Ženski kondomi
Anonimno 10057, 19.07.2022 ob 21:59
Julios
Saj Gospa pise da z Erekcijo in Kondicijsko nima problemov !
Zgleda da nisi smo funkcionalno nepismen ampak tudi Corav slep
glupson pravkar si dokazal da si tud ti funkcionalno nepismen, sem se nasmejal tbojemu odgovoru pozem pa ti vsekas enako motko trot butast….drugac pa zenska kupi femidom kondome in reseno
Ma ne me J, da mu v tiste 3s, ko se natika dol pade K in ne kondom. Saj samo vzameš, stisneš konico in zarolaš dol. Če ni problem velikost, erekcija in kondicija, potem bi tiste 3s zdržal (10s če ga še nima odprtega malce prej). Če pa gresta najprej v trgovino jih kupiti in po torbici v sosednji sobi iskat potem pa še 15min z ovojnino in navodili za uporabo, potem mu, ja. V tiste 3s, da ga natakne pa mu nima za uplahniti…
Če je problem neutrdelost, naj počakata s seksom, dokler se ne počuti dovolj, da sploh lahko seksa.
Ženski kondomi so štorasti in manj zanesljivi – običajni moški so veliko boljša izbira. Če je novi partner, lahko tudi samo izsiljuje za brez potem pa muuu ob neželeni nosečnosti in SPB.
Srecna882, 19.07.2022 ob 19:55
Zelo resno vprašanje. Ženski kondomi!
Imam novega partnerja. Sex brez kondoma ne pride v poštev. Tu pa nastane problem, ker njemu ob nataknitvi kondoma pade dol. Drugače z erekcijo in kondicijsko nima problema.
Torej, razmisljam o novih možnostih varnega sexa.
Hvala, pa brez brezveznih komentarjev.
Tipček ima problem z erekcijo, pa če si prizna ali pa ne. Normalnemu ne bo dol padu ob natikanju kondoma.
Naj gre h dohtarju.
Če mu pade zaradi prekinitve akcije-dajanja kondoma gor, ga daj ga v usta (kondom) in ga z usti natakni gor. To je moja delala. Pač pazi na zobe. Ampak je nenavadno, da mu v parih sekundah dol pade. Razen, če ne znata hitro kondoma gor dat in mečkata z odpiranjem in natikanjem… Če mu pa pade dol, ko je kondom že gor, potem je pa nek drug problem.
Če nima težav z erekcijo potem je kondom premajhen.
Izmeri obseg korenjaka v polni erekciji (če nima enakomerno debelega, neko povprečje) , deli z 2 in odštej 2-7%. Tako velikost moraš najt v trgovini.
53mm skyn elite – top izbira, DM, merkator
55mm skin large (mogoče so 56mm), DM
-
60mm Billy boy xxl, DM, merkator
Za kaj večjega pa v sex shop
Forum je zaprt za komentiranje.