servis Beko hladilnik
Ze od ponedeljka si me podajajo sem in tja in cakajo, da hladilnik dokoncno crkne ali kaj!
Groza!
Ziv bog pa ne ve, kaj je ta napaka, ki jo javlja!
Pozna kdo serviserja Beko hladilnikov v Ljubljani?
Ker cakat na garancijski servis he icitno utopija!
Btw, s katero firmo s servisi v garanciji ste zadovoljni? Kupujem en nov aparat in bom ocitno kupovala znamko, ki ima dober servis.
Če je hladilnik še v garanciji, potem recimo da ok, da še malo počakaš. Vmes pa naredi seznam živili, po možnosti z računom, da boš zahtevala povračilo, ko se bo hrana pokvarila.
V glavnem s tem Beko servisom je samo s.ranje. Nikoli več ga ne kupim, pa lahko ima 100 let garancije. Imam dva stroja, ki so jih morali servisirati. Obakrat čakal nenormalno dolgo. Enega so na koncu zamenjali, drugega popravili. Ni vredno. Jaz imam stroje za to, da jih uporabljam. Ne pa da čakaš ko budalo toliko časa, da pridejo. Naslednji stroji bodo kar ene znamke, garancija mi je zadnja briga. Ko se bo pokvaril, kupim takoj novega.
nebeko, 15.06.2022 ob 09:46
Če je hladilnik še v garanciji, potem recimo da ok, da še malo počakaš. Vmes pa naredi seznam živili, po možnosti z računom, da boš zahtevala povračilo, ko se bo hrana pokvarila.
V glavnem s tem Beko servisom je samo s.ranje. Nikoli več ga ne kupim, pa lahko ima 100 let garancije. Imam dva stroja, ki so jih morali servisirati. Obakrat čakal nenormalno dolgo. Enega so na koncu zamenjali, drugega popravili. Ni vredno. Jaz imam stroje za to, da jih uporabljam. Ne pa da čakaš ko budalo toliko časa, da pridejo. Naslednji stroji bodo kar ene znamke, garancija mi je zadnja briga. Ko se bo pokvaril, kupim takoj novega.
Potem še naprej podpiraš takšno nategunsko šlamparijo, kjer kvaliteta in možnost popravit nista vredni nič več, in odpadki na smetiščih se vedno bolj nalagajo.
ampak, 15.06.2022 ob 11:00
Potem še naprej podpiraš takšno nategunsko šlamparijo, kjer kvaliteta in možnost popravit nista vredni nič več, in odpadki na smetiščih se vedno bolj nalagajo.
Glej, kaj ti pomaga 7 letna garancija oz. jamstvo, če je velik del tega namenjen temu, da stroja nimaš oz. ne moreš uporabljati?!? Ja, lahko težiš do onemoglosti, samo še vedno si veliko preveč časa brez. Ne rečem, da je pri drugih znamkah kaj bolje (na žalost ni), ampak zagotovo boš stroj prej zamenjal če ne boš imel več garancije. Ker se finančno ne splača popravljati stroja. Ja, meni so enega potem ko so ga popravili, pa je bilo še slabše, na koncu zamenjali in imam sedaj novega, samo meni ni do tega, da imam nov stroj, ampak da mi stroj dela in da ga lahko uporabljam.
nebeko, 15.06.2022 ob 12:56
Sicer pa je Beko pobral vse mogoče serviserje, ki v njihovem imenu popravljajo. Samo to niso neki specializirani serviserji in malo verjetno je, da bodo res kaj popravili. Če sploh še lahko.
Hladilnik javlja napako, ki sem jo poguglala, v anglescini seveda, ker v slovenscini ta napaka sploh ne obstaja!
Nek senzor ga sracka.
Mislim, da trije servisi nimajo pojma in si podajajo naloge za servis, serviserja bodo pa poslali ocitnoseptembra ali kaj!
Ocitno je res resitev aparat za 200€, ko crkne, kupis drugega.
NE KUPUJ BEKA! Ker to je največji možni škart. Servis pa itak ali sploh nikoli ne bo prišel ali ne bo nič popravil ali ne bo rezervnega dela ali pa bodo rekli da si sama kriva. In tu se bo zgodba končala.
Lahko kar kupiš nov aparat, ki pa naj ne bo Beko. Beko pa gre še skoraj nov na kosovni odpad kot vedno.
Leopoldinho, 15.06.2022 ob 13:53
NE KUPUJ BEKA! Ker to je največji možni škart. Servis pa itak ali sploh nikoli ne bo prišel ali ne bo nič popravil ali ne bo rezervnega dela ali pa bodo rekli da si sama kriva. In tu se bo zgodba končala.
Lahko kar kupiš nov aparat, ki pa naj ne bo Beko. Beko pa gre še skoraj nov na kosovni odpad kot vedno.
Kaj pa Gorenje servis in garancija? Je ta ok?
Kupujem pralni stroj, sem gledala Beko, ampak s takim servisom ga nocem.
Bosch?
Candy?
Gorenje?
Katera znamka ima dober servis?
Jaz imam beko pralni stroj že več kot 9 let nikoli pokvarjen ko bo hin pač kupim drugega.
Mi je pa v garanciji hladilnik začel nagajat bilo je točno 2 tedna pred koncem garancije.
V ponedeljek preko spletnega obrazca javim napako..serviser je prišel v četrtek in senzor menjal takoj od takrat je 2 leti in hladilnik spet normalno dela..tako da v našem koncu nimamo problema z beko servisem kar vsi hvalijo prijaznega serviserja.
Imel z Beko serviserjem podoben problem kot vi. Poklical Gorenje servis, po telefonu povedal napako, drugi dan ob pol sedmih zjutraj prišel serviser Gorenja in v roki že držal ta del, ki ga je bilo treba zamenjat. Ob 6.50 je pralni stroj ze deloval kot mora. Sem pa plačal,ker garancija ne velja pri gorenju za beko. Ni mi bilo žal. Na toplarniški serviser za beko sploh ni hotel dvigniti telefona. Od zdaj naprej imam vse aparat Gorenje. Odzivnost, strokovnost, prijaznost, ni več tako drago. Skratka: zelo zadovoljen. Ni reklama, ampak resnica.
Forum je zaprt za komentiranje.