtrk

Fujj. s palco se ga ne bi pipnla. Men so taki “šmeki” tipi full odurni. Grd mi je. Spominja me na Johny Bravo iz Cartoon network. K je pa itak bil znan da je bil rahlo kratke pameti 😀

Ta je pa res najmanj lepa. V bistvu sploh ni lepa, ker je takšna kot kakšen bosanski zidar.

aja…, po simpatičnosti in pravi ženstvenosti, milini pa tista dolgolasa črnolaska, ki si želi družine pri 27 letih, deluje romantična duša… Za to se bi mogli fantje prav grebst.., zgleda da ni glih visoka ampak ok.., evo našel Nina., hehe.., komad za njo je pa ok, čuvej se nina mangupa..

(https://m.youtube.com/watch?v=Kut9YCXiJwc)

Rednamay, 31.10.2022 ob 08:21

Fujj. s palco se ga ne bi pipnla. Men so taki “šmeki” tipi full odurni. Grd mi je. Spominja me na Johny Bravo iz Cartoon network. K je pa itak bil znan da je bil rahlo kratke pameti 😀

Jah, lej, če bi ti bila luštna, mlada, vitka, sexy lepotička, stara 20 let, bi ti bil lep. Ker take padajo na tovrstne tipe, ne pa na kosmate, robustne srednjeletne čokate dedce. Vsakemu svoje, ne?

Tržičan, 31.10.2022 ob 08:26

Ta je pa res najmanj lepa. V bistvu sploh ni lepa, ker je takšna kot kakšen bosanski zidar.

Hhahahahaha, bosanski zidar.:)))

zdej sem poguglal, kako je ime tej, ki je meni všeč, Kristina Miler

Rednamay, 31.10.2022 ob 08:16

Omg zdej mam po 15 letih televizijo. Včeri preden sem zaspala sem se ustavla pr šlekanju kanalov na PoP Tv. sem vidla da reality show sanjski moški.. sem rekla ajde da vidmo.
OMG,kako lahko to gledate. Mene je blo sram!! Mene namesto njih! Kr pod kovter sem lezla. Kere bruke si te babe delajo. in on? O joj,grd! Men grd ful! Ma nikol nisem gledala teh reality showow… katastrofa.

Je rekla ena včeraj na tem šovu “joj sem mogla razmišljat,pa je blo težko k je on zraven pa tok lep da dol padeš” OMG!! fakk.

Prav simpatičen je tale Blaž. Jaz ga pač ne gledam kot kakega potencialnega sanjskega tipa, ker mi je mnogo premlad.

Zanimivo, da pa se ti Maja oglasiš s pripombo, kak šov je to, pa Blaž grd, punce tako rekoč kokoške, a par let nazaj smo tu spremljali tvojega sanjskega moškega in vajine hot dogodivščine. Ti si bodo vsaj samopromocijo naredili, zamišljaj si, koliko bi si je ti.

Kaksna samopromocija uau… Jim kr zavidam.

Vecina njih potetoviranih. Kelnarce. Ce je kr ta maja not jebote… Jst cim sm njo vidu sm reku u seb to so vse skart roba. Za kak only fens bo dobra popotnica… Za kaj pametnega bo pa prej ovira. Stigma.

Kako bi se počutili, če bi vašega otroka takole obravnavali po forumih, pokvarjenci!

Ja ce cinis blud javno na televiziji pa hoces prepoznavnost prek neumnosti potem mislim da ga je treba mal za usesa…

Ja lej… Ce so javne osebe potem je za pricakovat… Ce jim to ni potem niso za to kar hocejo bit.

Ah, ta Maja se je še kar unesla.

Žana, ta je do sedaj najslabša. Kar živčna je, ker je komunikacija punc na nivoju. Enkrat ji bo počilo, komaj še brzda agresijo.  Tudi laže se da potrebuje veliko časa da se odpre, to je samo izgovor ko tip ne podleže njenim agresivnim čarom. Spodnji del obraza pa kot da je pohabljena?

Suki me pa spominja na Natalie iz 90 Day Fiance. Nore oči in manerizem haha.

Drugače so pa kar na nivoju vsi. Razen tisti dve iz stare sezone, Pijo je težko poslušat kako mrcvari slovenščino, Tjašo pa gledat.

Arijana mi je najboljša in najlepša, najbolj mila, pridna, ambiciozna, nic ne spletkari, nima ljubosumnih izpadov. Navijam, da bi jima uspelo in komaj cakam njun naslednji zmenek. Upam, da fant prepozna, kaksno cudovito dekle so mu pripeljali v sov.

Kristina je sicer tud simpaticna, ko je tiho, ko odpre usta je prevec hiper in vzhicena, pa tisto njeno afnanje s tujkami in osladnosti mi ne potegnejo.

Kristina je narejeno, osladno bitje, zaigrano vzhičena, da bi bila všečna, vidi se na kilometer, da igra. Na silo nasmejana, vendar dolgo ne bo več mogla glumiti. Samooklicana seksologinja tudi pametna, da glava peče. Ona bi kar brez vsakršne potrebne izobrazbe delila nasvete ljudem, bolje rečeno glupačam, ki ji verjamejo. Kako hitro tem novodobnim “vplivnicam” stopi v glavo, da so kompetentne za razlago stvari, o katerih nimajo popolnoma nobenega strokovnega znanja in podlage!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close