Turistični boni, prosim podatek
Prvi veljajo samo še do konca meseca, midva jih bova pokurila naslednji vikend, najdražje namestitve so zasedene, če imaš čas biti dlje se bo kaj cenejšega najbrž že še našlo, še vedno pa ti ostane možnost menjave v Hofer bone, poslušaj reklamo na odlazkovem radiju…daš 200 bonov, prijavijo te kot v nočitev v ljubljani, nočitve fizično ne opraviš, dobiš pa kot pravijo do 150 bonov…
janez670, 10.06.2022 ob 06:27
Prvi veljajo samo še do konca meseca, midva jih bova pokurila naslednji vikend, najdražje namestitve so zasedene, če imaš čas biti dlje se bo kaj cenejšega najbrž že še našlo, še vedno pa ti ostane možnost menjave v Hofer bone, poslušaj reklamo na odlazkovem radiju…daš 200 bonov, prijavijo te kot v nočitev v ljubljani, nočitve fizično ne opraviš, dobiš pa kot pravijo do 150 bonov…
Tistih do 150 je najbrž nikoli, ker kao vrtiš kolo sreče. Vzameš lahko 80 eur ali vrtiš kolo sreče. Torej, če nisi zadovoljen z 80 in želiš več, greš v igro na srečo in bo prej nič kot 150 eur. Jaz sem rekel hvala, ko so me klicali po telefonu in to ponujali.
Avtorica teme pa kar nekaj bluzi in sploh ne ve koliko katerih bonov ima. Zanimivo, da zna prit na mon, ne pa tudi v portal e-davki in je “bila do sedaj v bolnici”. In sploh ni edina taka.
Najlepša hvala za vse podatke in namige.
Zdaj me še tole zanima: če mama od partnerja prenese bon na njega, ali lahko on porabi bon za naju, ali ga mora le zase? Verjetno da lahko on tistih 200 evrov od mame porabi za nočitev v dvoposteljni sobi z mano?
Za Modri vrag
Težko mi je trenutno vse, razmišljati in brati. Zakaj se toliko vsajas vame, ljudje so mi pripravljeni pomagati in jih ne briga zakaj. Ti pa se spravi kaj pametnega počet, ne pa da se spravljas nad obnemogle in na veliko ugibas, kaj le je z mano. Kaj si neka moralna avtoriteta in odločaš, kdo je vreden pomoči in kdo ne?
Hvala bogu, da nisi nobena avtoriteta, ampak zdolgočasen težak.
Forum je zaprt za komentiranje.