Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek imate e assistent za otroke

imate e assistent za otroke

Naš je v devet razredu in bi letos imela poln paket, pa ne vem kaj označim. A otrok tudi rabi poln paket, to je čez 60€.

Odgovor na objavo uporabnika
mama000, 23.09.2022 ob 13:05

Naš je v devet razredu in bi letos imela poln paket, pa ne vem kaj označim. A otrok tudi rabi poln paket, to je čez 60€.

Naš je, bo imela, najprej se odloči kaj sploh imaš: on. ona, ono ali kaj vmes. Potem pa se odloči ali boš vohunila za tem tvojim ali tvojo ali nekaj vmes.

bosanec, 23.09.2022 ob 14:26

Naš je, bo imela, najprej se odloči kaj sploh imaš: on. ona, ono ali kaj vmes. Potem pa se odloči ali boš vohunila za tem tvojim ali tvojo ali nekaj vmes.

Mislim, da je mislila, da ona, mama,bi imela easistent

Zakaj bi ga imela? Ker bi pricakovala, da mi bo otrok lagal ali se ne upal povedati? Ker menim, da otrok ni sposoben se drzati pravil, zapomniti obveznosti?!

Res me zanima zakaj sola sploh nudi dodatno placljive storitve. Nimamo vsi otroci in starsi enakih  pravic? Za denar se lahko zalezuje lastnega otroka in ce ne placas ne dobis pravocasno informacij? Gre to tako v tej vrednotno propadli Slo?

Js sm v 9 pa mam sam moj asistent (brezplačno verzijo) in pa navaden easistent na internetu (zaradi spletne učilnice in ocen).

Mama ima mojo šolo, plačljivo stvarco, nevem no, fulkrat steka, sicer pa maš popoln pregled nad ocenami.

Odvisno kaj rabiš za tvojega sina oz zase. Meni je mojasistent super aplikacija.

A mogoče kdo ve kako je pri vstopu v sš- a dobiš novo kodo ali je stara koda?

49 je imam zase in za otroka

Otrok ima zastonjsko osnovno verzijo, jaz imam polno verzijo že leta. To je ceneje. Gesla imamo napisana pri računalniku, tako da tudi otroka lahko gledata v to verzijo.

Vzela sem si ker imam otroka ki mu misli malo zatavajo in so bili vedno problem datumi preverjenja in ocenjevanja. Tam vse lepo vidiš. Jaz preko njega tudi odjavljam, prijavljam hrano, komuniciram z učitelji, prijavljam na izbirne,…

Ne, nimam. Čemu le?

Easistent je, razen brezplačna verzija za obveščanje, zanimiv le za starše, ki plačujejo svojo neumnost..

Neprijavljena, 23.09.2022 ob 17:48

Otrok ima zastonjsko osnovno verzijo, jaz imam polno verzijo že leta. To je ceneje. Gesla imamo napisana pri računalniku, tako da tudi otroka lahko gledata v to verzijo.

Vzela sem si ker imam otroka ki mu misli malo zatavajo in so bili vedno problem datumi preverjenja in ocenjevanja. Tam vse lepo vidiš. Jaz preko njega tudi odjavljam, prijavljam hrano, komuniciram z učitelji, prijavljam na izbirne,…

jah fajn. Misli odtavajo. Nauci ga odgovornosti za zivljenje cimprej a ne? Si mislila, da bo kar samnod sebe postal odgovoren?

Brez veze, 23.09.2022 ob 18:42

jah fajn. Misli odtavajo. Nauci ga odgovornosti za zivljenje cimprej a ne? Si mislila, da bo kar samnod sebe postal odgovoren?

Kako ste eni pametni. Easistent je pripomoček za doseganje samostojnosti. Tako kot budilka zjutraj. Kot opomnik v koledarju telefona, kjer organiziraš sestanke in dejavnosti.

Eni pač živite samo zato da druge kritizirate. Nismo vsi taki kot si ti, ne živimo tako kot ti. Nismo nič slabši, samo drugačni. Pusti nas da živimo kot želimo.

ne rabiš to plačljivo.. jst svojmu zaupam, za ocene itak pove, se pogovarjamo vsakodnevno tako da itak pove kaj se mu je dogajalo tist dan.. njegova naloga je, da si zapiše kdaj ima kakšne obveznosti, kontrolke itd ali preveri pri sošolcih.. zagotovo nisem in ne bom plačevala tega.. tudi mi nismo imeli, pa smo naredili vse šole (no jaz imam oš sš in faks)..

Jaz bi kot starš enkrat na mesec pisal razredničarki, da mi po mailu pošlje sliko zaslona ocen iz redovalnice in da mi sporoči izostanke ipd.  Ostalo obveščanje za 60€ je brez veze.

Anonimno758, 23.09.2022 ob 17:36

Js sm v 9 pa mam sam moj asistent (brezplačno verzijo) in pa navaden easistent na internetu (zaradi spletne učilnice in ocen).

Mama ima mojo šolo, plačljivo stvarco, nevem no, fulkrat steka, sicer pa maš popoln pregled nad ocenami.

Odvisno kaj rabiš za tvojega sina oz zase. Meni je mojasistent super aplikacija.

A mogoče kdo ve kako je pri vstopu v sš- a dobiš novo kodo ali je stara koda?

Ja v SŠ je nova koda

Oz sms z linkom starsem. Potrdi

sledi sms ucencu

Otrok ne rabi, vzami samo zase.. Jaz tudi imam zadnji dve leti, 8.in 9. razred.

Hm …

Nisem ga imela, ko je hodil v OŠ in nimam ga sedaj, ko je že drugo leto v dijaškem in seveda v srednji šoli.

Ko smo se nazadnje srečali z njegovim bivšim sošolcem iz OŠ, ki ga mama vsako jutro pelje do šole in vsaj trikrat na teden iz šole (ker ima tako službo), je pogovor nanesel tudi na e-asistenta.

Mamo je skoraj kap, ker ga jaz nimam, sin pa ji je povedal, da bi tudi ona lahko njemu zaupala, kot jaz svojemu sinu.

Meni je vseeno za druge, da pa bi otroka/najstnika, vsak dan imela 20 min zjutraj in 20 min popoldan v avtu, pa še celi čas doma in bi potem še plačevala, da mi e-asistent poroča o ocenah, nalogah, izostankih…  JOj res imate preveč denarja in premalo se pogovarjate z podmladki, verjetno tudi s partnerji.

In potem je mladina čudna…

Brez veze. Ko rabite napišete mail razredniku, da vam pošlje screeen-shot redovalnice, izostankov idr.

m & m bonbon, 09.02.2024 ob 19:57

Brez veze. Ko rabite napišete mail razredniku, da vam pošlje screeen-shot redovalnice, izostankov idr.

So dobil eno posebno za likovno, ki je vsako risbo ocenila pa na koncu dete ni vedlo kaksne ocene sploh ima. Sem pisala razrednicarki in mi je napisala, da naj se otrok pri njej oglasi in bosta skupaj pogledala. Za take bedarije dat 120 € tj za dva v OŠ je malo divje.

Meh, ne bi imeli pa nam je staršem kar vsiljeno…gimnazija…že polnoletni…pa hujš nadzor kot v vrtcu…To so pošiljali prisotnost po sms.u in še po mail-u obema staršema…Zdaj so se malo umirili in je samo po mail-u…Imam samo osnovni brezplačni…Komaj čakamo, da bo konc in na fakultetah tega več ni…To bi moglo bit- res kdor želi , po izbiri in ne kar vsem vsiljevat…

ha, ha, ja saj, saj, še ko je bla naša v vrtcu,,,je rekla vzgojitelca, ko sem striktno obveščala odsotnost, ja sej ne rabite klicarit, saj vemo, da je zbolela in smo odjavli obroke…se niso nič sekirali, če kateri manjka…za skor odrasle pa tak helikoptrski nazor, kdaj lulajo pa kakajo…smešno res…!

Hahah515, 23.09.2022 ob 18:40

Easistent je, razen brezplačna verzija za obveščanje, zanimiv le za starše, ki plačujejo svojo neumnost..

Pa še res je.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close