Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Moje erotične skrivnosti 2

Moje erotične skrivnosti 2

Poznala sva se vizualno že od prej. Ne vem, če je iskrica preskočila že takrat, v Plznu, na Fluff festivalu. Ob dobri glasbi, pivu po 1€ in toni tofuja smo preživeli super teden dni, vendar kaj več od večernega druženja pred šotori nisva doživela.
Reunioni po festivalu in druženje mi je končno dalo možnost, da se ti odprem in povem, kaj čutim do tebe. Na drugo srečanje nas je prišlo zelo malo. Po pijači ali dveh sva ostala sama v kavarni Maček. Povabil sem te na sprehod ob Ljubljanici. Klepetala sva in uživala v večernem sprehodu sredi poletja. Prijel sem te za roko. Nisi se upirala. Kar na enkrat sva se znašla na klopci. Face to face. Poljubil sem te. Strast med nama se je razplamtela. Zajahala si me. Moje kavbojke so se napele, tvoje so postale mokre. Povabil sem te k sebi domov. Med vožnjo domov sva se držala za roko. Tako, čisto zaljubljeno. Komaj sem obvladal prestavno ročico mojega Megana. Užival sem. Všeč mi je bilo tvoje telo; polna in velika rita in malce manjše prsi. Zjutraj sem te odpeljal domov. Danes si želim, da bi te takrat zagrabil in ne izpustil ne glede na vse.

E. pogosto te imam v mislih in rad se spominjam tvojih modrih oči in črnih las. Upam, da se še srečava in kakšno rečeva ob kavi ( v uniformi ali brez).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close