Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mavserci slabo kaže

Mavserci slabo kaže

“Jaz sem takrat Aleša prosila, če se lahko s Tomažem Veselom usede, usedla sta se v centru mesta, če bi se želela skriti, bi se skrila, vsem na očeh in sem samo prosila naj se pogovorita ali bo ta predvolilna predsedniška kampanja čista, ali lahko kampanjo speljemo brez metanja polen pod noge. Očitno pri tem pogovoru ni bil uspešen, kajti tudi po tem pogovoru z gospodom Veselom sem jaz dobila po šest, sedem negativnih člankov na vsako edicijo Reporterja in Necenzurirano,” je v oddaji Tarča Nataša Pirc Musar priznala, da je skušala vplivati na poročanje medijev.

“Če bi bile volitve za predsednika republike minulo soboto, bi Nataša Pirc Musar prejela 28,7 odstotka, Anže Logar 25,4 odstotka in Marta Kos 11,4 odstotka glasov.”

Sedaj, ko je Marta Kos odstopila, bo podpora Musarjevi znašala 35%+. Če njej slabo kaže, se gre Logar lahko že vrečti v mlako.

Klopčič se že odvija, Muserjeva se je ujela na laži.

“Aleša sem prosila, ali se lahko s Tomažem Veselom usede. Usedla sta se v središču mesta, če bi se želela skriti, bi se skrila, vsem na očeh in sem samo prosila, naj se pogovorita, ali bo ta predvolilna predsedniška kampanja čista, ali lahko kampanjo izpeljemo brez metanja polen pod noge,” je v včerajšnji oddaji Tarča na TV Slovenija dejala predsedniška kandidatka Nataša Pirc Musar. V intervjuju za revijo Reporter, ki je bil objavljen 1. avgusta, pa je na vprašanje, ali ve kaj o tem, da se je njen mož Aleš Musar srečal z nekdanjim predsednikom računskega sodišča Tomažem Veselom, ki danes dela za medijskega mogotca Martina Odlazka, odgovorila: “Ne.”

Odgovor na objavo uporabnika
hja no, 02.09.2022 ob 18:44

“Če bi bile volitve za predsednika republike minulo soboto, bi Nataša Pirc Musar prejela 28,7 odstotka, Anže Logar 25,4 odstotka in Marta Kos 11,4 odstotka glasov.”

Sedaj, ko je Marta Kos odstopila, bo podpora Musarjevi znašala 35%+. Če njej slabo kaže, se gre Logar lahko že vrečti v mlako.

Če podpirate laž, potem podirate Muserjevo.

Kdo bi njo gledal, jaz se je prav bojim.  Še dobro, da bo zmagal Logar.  Vsaj globoko upam.

Ne bo Logar zmagal.

V Sloveniji je ogromno predebelih žensk nizke inteligence in to je volilna baza za tako debeluharico debilnega izgleda.

Vesel oče, 02.09.2022 ob 20:04

V Sloveniji je ogromno predebelih žensk nizke inteligence in to je volilna baza za tako debeluharico debilnega izgleda.

Vesel fotr, ti si navaden hlapec za Musarjevo.

Važno je le to, da se jo Jajo boji in se je tokrat prvič v življenju opravičil, javno in izbrisal čivk. Pri vseh lažeh, ki jih drago plačuje na sodiščih, bi bila ta najdražja. To mi deli Musar ?

Lažnoo, 02.09.2022 ob 19:53

Ne bo Logar zmagal.

Kaj boste spet bebavo mularijo zvlekli na volišča kot v primeru vode ?

Važno je, da MUSARJEVA premaga Logarja.

Tako kot je Svoboda premagala SDS.

Jankovič bo še enkrat zmagal.

Gejom bojo omogočili posvojitve otrok.

Pol vas pa še z RTV dol fuknemo.

ČISTA ZMAGA.

In boste trpele svinje SDS-ovske fašistične. ?

Zmagati ne bi smela ne fašistka musarjeva  in ne S(d)S – ovski  fašist od logarja.

Anže Logar bo z največjo lahkoto pometel s konkurenco. Se posebej z Pic- Musarjeva.         On je res dec, kot se šika. Spodoben, pametni karizmatičen. Tak kot predsednik mora biti.    Vsaj on naj popravi sliko Slovenije, da ne bomo znani samo po golobjekih.

Di892, 03.09.2022 ob 09:51

Anže Logar bo z največjo lahkoto pometel s konkurenco. Se posebej z Pic- Musarjeva.         On je res dec, kot se šika. Spodoben, pametni karizmatičen. Tak kot predsednik mora biti.    Vsaj on naj popravi sliko Slovenije, da ne bomo znani samo po golobjekih.

Haha debilko, a ne dojameš še, da vsi sovražijo vas SDSovce.

Da imamo Goloba, Jankovič bo spet zvoljen, Musarjeva bo predcednica, geji bojo posvajali otroke in še dol iz RTV boste odfukali.

Lahko kar crknete.

Zmagal bo Prebilić, samo naj se soočanja začnejo.

Sodišče je odločilo, da mora Urbanija s položaja in da se mora vrniti prejšnja direktorica.

Musarca si bo Logarja naložila pod pazduho in ga peljala scat.

Musarca ima samo eno točko v svojem programu – obvezno cepit uporabnika ‘robi9’!

Ne razumem zakaj je odstopila Marta Kos, ki imela je možnost za zmago.

Logar ima sedaj večje možnosti za zmago.

Anonimno 6856, 03.09.2022 ob 11:44

Ne razumem zakaj je odstopila Marta Kos, ki imela je možnost za zmago.

Logar ima sedaj večje možnosti za zmago.

S tem so vas zdaj nafopali na Trstenjakovi, ja.  Ampak sem 99%, da se to ne bo zgodilo.

Hlapec? Kakšen hlapec?

Nataša pa je res dekla. Dekla udbomafije.

Si jo predstavljate na srečanju predsednikov, ko bodo vsi spraševali, ja odkod je pa ta z Down sindrom videzom. Aja, una dekla od marionete Goloba. Kot Golobova hči.

Zaenkrat – po njeno – ne obstaja pravica do necepljenja. Tu se začne… in kje se lahko konča? Časi so turbulentni in marsikakšen dogodek ali stanje je lahko povod, da se zakonsko uveljavi: pravica do tega in tega ne obstaja. In ne tolažimo se, da predsednik države pravzaprav formalno nima veliko pristojnosti. Ima pa lahko močan neformalen vpliv. In ne nazadnje, je vrhovni poveljnik vojske. Izredne razmere, do katerih pa lahko pride čez noč, mu dajejo precej široka pooblastila.

Pirc Musarjeva ,je še en produkt, iz Murgelj.Za njo ne obstaja, pravica do necepljenja, Ravno tako ne obstajajo delavske pravice, ampak samo osebni interes, in interes somišljenikov.Ne obstaja niti državni, oziroma nacionalni interes.Po prepričanju je orto komunjazarka, ki zagovarja feminizem.  V kratkem, ona je samo sramota nacije, in civilizacije 21 stoletja!

Še en razlog več, da Musarjeva zmaga in uvede obvezno cepljenje za anticepilce, ostali pa po izbiri.

Upssa, 02.09.2022 ob 19:51

Kdo bi njo gledal, jaz se je prav bojim.  Še dobro, da bo zmagal Logar.  Vsaj globoko upam.

Jaz pa glooobooooko upam,da Logar ne bo niti blizu zmagi.

Ker tako hinavsko kot je meni to njegovo ravnanje, da se kao na fino okoliši z distanciranjem v izjavah  od sds,  ko ga kaj vprašajo vse zvito nejasno odgovarja, ne upa si jasno povedat kaj proti stranki…, ko gre pa za zbiranje podpisov, pa jasno in tako stranko in odbore vpreže…

to je tako dvolično,da se javno predstavljaš kao kot neodvisni kandidat, v resnici si pa desna podaljšana roka stranje – in si proti njej in sploh Janši ne upaš nič reči… zato Ne hvala ne ne… samo logarja ne… ker to je lutka v rokah janeza janše, čeprav se za potrebe glasov predstavlja drugače -a zgolj samo v besedah, dejanja njegova so dovolj zgovorna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close