Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zobozdravnik za odrasle v Zd Vič?

Zobozdravnik za odrasle v Zd Vič?

Kateri zobozdravnik za odrasle v ZD Vič v Ljubljani je v redu in ste zadovoljni?

Ali pa katerega odsvetujete?

Nikjer nisem opredeljena in bi se rada nekam vpisala, pa ne vem, h komu.

Najlepša hvala.

Aljancic, ne tja. Bezlja in nekaj na hitro spacka..

Eva Grmek, dr. dent. med. Odlična je  – mlada, mirna nežna in lahka roka, prijazna, strokovna.

..https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_zdravniki&SIFRAD=6455&ID_STRM=5846&view=zdravnik&Itemid=823&lang=sl

Lahko da ima že polno za sprejem, čeprav na spletni piše, da še sprejema.

Jaz sem pri Lini Pajnik in je tudi zelo v redu.

Pozdravljeni, prosim še za kako mnenje. Hvala.

meni se zdi grmek groba a ma še kod take izkušnje. Guido je bil res nežen.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 4879, 12.12.2023 ob 08:29

meni se zdi grmek groba a ma še kod take izkušnje. Guido je bil res nežen.

Dr. Sambi je bil fejst dedec, ampak površen. Dr. Grmek zdaj popravlja njegove napake. Zame je odlična.

Odgovor na objavo uporabnika
Servis, 12.12.2023 ob 09:44

Dr. Sambi je bil fejst dedec, ampak površen. Dr. Grmek zdaj popravlja njegove napake. Zame je odlična.

razumem. A pri vam je tudi groba????, vidi, da ne moreš zdržati bolečine pa kar nadaljuje… a ni ponavadi tako, da malo prekine in zopet prične, ne pa da vidi, da ti solze tečejo, da ne moreš več ona pa se ne da motiti

EVa Grmek je grozna. Danes sem jo imela, tako na hitro me je obdelala, zavijala z očmi, ker je šestica…zdaj imam še hujše bolečine, en del odlitka odpadel po dveh urah. Kam to prijaviti???

Dr. Eva Grmek je moja zobozdravnica že dve leti. Je fantastična. Sploh ni res, da je groba. Vedno te vpraša, če hočeš injekcijo pred vrtanjem. Prej sem imel trideset let privat. Vedno me je bolelo. Enkrat sem moral po pol ure priti nazaj, ker me je po posegu še vedno bolelo. Nikoli ni bilo pod 250€, ko sem odprl usta. Tako, da ne zamenjam dr. Grmekove

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close