Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Napisati odpoved

Napisati odpoved

Kako napisati, da bi rad prekinil delovno razmerje. Po 20ih letih imam vsega dovolj in baje je treba pismeno oddat odpoved.

Dvakrat premisli in enkrat napiši. Napiši sam, mi pa ti lahko popravimo.

Če daš sam odpoved ti potem ne pripada nadomestilo. Predlagam, da se vsaj za mesec dni zaposlis pri kom drugem takoj po odpovedi .

Odgovor na objavo uporabnika
Če ne zdržiš, 18.08.2022 ob 19:15

Če daš sam odpoved ti potem ne pripada nadomestilo. Predlagam, da se vsaj za mesec dni zaposlis pri kom drugem takoj po odpovedi .

Imam že službo drugje zmenjeno,  samo na trenutni firmi moram dati pisno izjavo o odpovedi.

Napišeš datum odpovedi in razlog

Ne,  ne rabis pisati razloga.

Napises npr Vlagam redno odpoved delovnega razmerja po pogodbi….  Z dne…

V odpovednem roku 60 dni (?),  ki se izece z dnem… Bi zelel izkoristiti sorazmerni del dopusta (…  Dni).

Za priloznost in pridobljene izkusnje se vam zahbaljujem in vam zelim vse dobro.

Podpis,  datum

Napises jim steram vas nekam.

Hecam se,  vem poznam to ko imas dovolj.

Predlagam da napises sporazumno dajem odpoved z dnem….. Hvala za razumevanje….

Nastane lahko problem ce ti dajo predolg odpovedni rok,  ti pa dopusta nimas toliko…. Nov delodajalec pa hoce da prides naslednji teden.

Srecno.

ma kaj boš ti nekaj pisao, enostavno prestani na šiht hodit. Čez neki časa bojo že oni tebi pisali da je game over.

Jaz še preden sem dala odpoved v službi sem si poiskala novo službo. Tudi pisno odpoved sem morala napisati.

Npr. {primer pisne odpovedi}

Z dnem … dajem sporazumno odpoved na delovnem mestu.

Hvala za razumevanje, podpis in datum

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close