mačji hotel
Jaz sem enkrat čuvala eno mucko od ene kolegice,katero je Felix tok tepel,da sme bila primorana jo peljat v mačji hotel. In sicer tale pri nas,tle na Hipodromu Stožice je TOP. Sem prišla tja,tok majo lepo urejeno res,mucke uživajo,cene so povprečne take kot se spodobijo za varstvo mačk in psov. Priporočam!
Rednamay, 01.06.2022 ob 14:58
Jaz sem enkrat čuvala eno mucko od ene kolegice,katero je Felix tok tepel,da sme bila primorana jo peljat v mačji hotel. In sicer tale pri nas,tle na Hipodromu Stožice je TOP. Sem prišla tja,tok majo lepo urejeno res,mucke uživajo,cene so povprečne take kot se spodobijo za varstvo mačk in psov. Priporočam!
Vem za enega muca, ki mu je bilo v tem hotelu tako luštno, da skoraj ni hotel domov. Lastnica je zelo prijazna in prav vidi se, da ji to ni le posel ampak veselje.
Ni hotel domov, 01.06.2022 ob 18:10
Vem za enega muca, ki mu je bilo v tem hotelu tako luštno, da skoraj ni hotel domov. Lastnica je zelo prijazna in prav vidi se, da ji to ni le posel ampak veselje.
Res je. Jaz ko sem tja pršla,sem bla full presenečena kok lepo je vse zrihtano,hrana samo najboljša,igračk za izvoz,odprto imajo izhod na travniček,noro dobr je. Jaz če bom kdaj mogla,bom Felixa tja dala. Res,nisem od njih nikoli slišala tudi od drugih da bi blo kdaj kej narobe. Zelo se ta lastnica trudi in zelo je skrbna.
Vsaj povejte kateri mačji hotel je to,ko ga tako hvalite?
Če gre za muc-muc hotel v Ljubljani, se morate vsi vprasat bi dali tja svojo mačko? ker je zadnje case tako neoskrben,polno dlak in umazanije po kletkah,da ne govorim po sedežih in mačjih igralah. Lastnica bi morala vsakodnevno sesat prostore pa jih ne.Potem pa so vase mačke polno garjev in prineseje domov bolezni.
Žal da je tako,lahko pa sami preverite.
lp
Forum je zaprt za komentiranje.