Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo sta ta velebogataša jure in jasna Culiberg

Kdo sta ta velebogataša jure in jasna Culiberg

Kar naprej potujejo po celem svetu, vmes pridejo malo domov da pojamrajo kako jim je hudo. Kar naprej izpostavljata svoje otroke na instagramu, na svojem blogu, fb? Tale jasna je ena lenuhinja malo pošimfa bivšo Juretovo ženo znano fotografinjo. Revčka uboga kako se mi smilita res. Res me zanima zakaj toliko izpostavljata svoje otroke na družbenih omrežjih ta velebogataša.

Prvic slisim za njiju, za njuna potovanja in otroke vem pa se manj!

Samo vprasam:

Se vi zavedate, da ti ljudje zivijo od vasih ogledov njihovih objav? Dobesedno sluzijo na vas!

Ni mi jasno, kaj je narobe z vasimi zivljenji, da morate virtualno spremljat zivljenja nekih tujih neznanih ljudi?

Najbrž nista ravno znana, če ju noben ne pozna..

Imaš res tako bedno življenje da raje opazuješ življenja tujcev kot živiš svojega? Mogoče naredi kaj na tem.

Odgovor na objavo uporabnika
get a life, 11.06.2022 ob 15:36

Imaš res tako bedno življenje da raje opazuješ življenja tujcev kot živiš svojega? Mogoče naredi kaj na tem.

ima jih puno, koga briga? mene ni malo

kdo sta to? prvič slišim.

Pojma nimam kdo to je, sem jih pa zguglala in ne vidim nekih razvajenih bogatašev. Pač radi potujejo. Jaz tudi. Sama s hčerjo. Pa nisem bogata. Pač vsak ima svoje prioritete. Nekateri pač radi raziskujemo svet, nekateri radi raziskujete življenja tujcev in razglabljate o njih.

Kuga? Prvič slišim zanju. In kaj sta izumila, da sta velebogataša? Novga digitalnega mačka ali nov coin?

culiberger, 11.06.2022 ob 15:02

Kar naprej potujejo po celem svetu, vmes pridejo malo domov da pojamrajo kako jim je hudo. Kar naprej izpostavljata svoje otroke na instagramu, na svojem blogu, fb? Tale jasna je ena lenuhinja malo pošimfa bivšo Juretovo ženo znano fotografinjo. Revčka uboga kako se mi smilita res. Res me zanima zakaj toliko izpostavljata svoje otroke na družbenih omrežjih ta velebogataša.

Ju poznam iz medijev in sicer ene max 2 leti nazaj sem zanju prvic slisala, ko so v tv ambienti predstavljali njuno hiso in sem sla pogooglat s cim sta si to lahko privoscila. Furata minicity v btc, ce imas druzino z malimi otroki, to slej ko prej slisis.  Sem in tja pogledam kak story, preberem intervju, ne vem pa kako gospa zena sfura vse sama. Pod vse mislim kuharijo, cistoco, vse cunje, posel, sestanki, sportat, ukvarjanje s podmladkom…ne vem a imajo njeni dnevi  vec ur al kaj. Jz jo ze zarad tega spostujem. Za podmladek vem,  da sta povedala, da imata stalno varusko, samo vseeno njihov dom je, za vsako objavo in ni jih malo, prakticno, sterilno cist. Nisem pa nikjer zasledila obrekovanja cez njegovo bivso zeno.

Če imajo varuško za otroke, imajo tudi čistilko in verjetno vsaj občasno še vrtnarja.

Rada bi vedela s katerim športom sta se omenjena dva ukvarjala, kajti vedno je govora o tem, da sta bivša znana športnika.

In pravzaprav kdo je njegova bivša žena.

In koliko otrok imata in koliko iz bivših zvez.

In kaj je bil on prej, preden sta zgradila zasebni hotel v Kranjski gori in iz bivšega vikenda naredila hišo.

To so bajni bivalni objekti, saj si ne moreš predstavljati, da je nekdo v svojem življenju sposoben toliko zaslužiti, da ustvari taka prelestna domovanja.

Baje so bili v Misijonih v Afriki in veliko darovali za reveže v misijonih.

Martina ima na Instagramu prekrasne fotografije iz bajno lepih dežel in povsod aktivna.

Ampak otrok pa ni.

Nekje je bilo na tv nekaj časa nazaj, da sta muli, ki ju ima mafija v pesti. Pozabil sem po kakem ključu, oziroma mi ni bilo pomembno, da bi sploh podrobno poslušal. Diht nista ne eden ne drugi. Baba sploh ne. Kot da sta malo retardirana, če ju poslušaš.

A je to bivši tonski mojster na RTV, to pač ni kakšno zelo bogato kotirano delovno mesto.

A, ja, s čim sta se pa ukvarjala, s kakšnim športom, mislim aktivno.

Jure916, 03.12.2023 ob 11:03

A je to bivši tonski mojster na RTV, to pač ni kakšno zelo bogato kotirano delovno mesto.

Tudi meni je to ime znano z RTV. Včeraj sta bila v Ambientih! Imata hotel v Kranjski gori. Poglejte oddajo.

S športne scene ju ne poznam, smo bili pa enkrat v Kranjski gori in imata smučarsko kabino-gondolo pred hotelom, to je taka manjša stavba vendar že na videz deluje prestižno.

Miha in Jasna Culibreg sta šla v Salvador živet s svojo družino. Imata tri punčke.

Jure in Martina, to sta pa druga dva, ali on ki dela na RTV-ju.

Nista bogataša, hišo imata v Domžalah, prodajala sta jo za milijon, mislim da niso prodali. Na hiši je hipoteke za milijon, sprejemljiva obrestna mera. Zapufani so do grla. Imata par firmc, tudi ta otroški zabaviščni park v BTC, veliko projektov, ampak vse te firme so tako tako, veliko si privoščijo, ampak mislim da neke efektive, prihrankov ni. Ustvarjata vtis da so polni denarja, ampak niso.  sedaj so šli v Salvador z družino ker on tam dela . On je ločen, ima dva otroka od prej, z njo se tri. Prvi v Sloveniji so dobili kazen  za nedovoljeno snemanje reklam z otroci,Culiberg ki je odvetnik, se je pritožil. Kako se je razpletlo, ne vem. Culiberg se je ločil od žene ko je komaj rodila, ko je bila noseča, je spoznal Sanjo in mu je glavo zmešala.  Delal je v Telekomu včasih ( prej Mobitel), enako prva žena. Takole iz prve roke.

Ves868, 03.12.2023 ob 13:42

Nista bogataša, hišo imata v Domžalah, prodajala sta jo za milijon, mislim da niso prodali. Na hiši je hipoteke za milijon, sprejemljiva obrestna mera. Zapufani so do grla. Imata par firmc, tudi ta otroški zabaviščni park v BTC, veliko projektov, ampak vse te firme so tako tako, veliko si privoščijo, ampak mislim da neke efektive, prihrankov ni. Ustvarjata vtis da so polni denarja, ampak niso.  sedaj so šli v Salvador z družino ker on tam dela . On je ločen, ima dva otroka od prej, z njo se tri. Prvi v Sloveniji so dobili kazen  za nedovoljeno snemanje reklam z otroci,Culiberg ki je odvetnik, se je pritožil. Kako se je razpletlo, ne vem. Culiberg se je ločil od žene ko je komaj rodila, ko je bila noseča, je spoznal Sanjo in mu je glavo zmešala.  Delal je v Telekomu včasih ( prej Mobitel), enako prva žena. Takole iz prve roke.

Jasna je ženska ki je obsedena s popolnostjo, vse mora biti popolno spucano, otroci popolni, ona vse zmore. Ne prenese smetke  na tleh. Zelo težka oseba mora biti. Na vseh reklamah so otroci, zato je bila kazen za nedovoljeno snemanje.

Kaj pa Martina in Jure Culiberg, ki imata prestižno domovanje v bivšem vikendu v Kranjski gori.

Od kod Juretu in Martini tolikšno bogastvo v Kranjski gori.

Od dela svojih rok, težko bi verjela.

En sam perfekcionizem in glamour.

To so takozvani novodobni bogataši, ki naveličani in premalo pomembni zapuščajo meščansko okolje in se podajo na podeželje, kjer njihov imidž nekaj pomeni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close