Slovenska kretenska mentaliteta, ki pa ni izjema
Slovenci, ki tako radi volijo vole in so sami voli se zdi na mestu vprašanje, ki ga nikoli nihče ne poda javno.
Ko voli volite vole se kdaj vprašate, kakšen je tisti vaš kandidat kot človek, kakšno čustveno ali socialno kapaciteto inteligence za to ima?
Plakete kot so magister, doktor itd nimajo nebene veze s tem če pa je človek navadn prasc po duši. Lahko ima še več izobrazbe ampak če je preasec po duši bo tudi vladal in deloval kot prasec po duši.
Kako pa se prepričate, da ni prasec po duši in ne dajete glasu prascu po duši?
zuztturtdfg, 13.07.2022 ob 19:29
nč. sam sedu bi mi en ventilček tak kot si ti, da se mal bl sprostim, ker vem kam pašeš
Nevem če sem glih jaz tvoj problem ?se mi zdi da maš sam s sabo neke probleme.. Zato pa iščeš nekoga tu gor da lahko spraviš svoje frustracije na druge ljudi? Sem blizu?
Haha827, 13.07.2022 ob 19:40
Nevem če sem glih jaz tvoj problem ?se mi zdi da maš sam s sabo neke probleme.. Zato pa iščeš nekoga tu gor da lahko spraviš svoje frustracije na druge ljudi? Sem blizu?
kdo ima frustracije pa provocirajočo mentaliteto kretensko se ve ja
če jo imam sam, sem šele drugi po vrsti , veš ti prpa jedna
zuztturtdfg, 13.07.2022 ob 19:14
Slovenci, ki tako radi volijo vole in so sami voli se zdi na mestu vprašanje, ki ga nikoli nihče ne poda javno.
Ko voli volite vole se kdaj vprašate, kakšen je tisti vaš kandidat kot človek, kakšno čustveno ali socialno kapaciteto inteligence za to ima?
Plakete kot so magister, doktor itd nimajo nebene veze s tem če pa je človek navadn prasc po duši. Lahko ima še več izobrazbe ampak če je preasec po duši bo tudi vladal in deloval kot prasec po duši.
Kako pa se prepričate, da ni prasec po duši in ne dajete glasu prascu po duši?
ne padam na plakate, še manj pa na vizuelnost političnih kandidatov.
Precenim, s kom spo povezani, kaj bi eventuelno lahko bolje naredili od trenutno vladajočih, gečde na “program”, ki ga turi in favorizira. Ker vedno jih lahko za jajca držiš, kaj so s programom obljubljali.
Forum je zaprt za komentiranje.