Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ločitev leta: Ana Tavčar in Igor Pirkovič

Ločitev leta: Ana Tavčar in Igor Pirkovič

Najprej bla bla po medijih o različnih pogledih na svet, politiko, vero, potem, logično ločitev. Pa še o tej sta molčala.

Zdaj pa mamke po internetu jokcajo, kako to ni krščansko, kaj bo z otroci, ker slovenska desna scena je tako zarukana, da vsi mislijo, čim nekdo podpira JJ, da je takoj prvi na desni poleg Boga. Ja, je, ampak katerega boga.

Seveda tetke ne vedo niti, da je bil Pirkovič enkrat že ločen, da ima otroka iz prejšnjega zakona, da je imel včasih rad Bosanke, talent za to, da se spetlja s sponzorušami itd.

Tako kot ne vedo, da je bil  Bojan Požar trdi komunist, Aljuš Pertinač vodja sd podmladka in da je pol sdsa bivših partijevcev.

Trd padec na zemljo.

Je pa Ana, nekdanje dekle Srečka Prijatelja, na račun Pirkoviča dobila redno zaposlitev na RTVS in oddajo v prime time. Ko je dobila vse, se je pa ločila. Verjetno bi rada vse te privilegije na televiziji tudi obdržala. Za njenih 36 let ima kar bogato kilometrino. Deklina je bila od nekdaj ambiciozna. Posledice so vidne na njenem videzu, bi ji človek dodal vsaj 10 let.

Je plezala s svojo hulo – dejstvo.

Se ji pozna.  Po otečenem grlu.

Odgovor na objavo uporabnika
samo res, 17.10.2022 ob 11:25

Se ji pozna.  Po otečenem grlu.

Deep throat ?

To so res njena leta? Meni po videzu izgleda kot belopolta Oprah.

ni kompliment, 17.10.2022 ob 11:37

To so res njena leta? Meni po videzu izgleda kot belopolta Oprah.

Ma res ji je podobna 😉

Izgleda tolsta z velikonaravnga silikona ( maščobe). Nič fit.

Med oddajo v živo šokiral voditeljico Ano: Bejž v pi***! (VIDEO) -  Slovenske novice

dobro zalita, 17.10.2022 ob 11:42

Izgleda tolsta z velikonaravnga silikona ( maščobe). Nič fit.

Med oddajo v živo šokiral voditeljico Ano: Bejž v pi***! (VIDEO) -  Slovenske novice

Fajn  za nabijat,,,,,,,,  se vse trese….. ne  žulja

Še en dokaz več, da so za zakon oziroma za zvezo potrebne sorodne vrednote. Če tega ni, tudi vsa ostala ljubezen ne pomaga.

Sta bila vredna en drugega.

Nauk te zgodbe je, da so vaši takoimenovani levi in desni prav tako ljudje, čisto po ničemer se ne razlikujejo med sabo. Vi pa še kr naprej lajnate levo in desno. Boste ponesli to v, ne vem, leto 2300.

Kar tako, 17.10.2022 ob 12:02

Nauk te zgodbe je, da so vaši takoimenovani levi in desni prav tako ljudje, čisto po ničemer se ne razlikujejo med sabo. Vi pa še kr naprej lajnate levo in desno. Boste ponesli to v, ne vem, leto 2300.

>L kako ti uspe tudi sem vplesti politiko, še posebej levo politiko, haha

svoji k svojim, 17.10.2022 ob 12:43

>L kako ti uspe tudi sem vplesti politiko, še posebej levo politiko, haha

Ja pa saj so v uvodnem postu napisane besede “desna scena”, “ni krščansko”. Jaz sem samo povzela.

Lahko bi napisali, da se ločujeta zaradi xyz in kaj je ona uspela v lajfu brez pridodatka L ali D, pa niso.

Pa kaj vas tako žre njeno življenje? A zato, ker imate svojega zanič? TO BO JA!

trač trač, 17.10.2022 ob 11:19

Najprej bla bla po medijih o različnih pogledih na svet, politiko, vero, potem, logično ločitev. Pa še o tej sta molčala.

Zdaj pa mamke po internetu jokcajo, kako to ni krščansko, kaj bo z otroci, ker slovenska desna scena je tako zarukana, da vsi mislijo, čim nekdo podpira JJ, da je takoj prvi na desni poleg Boga. Ja, je, ampak katerega boga.

Seveda tetke ne vedo niti, da je bil Pirkovič enkrat že ločen, da ima otroka iz prejšnjega zakona, da je imel včasih rad Bosanke, talent za to, da se spetlja s sponzorušami itd.

Tako kot ne vedo, da je bil  Bojan Požar trdi komunist, Aljuš Pertinač vodja sd podmladka in da je pol sdsa bivših partijevcev.

Trd padec na zemljo.

Je pa Ana, nekdanje dekle Srečka Prijatelja, na račun Pirkoviča dobila redno zaposlitev na RTVS in oddajo v prime time. Ko je dobila vse, se je pa ločila. Verjetno bi rada vse te privilegije na televiziji tudi obdržala. Za njenih 36 let ima kar bogato kilometrino. Deklina je bila od nekdaj ambiciozna. Posledice so vidne na njenem videzu, bi ji človek dodal vsaj 10 let.

BRAVO! Avtorsa čast za ta zapis! Sem bral in sem misli, da bom zdaj moral omeniti zaposlitev preko postelje na RTV in Srečka Prijatelja, ki je bil slaba naložba v prihodnost in so ga zaprli, da si je zato morala Pirkoviča najti.

Torej če bo zdaj kdo ob takih svinjarijah, ki se dogajajo JANŠO/SDS podprl na referendumu glede RTV je zame navadna golazen.

.

BRAVO! Avtor svaka čast za ta zapis! Sem bral in sem misli, da bom zdaj moral omeniti zaposlitev preko postelje na RTV in Srečka Prijatelja, ki je bil slaba naložba v prihodnost in so ga zaprli, da si je zato morala Pirkoviča najti.

Torej če bo zdaj kdo ob takih svinjarijah, ki se dogajajo JANŠO/SDS podprl na referendumu glede RTV je zame navadna golazen.

.

Kokoši ???????, 17.10.2022 ob 13:01

BRAVO! Avtor svaka čast za ta zapis! Sem bral in sem misli, da bom zdaj moral omeniti zaposlitev preko postelje na RTV in Srečka Prijatelja, ki je bil slaba naložba v prihodnost in so ga zaprli, da si je zato morala Pirkoviča najti.

.

Na referendumu seveda glasujemo ZA vse tri nove zakone.

A ta ima res 36 let? Shit, sem bila prepricana, da je dobro ohranjena 48 letnica. Fa_k!

ni kompliment, 17.10.2022 ob 13:13

Na referendumu seveda glasujemo ZA vse tri nove zakone.

Res je, glasovati moramo PROTI, ker drugače SDS podpre vse tri zakone!

37 jih ima

Zaradi Ane Tavčar se je Srečko Prijatelj, ki zdaj tiči v zaporu, baje želel ločiti od žene

proti, 17.10.2022 ob 13:26

Res je, glasovati moramo PROTI, ker drugače SDS podpre vse tri zakone!

A ni tako, da je naša vlada predlagala zakon in na referendumu, ki ga je predlagala SDS naj bi glasovali proti zakonu vlade. Kar pomeni glas PROTI je glas za SDS!

svaka sraka, spiiiizdi ćefur zabiti !

Svečke, ne zavajat!

Mogoče je Pirkovič poslušal nasvet Vinka Vasleta, ki je enkrat zapisal, da bi morala po stopnicah past.

Vasle je tudi svojega denarja vreden. Za enega gaya ima zelo šovinističen pogled na ženske.

Anonimno 10899, 17.10.2022 ob 13:15

A ta ima res 36 let? Shit, sem bila prepricana, da je dobro ohranjena 48 letnica. Fa_k!

Dobro ohranjena 48-letnica je njena prijateljica Lorella Flego. Ona je pa več kot desetletje mlajša, pa slabše zgleda. Baje ima že 37.  Mogoče so bo zdaj pomladila, ko se je znebila te stare tečnobe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close