Najlonke
Kupila sem si neke nogavice za na pas in seveda, ko sem to videla sem si morala kupit še pas za nogavice. Že prej sem jih oblekla pod pajkice in so mi jih čisto uredu gor držale, čeprav so mi prevelike in čisto neelastične. Minimalno so mi sicer dol zlezle, tako da se mi je na gležnju naredilo par gubic in to je bilo mojemu fantu strašansko všeč. Zdaj pa me zanima ali ima še katera tako ali podobno izkušnjo? Zdaj me že prav prosi, da si oblečem take prevelike najlonke, ki se potem po nogi, gležnju in stopalu nagubajo. Saj mi ni to noben problem in tudi me te gube nič ne motijo.
Anabela855, 10.07.2022 ob 14:33
Kupila sem si neke nogavice za na pas in seveda, ko sem to videla sem si morala kupit še pas za nogavice. Že prej sem jih oblekla pod pajkice in so mi jih čisto uredu gor držale, čeprav so mi prevelike in čisto neelastične. Minimalno so mi sicer dol zlezle, tako da se mi je na gležnju naredilo par gubic in to je bilo mojemu fantu strašansko všeč. Zdaj pa me zanima ali ima še katera tako ali podobno izkušnjo? Zdaj me že prav prosi, da si oblečem take prevelike najlonke, ki se potem po nogi, gležnju in stopalu nagubajo. Saj mi ni to noben problem in tudi me te gube nič ne motijo.
Kupila si si klasične najlonske nogavice, ki so izredno tanke in prosojne, ter imajo neko obliko noge z ojačanimi prsti in peto, ki so tkane po posebnem postopku RHT in so zaradi tega neelastične. To niso samostoječe, ampak jih je treba zapeti na poseben pas za te nogavice. Jaz jih imam, ker mi je izredno fin občutek na koži na nogi. Redko jih zapnem na pas, večinoma jih dam pod malo bolj oprijete pajkice, ki jih čisto uredu gor držijo, tako kot si že sama ugotovila in napisala. Gubice okrog kolena, gležnja in po stopalu se pa naredijo, ker so neelastično tkane in se zato ne napnejo po nogi. Mene te male tanke gubice ne motijo, so pa marsikateremu moškemu všeč, nekateri imajo na te gube celo fetiš. Tudi jaz si hlačne nogavice kupim vsaj 2 – 3 številke večje, ker se potem bolj udobno v njih počutim in zaradi tega tudi kakšno gubico, ki se naredi vzamem v zakup.
Monća, 10.07.2022 ob 20:04
Kupila si si klasične najlonske nogavice, ki so izredno tanke in prosojne, ter imajo neko obliko noge z ojačanimi prsti in peto, ki so tkane po posebnem postopku RHT in so zaradi tega neelastične. To niso samostoječe, ampak jih je treba zapeti na poseben pas za te nogavice. Jaz jih imam, ker mi je izredno fin občutek na koži na nogi. Redko jih zapnem na pas, večinoma jih dam pod malo bolj oprijete pajkice, ki jih čisto uredu gor držijo, tako kot si že sama ugotovila in napisala. Gubice okrog kolena, gležnja in po stopalu se pa naredijo, ker so neelastično tkane in se zato ne napnejo po nogi. Mene te male tanke gubice ne motijo, so pa marsikateremu moškemu všeč, nekateri imajo na te gube celo fetiš. Tudi jaz si hlačne nogavice kupim vsaj 2 – 3 številke večje, ker se potem bolj udobno v njih počutim in zaradi tega tudi kakšno gubico, ki se naredi vzamem v zakup.
Kaj je poanta tega, da fine nogavice nosite pod sportne pajkice?
Resno?
Imam nogavice na pas, a jih nosim na fina oblacila s pasom za nogavice in se nic ne gubajo, ce jih lepo gor potegnes in zapnes.
V cem je stos?, 10.07.2022 ob 20:51
Kaj je poanta tega, da fine nogavice nosite pod sportne pajkice?
Resno?
Imam nogavice na pas, a jih nosim na fina oblacila s pasom za nogavice in se nic ne gubajo, ce jih lepo gor potegnes in zapnes.
Zakaj pod pajkice? Zato, ker imajo edino te nogavice en tak svilen , prijeten občutek. Jaz jih večinoma oblečem tako, da jih zapnem za pas in pod bolj fina oblačila, včasih pa tudi pod trenerko. Zakaj se nagubajo? Večinoma zato, ker so neelastične in pa velikokrat prevelike ( na Ae je samo ena velikost) in predolge za na nogo. Ene, ki sem jih kupila na Aliexpressu so res dolge okrog 110 ali 120 cm in, če imaš bolj kratke noge, oz. si bolj majhna jih sploh nemoreš po nogi lepo napet, ker ti zmanjka prostora za paščke. Včasih so se dobile od Pozele, model Katrin, super so bile in še v različnih velikostih. Jaz jih kupujem od Ars Vivendi in pa na Aliexpresu.
samres, 11.07.2022 ob 18:06
da ne govorimo da koza ne diha pod tem
js se znojim v podplate v tem fulll pa sm suha
cis mokre noge po tem
fuj
Jaz nimam teh problemov. Tudi v največji vročini lahko najlonke oblečem v čevlje, teniske ali škornje. Uredi si stopala in bo vse uredu.
Anonimna168, 13.07.2022 ob 06:32
Ali se lahko čisto navadne samostoječe nogavice zapnejo na ta pas? Imam namreč že parkrat oprane in se mi zdi, da tisti silikon počasi popušča.
Jaz mislim, da ne, ker je ta del kjer je silikon in čipka kar precej debel, sponka na pasu pa je narejena za precej tanjše materiale. Navadna nogavica je na mestu pripenjanj samo malo ojačana. Jaz si včasih kar navadne hlačne odrežem in jih zapnem na ta pas.
Bronija, 14.07.2022 ob 07:05
Katere pa oblečete, ko je vroče zunaj? Mislim na tiste, ki jih morate po kodeksu. Mene občasno opomnijo, ampak se kar malo fracozinjo delam.
Dokolenke, kratke nogavičke in samostoječe nogavice in to čim bolj tanke. Čez oblečem dolgo obleko, široke lahke hlače, dolgo kiklo, ….. večinoma iz tankega lanenega blaga. Nas tudi malo grdo gledajo, če nimamo najlonk gor, ampak jaz tudi brez in v sandalih ali natikačih pridem v službo.
Poleti oblečem od Polzele Summer 8 denske, imela sem že tudi 5 denske, pa nevem kje sem jih kupila. Bi pa rada našla res tanke samostoječe nogavice debeline do 10 den, raje manj. Če čez oblečem lahka poletna krila, hlače ali obleke se da čisto brez problema zdržat tudi pri 30 stopinjah zunaj, avto in pisarna oz. prostori kjer se gibam pa so itak pod klimo, tako da ni nobene vročine.
Živjo,
rada nosim nalonke. Poleti 10, 15 do 20 den. Pozimi pa debelejše in tudi žabe.
Čekoga zanima, da bi imel nošene najlonke ali slike za določene € mi lahko piše.
Forum je zaprt za komentiranje.