Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Grozljivo! Na slovenskih lestvicah samo še BALKAN glasba!!

Grozljivo! Na slovenskih lestvicah samo še BALKAN glasba!!

Na slovenskem youtube priljubljene skladbe vedno balkan skladbe. Trenutna lestvica top 5 na youtube:

1.
Tea Tairovic – Dva i dva (Official video)
2.
DARKO LAZIC – MOJE BIVSE ZENE (OFFICIAL VIDEO 2022)
3.
LUKA BASI – KAMIONDŽIJA (Official Video)
4.
Tea Tairovic – Balkanija (Official Video)
5.
Nucci – BeBo 3 (Official Video) Prod. by Jhinsen

Naredite svojo lestvico kjer bodo domače, pred vojsko “goveje” nisem poslušal, kot odgovor na njihovo balkan sranje sem začel z Avseniki, Slaki…

recimo tole bi bilo kar vredu za kandidate za lestvico domačih

.https://www.youtube.com/watch?v=NXZngecnEQ0&list=PLM9JykUoWrEwYDnEQSYKh5sGg-TuMPLpt

Youtube lestvica, od kje si pa to privlekel? Ne poslušam ne Balkan glasbe, ne goveje.

Pa veš, da slovenski glasbeni trg je majhen, podobno kot slovenski pisateljski trg.

Odgovor na objavo uporabnika
dont_you_wanna_see_it, 30.05.2022 ob 12:57

Pa veš, da slovenski glasbeni trg je majhen, podobno kot slovenski pisateljski trg.

ker ste vi čefurji ponosni na vaše narodnjake in jih svirate še tu pri nas v sloveniji, mi smo pa še našo oberkrain musko prodali avstrijcem kot njihovo

Ampak linke do komadov si se pa vseeno potrudil/a nalimat 🙂 Apple music trending – balkana skoraj nič, goveje pa čist nič, od Slo je največ Jocker out, nič od tega kar jaz poslušam ni gor hahah

Je pa plačljiva platforma in očitno smo gor druga klientela …. https://music.apple.com/us/playlist/top-100-slovenia/pl.e7374de32aec446c92136234d5bcae2f

Hja, 30.05.2022 ob 13:16

Ampak linke do komadov si se pa vseeno potrudil/a nalimat 🙂 Apple music trending – balkana skoraj nič, goveje pa čist nič, od Slo je največ Jocker out, nič od tega kar jaz poslušam ni gor hahah

Je pa plačljiva platforma in očitno smo gor druga klientela …. https://music.apple.com/us/playlist/top-100-slovenia/pl.e7374de32aec446c92136234d5bcae2f

Prvi Jocker Out kao slovenaci, pevec pa Hrvat Cvjetićanin buahahahah

Za premijske denarje dobite premijske čefurje buahahah

seveda697, 30.05.2022 ob 13:18

Prvi Jocker Out kao slovenaci, pevec pa Hrvat Cvjetićanin buahahahah

Ti pa imaš težave sam s sabo ….

Pomoje YT tole ponuja po regijskem algoritmu, ker nimajo pojma, da Slovenija (še) ni ravno Balkan. Bi jim bilo treba zatežit.

čakičakičaki, 30.05.2022 ob 14:43

Pomoje YT tole ponuja po regijskem algoritmu, ker nimajo pojma, da Slovenija (še) ni ravno Balkan. Bi jim bilo treba zatežit.

Pri youtubu zelo dobro vedo kje je Slovenija. Ko je kakšen škandal ali pa so zmagali LPS na EMI so bili takoj TOP 1 na youtube lestvici. Drugače pa kraljujejo južnjaški narodnjaki, žal avtor ima prav.

Ni kaj za dodati. Enostavno, grozljivo

Prve tri sem poslušal, pa skoraj bruha, pa ni toliko problem od kje prihaja glasba. Bolj to, da je to sekret od glasbe, 0, največja primitivna reciklirana komerciala, kar jo lahko butneš ven.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close