Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ni nam treba več skrbeti, kdo bo delal za naše penzije

Ni nam treba več skrbeti, kdo bo delal za naše penzije

Robotizacija bo vse rešila. Nizka nataliteta ni več problem, ker bodo ljudi nadomestili roboti. Do zdaj so nam težili, da bo treba podaljšat delovno dobo do sedemdesetega leta, ampak z roboti za to ne bo več potrebe, lahko se bomo upokojevali takoj po šolanju.

Odgovor na objavo uporabnika
Tako bo, 24.07.2022 ob 15:27

Robotizacija bo vse rešila. Nizka nataliteta ni več problem, ker bodo ljudi nadomestili roboti. Do zdaj so nam težili, da bo treba podaljšat delovno dobo do sedemdesetega leta, ampak z roboti za to ne bo več potrebe, lahko se bomo upokojevali takoj po šolanju.

Če imaš dovolj denarja, se neposredno po šolanju upokojiš, že sedaj…

Točno tako, internet ti bodo ugasnili in boš robot šlo brez ugovarjanja lepo peš za kanon futer. In to ne bo čez deset let, ampak že prihodnje leto.

Koliko tem boš sedaj ameba odprlo o robotizaciji? Ni bilo dovolj rečenega o te v uni temi o influencerkah?

Za kanonfuter bodo šli roboti.

Tako bo, 24.07.2022 ob 15:40

Za kanonfuter bodo šli roboti.

Ja, tudi ti ki so na monu, vas ne bo zaobšlo.

Kraški požar bi lahko gasili roboti. Zakaj jih ne uporabijo?

Modrega vraga vreči v središče požara. Bo špricnil dreck pol km naokol in vse pogasil

Očitno se nekateri bojite robotizacije kot so se v 18. stoletju bali strojev (razbijanje strojev – ludizem), ker da bodo poslabšali delavski položaj. V 200 letih človeška pamet pri nekaterih ni veliko napredovala.

Meni bi povsem ustrezala robotizacija, da mi ne bi bilo treba več na šiht hodit, ampak od tega ne bo nič. Slovenskim delodajalcem se bolj splačajo poceni sužnji kot dragi roboti. Privatniki vlagajo v audije, plovila in stanovanja za oddajat. V resnici imamo v Sloveniji podjetniški ludizem, ne delavskega.

ludizem, 24.07.2022 ob 16:40

Očitno se nekateri bojite robotizacije kot so se v 18. stoletju bali strojev (razbijanje strojev – ludizem), ker da bodo poslabšali delavski položaj. V 200 letih človeška pamet pri nekaterih ni veliko napredovala.

Kdo ti bo dal te robote? Ker telefončk , na katerega izlivaš zabitost in idiotizem, zaradi katerega si celo vsak dan slabše pismeno in vsak dan manj veš in znaš, imaš kitajski? Al si ga samo izumilo in naredilo??

Pa pokažite ta napredek z nečim, ne? Mogoče pa res ne vem, kje je to ustvarjeno. Fokn slovenski pametni telefončk ven in ga pokaži, ne? Jaz  ne vidim. Vidim le, da ste pri nas drhal iz ure v uro bolj zabita, ne le iz dneva v dan in da polovica ni sposobna niti za eno koristno stvar ne.

Seveda bo za kanonfuter človek. Roboti so že tako pametni, da niso ovce.

Jaz že imam robote za vse kar se da. Super zadeva.

kanonfutr, 24.07.2022 ob 19:01

Seveda bo za kanonfuter človek. Roboti so že tako pametni, da niso ovce.

Res ste vsak dan bolj pametni, kar pokate po šivih. ???jaooooooo. Edino kar bi pa roboti za vas res prišli prav, da bi namesto vas na mon hodili amebe počene zarukane, pa hranili bi vas tudi lahko, ker niste več niti jest sposobni samostojno.

Delal boš kar sam, in to do 67 leta, oziroma do smrti. Razvoj in tehnologija sta namenjena predvsem za nadzor, represijo, in izkoriščanje, oziroma služijo interesom elite. Če razmišljaš drugače, si v veliki zablodi.

In kako boš prisilil robota, da bo plačeval davke?

Tudi influencerke bodo zamenjali roboti.

Sem v večni službi Njenega Visočanstva, Večne Princese Večnosti.

Glejte in se čudite, kako je moj izrodek modriščetinko nekoristno sprijen. Sva delala splav pa še to se ni izšlo. Ne se ga bat, je zelo po meni. Se pravi čisto nesposobna pokveka. ??????

Opažena prva mon ameba spremenjena v robota.☝

294825630-10210851433718994-8689259273867330316-n

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close