Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu na tinder sem dal sliko kurca ovitega v evre in imam na stotine všečkov

na tinder sem dal sliko kurca ovitega v evre in imam na stotine všečkov

skratka same kurbe tele prasičke,. poln gobec jih je nekega leporečja pa laži da iščejo dobrega pa poštenega pa take blesarije, v resnici se gre samo za denar. mlado pičko dobiš sam za denar in 99 procent je istih kurbic. to je kapitalizem in dmeokracija, pokvarjeno vse do konca. v socializmu se take svinjarije niso dogajale.

Objavi sem sliko.

Odgovor na objavo uporabnika
pičke za denar, 16.05.2022 ob 19:29

skratka same kurbe tele prasičke,. poln gobec jih je nekega leporečja pa laži da iščejo dobrega pa poštenega pa take blesarije, v resnici se gre samo za denar. mlado pičko dobiš sam za denar in 99 procent je istih kurbic. to je kapitalizem in dmeokracija, pokvarjeno vse do konca. v socializmu se take svinjarije niso dogajale.

ti podli janez lažnjivec, sovražnik žensk, to ste podli pijanci Butalci

Resnica, kar je napisal g.zgoraj, samo uživancija, kurbarija za solde, ne zna pa kruha porednica odrezat. Svašta u deželi moji.

za foro,mesec nazaj k me je metalo,sem se kao registrirala na Tinder. Kr skenslal so me,bloknl so me pa dol zabrisal iz platforme. In mi aplikacija sploh ne dela več. Zakaj,nimam blage veze. Nimam pojma! Nobenih nagih slik nisem dajala,niti otrok,niti nič… eh,sej zdej me je minil. Sem nazaj,dobra stara klasika-solo sama forever.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close