Ali pleša tako odbija ženske?
Žal sem eden tistih nesrečni kov, ki se jim je dokaj zgodaj začela delati pleša. Včasih me je veliko punc opazovalo, odkar pa redčenje las bolj očitno, me niti ena več ne pogleda. Nisem še niti 30, zato me to spravlja v obup, saj se nisem poročen.
Ali je pleša tako odbijajoca, da nimam več šans pri nobeni luštni punci?
kakor katera, nekateri se namerno pobrijejo in to vzdržujejo….meni ni všeč. na moškem so mi všeč lasje, kodri….tudi ni všečno, ko si skušajo plešo zakrit z preostankom las kakor polizano….no, zanimivo, princ William angleški ima tudi plešo- njemu pa kar paše nekako ni odbijajoče….res odvisno tudi od ostalega stila…negovanosti…
Vprasam, 02.07.2022 ob 20:24
Zato pa je treba kovati železo dokler je vroče. Pri 30h pa bi že lahko našel življenjsko sopotnico.
Moske ki jih poznam od prej, ko so se imeli lase je lažje sprejeti…
Najlažje je pa pametovati! Lahko bi našel…haha Lahko bi bil ti pameten, pa nisi in nikoli ne boš, ker je to dedno, ravno tako kot pleša.
Najbolj odbija, ko se vam začne delat pleša, vi pa se ne pobrijete. Ali pa še celo probate zakriti plešo z raznimi umetnimi lasmi ali pa, da si puščate daljše lase in si jih češete čez plešo. Pobrij si glavo pa bo problem rešen, nekatere ženske prav palijo na to. Pa še izgleda bolje in manj zanemarjeno, starikavo ali enostavno čudno.
Če zgubljaš lase in postajaš plešast se moraš nenudoma pobriti z žiletko na nulo in se vpisati v fitnes. Če ne moreš mase držati naravno boš rabil še kakšne steroide. Ciljaš na vsaj 1:1 razmerje med maso in višino. Se pravi če si visok recimo 185cm rabiš vsaj 85kg mišične mase. V primeru, da boš še vedno odpikan razmisli o tatujih (samo roke, nikjer drugje).
Če slediš nasvetom ne bo nobena videla da si sploh plešast.
Špetirji, 02.07.2022 ob 20:33
Enim a poteze obraza paše tudi gologlavost. So pa smešni tisti, ki imajo nekaj pleše, pol si pa z ostalimi lasmi prečesavajo frizuro, da kontra počešejo ali pa gologlavost, pol pa zadi štrcelj od čopa. ?☺☺☺ Če te pa tok mori, da ne moreš preko, greš lahko na presoditev las. Sam to neki stane.
Sej razmišljam tudi o tem ja. Niti ni tako strašno drago, nekaj tisoč evrov spet ni nek denar, če mi to spremeni življenje. Sem že slišal od več kolegov, da odkar so se zabrili po glavi, da se ženske več ne zanimajo zanje.
Kaj odbija, 02.07.2022 ob 20:34
Najbolj odbija, ko se vam začne delat pleša, vi pa se ne pobrijete. Ali pa še celo probate zakriti plešo z raznimi umetnimi lasmi ali pa, da si puščate daljše lase in si jih češete čez plešo. Pobrij si glavo pa bo problem rešen, nekatere ženske prav palijo na to. Pa še izgleda bolje in manj zanemarjeno, starikavo ali enostavno čudno.
Po moje pa nobena ne pali na to. Pač je bolje, kot prikrivanje pleše, ni pa to privlačno.
Plesko, 02.07.2022 ob 20:44
Po moje pa nobena ne pali na to. Pač je bolje, kot prikrivanje pleše, ni pa to privlačno.
Res je, nobena ne pali na plešaste, nekatere z izrazitim materinskim čutom te tolažijo, da je vse v redu, ampak ni. Same nikoli ne bi imele plešastih. Zakaj pa misliš, da se toliko mladoporočencev v roku petih do desetih let loči? Žene jih ne morejo več gledat, ko narava z lasmi opravi svoje. Tako je.
Plesko, 02.07.2022 ob 20:42
Sej razmišljam tudi o tem ja. Niti ni tako strašno drago, nekaj tisoč evrov spet ni nek denar, če mi to spremeni življenje. Sem že slišal od več kolegov, da odkar so se zabrili po glavi, da se ženske več ne zanimajo zanje.
Kvaliteto življenja si vsak sam določa. Pač ene ženske nimajo jošk ali imajo knofke od jošk, si gredo pač po košarico. Ljudje hodijo po lepše nasmehe. Če vse to dviga kakovost življenja, naj bo. Predno se boš pa odločal, išči izkušnje, informacije in predvsem kvalitetnega dohtarja za to.
Špetirji, 02.07.2022 ob 21:00
Kvaliteto življenja si vsak sam določa. Pač ene ženske nimajo jošk ali imajo knofke od jošk, si gredo pač po košarico. Ljudje hodijo po lepše nasmehe. Če vse to dviga kakovost življenja, naj bo. Predno se boš pa odločal, išči izkušnje, informacije in predvsem kvalitetnega dohtarja za to.
Majhne prsi in pleša ni primerljivo. Jaz npr. ne palim na velike joske. Ženska je vseeno lahko lepa, tudi brez tega. Pleša pri moškem je kvečjemu lahko primerljiva s plešo pri ženski.
Tako je707, 02.07.2022 ob 20:54
Res je, nobena ne pali na plešaste, nekatere z izrazitim materinskim čutom te tolažijo, da je vse v redu, ampak ni. Same nikoli ne bi imele plešastih. Zakaj pa misliš, da se toliko mladoporočencev v roku petih do desetih let loči? Žene jih ne morejo več gledat, ko narava z lasmi opravi svoje. Tako je.
Ma kakšen materinski čut. Energija je tista, ki privlači. Če se puklasto držiš in ne daš nič od sebe, se vedeš nesamozavestno, te ne bo nobena opazila, če pa osvajaš z energijo, nasmehom, očmi in si do žensk spoštljiv, prijazen, a znaš z jezikom, ti bodo z rok jedle! Vin Diesel je stavil na svoj bad guy videz, glas, stas pa je pleško in kaj? Eden najbolj seksi igralcev ever. Vse vzdihujemo od 1.do 10.dela za njim.
V morju moških z gostimi lasmi a s praznino v srcu in nesramnostjo na jeziku, bodi izjema, postani tak, da se ti nobena ne bo mogla upreti.
Forum je zaprt za komentiranje.