Naredil napako, na vidiku ločitev?!!
Z ženo, no skoraj bivšo ženo, sva bila vedno odkrita. Skupaj 12 let, vzponi in padci seveda, en otrok, stanovanje, služba … Zasral sem, zdaj je cel halo in omenja ločitev … Z ženo sva si zaupala, imela sva skupen denar, oba v solidni službi. Oba s kreditom za stanovanje, nisva pa bila pooblaščena za račune. Jaz ne za njenega, ona ne za mojega. Če je komu kaj zmanjkalo, sva si prenakazala, nikoli nisva nič brezveze zapravljala in je šlo. Dve leti nazaj pa je imel brat krizo s svojo bivšo in mi je naložil, kako pomembno je skrbet za nek svoj denar, da imaš za rezervo, če greš narazen. Tako me je napsihiral, pa res nisem nameraval zapustit žene, da sem posebej začel varčevat, žena ni vedela, ker j ev renici proti varčevanju. Vedno pravi, d še za sproti nimava, pa se ne bi prav strinjal no. In sem si vplačal dodatno pokojninsko, kar visoko. Pa začel sem kupovat zlate lističe, vsak mesec po malem … Pa sem se določil, da bi jih imel nekaj pri sebi, tako, za občutek. sem si jih skril v predal nočne omarice, ona je seveda čistila – nobene zasebnosti in to našla … jaz idiot sem ji povedal celo zgodbo z bratom in varčevanjem zase. In si je celo zgodbo spletla, kako jo nameravam zapustit, kako si delam rezerve in njej nič ne povem. Da ona gara, vse zapravi za familjo, jaz pa zase kupujem zlato … Mislim, da pretirava, Vseeno res nočem ločitve, nočem sploh krega, kaj naredit, da mi bo spet zaupala in verjela, da hočem bit res z njo???
edmondtyj, 20.05.2022 ob 13:07
Z ženo, no skoraj bivšo ženo, sva bila vedno odkrita. Skupaj 12 let, vzponi in padci seveda, en otrok, stanovanje, služba … Zasral sem, zdaj je cel halo in omenja ločitev … Z ženo sva si zaupala, imela sva skupen denar, oba v solidni službi. Oba s kreditom za stanovanje, nisva pa bila pooblaščena za račune. Jaz ne za njenega, ona ne za mojega. Če je komu kaj zmanjkalo, sva si prenakazala, nikoli nisva nič brezveze zapravljala in je šlo. Dve leti nazaj pa je imel brat krizo s svojo bivšo in mi je naložil, kako pomembno je skrbet za nek svoj denar, da imaš za rezervo, če greš narazen. Tako me je napsihiral, pa res nisem nameraval zapustit žene, da sem posebej začel varčevat, žena ni vedela, ker j ev renici proti varčevanju. Vedno pravi, d še za sproti nimava, pa se ne bi prav strinjal no. In sem si vplačal dodatno pokojninsko, kar visoko. Pa začel sem kupovat zlate lističe, vsak mesec po malem … Pa sem se določil, da bi jih imel nekaj pri sebi, tako, za občutek. sem si jih skril v predal nočne omarice, ona je seveda čistila – nobene zasebnosti in to našla … jaz idiot sem ji povedal celo zgodbo z bratom in varčevanjem zase. In si je celo zgodbo spletla, kako jo nameravam zapustit, kako si delam rezerve in njej nič ne povem. Da ona gara, vse zapravi za familjo, jaz pa zase kupujem zlato … Mislim, da pretirava, Vseeno res nočem ločitve, nočem sploh krega, kaj naredit, da mi bo spet zaupala in verjela, da hočem bit res z njo???
In zakaj hočeš še naprej gledati ta grdi babji šus pod svojo streho?
Nateraj kuzlo, pa bo mir!
Vsak par se zse odloc, kako bo. Ne mores svojega zapravit, pa prcakvat, da drug vse poflika. Midva mava skupaj racun, ampak vsak svojo pokojninsko dodatno in svoje sklade. Med otroke je tudi razdeljeno, da ne bo krega.
pogovor se z njo in mejta nekaj skupej nekaj locn. Tko lahko spkupi zapravlata, pa tut vsak zase, ce gresta narazen. Najmn razprtij
Žena je proti varčevanju? Potem pa najboljše, da ji prepišeš račun in podariš zlate ploščice pa naj zagoni, če pa tako nimate. Čudno, da ste preživeli do sedaj kljub temu, da si ti varčeval. A je dejansko vse ona plačevala ali kaj. Če ni in je dejansko taka perla, potem se ji niti ne trudi pojasnjevat. Ko ti bo naslednjič omenjala ločitev pa pristani. Itak ne bo šla, zdaj ko je videla koliko si privarčeval.
Problem ni v tvojem varčevanju, ampak v prikriti dejavnosti za njenim hrbtom, ki je povezana s tvojo prikrito skrbjo ‘za svojo rit’, ne pa v dobro družine. Človek se vprasa, kaj ti le roji po glavi, ko si delaš zalogo; kaj skrivnega bi si pa ti hotel na skrivaj kupiti? Enostavno so to vprašanja, ki se pojavijo ob tvojih dejanjih. In jaz kot žena bi bila prav tako zelo šokirana.
-
Pa ne delaj panike, zaradi tega se žena res ne bo ločila, to je zdaj njena ogorčenost. Seveda pa se vsaj zdaj ‘pravilno’ obnašaj in zgladi odnos. Menda boš ja vedel, kako!
Forum je zaprt za komentiranje.