Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bestsecret

Bestsecret

Če kdo rabi kodo za vpis: V5U-QX7-L6V

Sem že slišala za to trgovino. A brez te kode se ne da kupvat ? Kakšne so izkušnje ? Roba ?

Odgovor na objavo uporabnika
Pojma nimam, 22.08.2022 ob 12:48

Sem že slišala za to trgovino. A brez te kode se ne da kupvat ? Kakšne so izkušnje ? Roba ?

Brez kode oz. vabila člana Bestsecreta  ne gre. S to kodo se vpišeš. Roba je ok, vsaj kar sem do sedaj kupovala. Član sem že več let. Dobava hitra, menjave oz. vračila brez težav. Včasih si kaj naročim samo, da probam in potem vrnem.

Odgovor na objavo uporabnika
ejlanene, 22.08.2022 ob 13:17

Brez kode oz. vabila člana Bestsecreta  ne gre. S to kodo se vpišeš. Roba je ok, vsaj kar sem do sedaj kupovala. Član sem že več let. Dobava hitra, menjave oz. vračila brez težav. Včasih si kaj naročim samo, da probam in potem vrnem.

Včasih si kaj naročiš samo, da probaš in potem vrneš?

Bolano.

še  ena koda na razpolago

VC6-6D3-B3S

Pa še moje izkušnje: naročam stvari, ki jih res rabim in so občutno znižane ter si jih po redni ceni ne bi mogla privoščiti. Zelo zadovoljna sem s prehodno jakno Only Carmacoma za 38 eur in majicami Doris Streich za 25 eur. Zdaj so dražje – čakam, da bodo ponovno znižane. Filtriram po številki, potem pa razvrščam po ceni od najnižje navzgor 🙂

Do sedaj sem imela 2x vračilo, v obeh primerih sem denar dobila vrnjen v roku par dni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close