Ni nam treba več skrbeti, kdo bo delal za naše penzije
Tako bo, 24.07.2022 ob 15:27
Robotizacija bo vse rešila. Nizka nataliteta ni več problem, ker bodo ljudi nadomestili roboti. Do zdaj so nam težili, da bo treba podaljšat delovno dobo do sedemdesetega leta, ampak z roboti za to ne bo več potrebe, lahko se bomo upokojevali takoj po šolanju.
Če imaš dovolj denarja, se neposredno po šolanju upokojiš, že sedaj…
Meni bi povsem ustrezala robotizacija, da mi ne bi bilo treba več na šiht hodit, ampak od tega ne bo nič. Slovenskim delodajalcem se bolj splačajo poceni sužnji kot dragi roboti. Privatniki vlagajo v audije, plovila in stanovanja za oddajat. V resnici imamo v Sloveniji podjetniški ludizem, ne delavskega.
ludizem, 24.07.2022 ob 16:40
Očitno se nekateri bojite robotizacije kot so se v 18. stoletju bali strojev (razbijanje strojev – ludizem), ker da bodo poslabšali delavski položaj. V 200 letih človeška pamet pri nekaterih ni veliko napredovala.
Pa pokažite ta napredek z nečim, ne? Mogoče pa res ne vem, kje je to ustvarjeno. Fokn slovenski pametni telefončk ven in ga pokaži, ne? Jaz ne vidim. Vidim le, da ste pri nas drhal iz ure v uro bolj zabita, ne le iz dneva v dan in da polovica ni sposobna niti za eno koristno stvar ne.
kanonfutr, 24.07.2022 ob 19:01
Seveda bo za kanonfuter človek. Roboti so že tako pametni, da niso ovce.
Res ste vsak dan bolj pametni, kar pokate po šivih. ???jaooooooo. Edino kar bi pa roboti za vas res prišli prav, da bi namesto vas na mon hodili amebe počene zarukane, pa hranili bi vas tudi lahko, ker niste več niti jest sposobni samostojno.
Forum je zaprt za komentiranje.