Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vnetje mehurja

vnetje mehurja

V bistvu je bolj prehlad v začetni fazi. Kaj pomaga (čaji, kapljice), kakšna naravna stvar, ki se jo da kupiti …? Recimi v dm, ali tuš drogeriji.

čim več pit, vsaj 3 litre tekočine, če te peče pri lulanju jemlji kaj proti bolečinam

v lekarni imajo tablete – d-manoza, menda tudi pomagajo

če v dveh dneh ni bolje, pojdi k zdravniku, ker nočeš vnetja ledvic ali kaj hujšega

aja

v dm in tuš drogeriji ne boš dobila nič. razen mogoče brusničnega čaja, ki pa ni pravi brusnični čaj, ampak šipkov čaj z aromo brusnice

V začetni fazi pomaga brusnični čaj. Sama skuhaj iz posušenih brusnic.

Odgovor na objavo uporabnika
mehur, 20.09.2022 ob 08:36

V bistvu je bolj prehlad v začetni fazi. Kaj pomaga (čaji, kapljice), kakšna naravna stvar, ki se jo da kupiti …? Recimi v dm, ali tuš drogeriji.

Femidoc Uro Infect prašek,meni samo to pomaga in čisto nič drugega. Me vedno reši pred antibiotiki. Dobiš v lekarni.

Kar so napisali že drugi. Ogromno piti, topel termofor na trebuh, brusnični čaj, če ne pomaga, takoj k zdravniku, da dobiš antibiotik. Vso srečo in velikooo zdravja!

V lekarni se dobijo eni praški od Sensilaba, Urifar ali kaj že popiješ enega zjutraj na tešče in enega popoldan. (Čeprav na škatli piše enkrat dnevno, mi je farmacevtka svetovala dva). Res pomaga.

Obvezno kupi 100% brusnični sok v DM. V steklenih stekleničkah po 3dl je.

Jaz ga popijem 0,5 dl in veliko vode, večkrat na dan.

Meni samo to pomaga.

Nekje brala, 2x na dal malo žličko sode bikarbone v 1,5 dcl tople vode. Ne vem, če res pomaga. Ima kdo tovrstne izkušnje. Jaz navadno kuham brusnični čaj in pijem zraven še Ašičev čaj.

Pomaga. Ne vem, ali se kupi le v lekarni, ali tudi kje drugje. Meni ga je prinesla sestra.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close