Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako ste zadovoljni s storitvami T2

Kako ste zadovoljni s storitvami T2

Tisti, ki imate TV, telefon in internet pri T2, kako ste zadovoljni? Koliko plačujete?

Mi smo pri Telekomu, plačujemo pa dosti. Dobila sem ponudbo pri T2 in razmišljam, da bi šli od Telekoma. Bojim pa se, da bi se razlika v ceni hitro izravnala.

Prosim za kakšen nasvet. Hvala že vnaprej.

uredu so. pomoje najboljsi operater.

mislim da okoli 50.

Zadovoljni smo. Storitve v redu, odnos s strankami tudi.

Glede cen težko rečem, ker so si pri nas nekateri dodali neke dodatne storitve in nismo najbolj ekonomični. Izbrat si moraš pač primeren paket, pa ne bi smelo bit predrago.

A kdo ve ,a če hočeš dodati kabel za tv in pc v druge sobe, ti to naredijo oni brezplačno ali moraš sam to uštimat?

nam so oni skopal opticni kabel. mislim celo da so ga not napeljali… mislim da brezplacno… mozno da je treba vezavo vzet… poklici tja… kot pisejo.. zelo prijazni.

Odgovor na objavo uporabnika
titut, 11.06.2022 ob 16:12

A kdo ve ,a če hočeš dodati kabel za tv in pc v druge sobe, ti to naredijo oni brezplačno ali moraš sam to uštimat?

Mogoče ti to lahko naredijo njihovi monterji, lahko najdeš svojega elektroinštalaterja, prav zastonj ne bo v nobenem primeru. Lahko pa nabavite ethernet kable in jih potegnete sami, pa bo zastonj (razen kolikor stanejo kabli seveda).

Cca 15 let smo pri T2. Četvorček – tv, stacionarc, mobi in PC. Zadnji račun je bil 38 eur. Nikoli nič posebnega narobe, nekaj malenkosti smo rešili po telefonu. Pohvalim lahko zaposlene v podpori uporabnikov. Skratka, zaradi dobrih izkušenj ostajamo pri njih.

Ena stvar pa je, ki me moti. Pri prestopu na Hr mi nikoli samodejno ne preklopi na Hr operaterja, ampak moram vedno ročno nastavljati. Spet sprašujem, če se tudi drugim uporabnikom na T2 dogaja enako? V poslovalnici mi ne znajo odgovoriti.

Sem njihova stranka že od takrat, ko so startali. Zelo zadovoljen, ne menjam.

zaenkrat smo zadovoljni, 11.06.2022 ob 17:34

Cca 15 let smo pri T2. Četvorček – tv, stacionarc, mobi in PC. Zadnji račun je bil 38 eur. Nikoli nič posebnega narobe, nekaj malenkosti smo rešili po telefonu. Pohvalim lahko zaposlene v podpori uporabnikov. Skratka, zaradi dobrih izkušenj ostajamo pri njih.

Ena stvar pa je, ki me moti. Pri prestopu na Hr mi nikoli samodejno ne preklopi na Hr operaterja, ampak moram vedno ročno nastavljati. Spet sprašujem, če se tudi drugim uporabnikom na T2 dogaja enako? V poslovalnici mi ne znajo odgovoriti.

Zdi se mi, da je to odvisno od nastavitve v telefonu samem, tako da poglejte po nastavitvah za gostovanje v tujih omrežjih in poglejte, če imate nastavitev za avtomatski preklop.

ugibam, 11.06.2022 ob 18:07

Zdi se mi, da je to odvisno od nastavitve v telefonu samem, tako da poglejte po nastavitvah za gostovanje v tujih omrežjih in poglejte, če imate nastavitev za avtomatski preklop.

Gostovanje imam ves čas vključeno, ker T2 gostuje pri Mobitelu.

Imam pa opcijo “prednostni omrežni način”, kjer imam zdaj vključeno GSM/WCDMA/LTE auto. Druga možnost je “samodejno GSM/WCDMA”. Bi morala izbrati to?

Smo zadovoljni.Ni problemov. Plačujemo cca 50 evrov.

38 EUR za četvorčka? Kakšen paket pa imaš, kakšne popuste, za koliko časa? Kakšna bi bila redna cena?

Hmmmmm548, 11.06.2022 ob 19:14

38 EUR za četvorčka? Kakšen paket pa imaš, kakšne popuste, za koliko časa? Kakšna bi bila redna cena?

Imamo tv paket Oranžni (25,57 brez ddv), nadgradnjo za mobi Oranžni midi (5,73 brez ddv). To je 38,18 z ddv. Vidim pa, da je res tudi nek popust 6 eur.

ugibam, 11.06.2022 ob 18:56

Gostovanje imam ves čas vključeno, ker T2 gostuje pri Mobitelu.

Imam pa opcijo “prednostni omrežni način”, kjer imam zdaj vključeno GSM/WCDMA/LTE auto. Druga možnost je “samodejno GSM/WCDMA”. Bi morala izbrati to?

Ojej, napačen nick sem napisala. Post velja za uporabnika “ugibam”.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close