Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Brazilska depilacija

Brazilska depilacija

Zadnjič sem se odločil, da grem prvič na brazilsko depilacijo. Kličem v bližnji kozmetični salon če imajo kakšen termin prost za brazilsko depilacijo, in me “naroči” čez en teden. Pride tisti dan in obiščem kozmetični salon in rečem, da sem naročen za brazilsko depilacijo pa me najprej kozmetičarka tako pogleda, da so ji skoraj oči ven padle, pa jo vprašam zakaj tak pogled in se je začela smejati, češ, da se norce delam. Ji pač povem, da sem se za danes naročil pa mi odvrne da je mislila, da sem naročil ženo in da za moške ni brazilske depilacije. Je to res? Moški ali hodite na brazilske depilacije ali sem samo jaz tako “čuden” da bi šel? Hvala za nasvet.

Simpatična tema:)

Baje hodijo tudi moški, a ne opravljajo vsi saloni moške brazilske depilacije, boš moral na več koncev poklicati, da najdeš pravi salon.

Good luck:)

moj bivši je šel enkrat in prišel domov z dvema odtrganima zaplatama dlak. je rekel da takega trpljenja mu pa res ni treba in se mi klanjal, da kako jaz lahko hodim vsake 3 tedne na to mučenje.

Odgovor na objavo uporabnika
burovagovedina77, 19.07.2022 ob 14:05

Zadnjič sem se odločil, da grem prvič na brazilsko depilacijo. Kličem v bližnji kozmetični salon če imajo kakšen termin prost za brazilsko depilacijo, in me “naroči” čez en teden. Pride tisti dan in obiščem kozmetični salon in rečem, da sem naročen za brazilsko depilacijo pa me najprej kozmetičarka tako pogleda, da so ji skoraj oči ven padle, pa jo vprašam zakaj tak pogled in se je začela smejati, češ, da se norce delam. Ji pač povem, da sem se za danes naročil pa mi odvrne da je mislila, da sem naročil ženo in da za moške ni brazilske depilacije. Je to res? Moški ali hodite na brazilske depilacije ali sem samo jaz tako “čuden” da bi šel? Hvala za nasvet.

Hej, meni se že nekaj let valja nekaj kolutov širokega selotejpa. Daj kontakt, pa ti ga pošljem. Ok, poštnino plačaš ti.

Anonimno 3457, 19.07.2022 ob 15:13

Hej, meni se že nekaj let valja nekaj kolutov širokega selotejpa. Daj kontakt, pa ti ga pošljem. Ok, poštnino plačaš ti.

A ni nevarno, če imaš tisti ta močen srebrni ‘pawer tape’, da na traku poleg brkov ostane še klobasa z jajci?

A je tudi zafarbala kaj????

Isci dalje.?

Sam fprašam, 19.07.2022 ob 15:32

A ni nevarno, če imaš tisti ta močen srebrni ‘pawer tape’, da na traku poleg brkov ostane še klobasa z jajci?

Zraven dobi: “O tveganju nezaželenih učinkov se posvetujte s proizvajalcem ali zdravnikom”

Pošteno, ne?

Kupi si depilacijska kremo. V DM stane tri evre. Se namazes in čez pet minut samo postrgas odpadle dlake. Simpl ko pasulj.

Pa to se sam zdepiliraj doma s sladkornim voskom če že moraš ? Vaja dela mojstra, ko to osvojiš pa odpreš salon za samo moško brazilsko depilacijo.

Upssa, 19.07.2022 ob 17:07

Kupi si depilacijska kremo. V DM stane tri evre. Se namazes in čez pet minut samo postrgas odpadle dlake. Simpl ko pasulj.

Ko imamo koline uporabljamo kolofonijo za depilirat prasce in svinje… en evro tri kilogrami.

Ja,res je. Potem je vse ravno in gladko. Hudič je, ko špranje ni. Priveska z bingeljni pa tudi ne.

Mene pa brazilska noro vzburja? In mojega tudi. Med depilacijo sem totalno aut, ko pridem domov si jo veckrat zrajcam ce sem sama. Ufffff…..se katera???

Brasily, 27.08.2022 ob 11:19

Mene pa brazilska noro vzburja? In mojega tudi. Med depilacijo sem totalno aut, ko pridem domov si jo veckrat zrajcam ce sem sama. Ufffff…..se katera???

Žal nisem še imel te sreče da bi otipal eno z brazilsko, samo take z obriti! In seveda one rečejo da imajo gladko! K… imajo gladko

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close