Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Policist na OMVju je zapisal mojo tablico

Policist na OMVju je zapisal mojo tablico

Danes sem se pred službo ustavila na OMVju, ker nisem nič takala sem ustavila na strani 20 m pred izvozom na cesto. Ko sem prišla ven z kavico sem videla vzporedno z mojim avtom belo Škodo, notri sta sedela pa dva policista v civilu (videla značko) in si nekaj zapisala nato pa odpeljala. Zanima me zakaj si bi policija zapisala mojo tablico, lahko dobim kakšno kazen???

Odgovor na objavo uporabnika
Sarah812, 03.06.2022 ob 14:36

Danes sem se pred službo ustavila na OMVju, ker nisem nič takala sem ustavila na strani 20 m pred izvozom na cesto. Ko sem prišla ven z kavico sem videla vzporedno z mojim avtom belo Škodo, notri sta sedela pa dva policista v civilu (videla značko) in si nekaj zapisala nato pa odpeljala. Zanima me zakaj si bi policija zapisala mojo tablico, lahko dobim kakšno kazen???

Ni potrebno biti v dilemi zaradi tega. Tudi policisti se ustavljajo kakor ti morda so kaj preverjali. Toda če bi šlo zate za kakšen prekršek bodi sigurna da bi te počakala in od tebe zahtevala dokumente.  Tako da bodi brez strahu in uživaj.

Sedeti v avtu, vzporedno z drugim avtom in videti tablico ter si jo zapisati? Halo? Kje pri p.m. si videla značko, če sta v civilu? Halo še 1x?

Še ena shizofreničarka.

Ne samo tablico, zapisala sta si tudi tvoja oblačila in obutev, frizuro, mejkap in vrsto kave, ki si jo kupila.

?

omw je zasebno zemljišče, tam policaj ne more dat kazni.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10835, 12.06.2022 ob 22:21

omw je zasebno zemljišče, tam policaj ne more dat kazni.

Ki je dano v javno uporabo…

Brez skrbi.. vozijo se okrog in si zapišejo tu pa tam kako registrsko, da preverijo če vse štima.. nekak morajo prikazat da niso 8 ur spali nekje v gozdu

Anonimno, ti pa si cvetka… Take na palec floskule so kar nekaj, se z njimi ponavadi tolažijo barabini, ki niso najbolje zapisani pri policiji ?

sedaj bomo sem gor klamafli tudi objave da smo videli v parku psa ki je šel srat?

HAHAHA!!!

verjetno sta preverjala ali imate vinjeto, lp

Eh… Vsec si jima bila,… Da te sta te nato lahko nasla v sistemu pa stalkala na fbju….

Zapisali so ti, da bodo pozorni nate, ko te ponovno vidijo na kraju umora.

U bravo. Se pravi, če bi te tam pretepali, policaji nebi smeli ukrepati, ker je to zasebno zemljišče????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close