V kateri hotel z 3 otroci ?
Heila!
Mene pa zanima v kateri hotel ste šle ostale družinice, ki imate 3/3+ otroke.
Želimo si iti na oddih nekje v Sloveniji in pa da cene tudi niso previsoke. Za 7 dni smo pripravljeni odšteti od 500€- max. 1500€€ z vključenim polnim penzionom ter kartami za bazen.
Ima kdo kakšen predlog kam iti?
Hvala ?
Počitnice ?, 16.05.2022 ob 14:43
Heila!
Mene pa zanima v kateri hotel ste šle ostale družinice, ki imate 3/3+ otroke.
Želimo si iti na oddih nekje v Sloveniji in pa da cene tudi niso previsoke. Za 7 dni smo pripravljeni odšteti od 500€- max. 1500€€ z vključenim polnim penzionom ter kartami za bazen.
Ima kdo kakšen predlog kam iti?
Hvala ?
ZA tako ceno, tako stevilcna druzina, s postavkami ki ste jih navedli, v Sloveniji ne boste nasli namestitve. Dejstvo in sprejmite ga. Znesek 500€ je absurdno smesen in ga raje nikjer vec ne omenjajte. K znesku 1500€ dodajte se kaksne tisocaka, potem pa sanjajte o hotelu. Pa o kaksni drugacni namestitvi, ki ponuja kar ste nasteli tudi. Zal tako je.
Umag, Polinesia, hiška ob plaži(v mansardi je še ena otroška soba), polpenzion, 80 eur/dan/3 otroci+starša. Obstaja opcija, zagotovo, preveri to. Imajo pa tudi zunanji bazen, ki je za prvi maj že deloval. Dva bazena.
Kdor ni vesel tako velike družine- razumem, seveda- ampak to je njegov problem, ne problem velikih družin.:)
V Slo nismo našli hotela, ki bi zadostil našim potrebam, ko so bili otroci majhni. Sploh pa ne za zmerno ceno.
Mi smo za prvomajske počitnice in tudi jeseni šli v Zadar Falkensteiner Club Funimation Borik.
Falkensteiner so veriga hotelov, primerni za mlade družine.
Ko imaš 3 majhne otroke je prav fino iti v hotel, ni treba kuhati, hrane na pretek, različne, ogromno igral in vsega.
No, bili smo tudi v Falkensteiner Avstrija. Tudi super.
So pa cene višje kot 1500 za teden dni. V Avstriji še višje od Hr, a vseeno nižje od SLO hotelov!
Ali pa Omiš Village Sagitta. Glede na res majhne otroke bi se dalo dogovoriti za najem samo enega bungalova, imate All, bazena pa ne potrebujete, je morje zraven. Pa za manj kot 1500 za 1 teden.
Tam smo tudi bili nedolgo nazaj.
Zdaj pa imamo večje otroke in nam hoteli v takšni obliki več ne ustrezajo, gremo na povsem drugačne dopuste.
Srečno.
Pika375, 16.05.2022 ob 19:09
Družin s tremi otroci niso veseli nikjer. Tudi, ko prideš k sorodnikom na obisk, se vas najbrž prestrašijo.
Ne bo držalo.Poznam precej družin s tremi otroki.
Tudi sama imam tri.Par mojih sodelavk tudi.
Ena ima štiri.
In ena sodelavka pet otrok…
Otroci so naše bogastvo, sreča, delo in veselje!
Na raznih straneh hotelov ali pa turističnih agencij ali na straneh kot so 1na dan, kuponko, megabon.. se najdejo ponudbe, kjer je za dva otroka bivanje brezplačno. Tako, da bodi najprej na to pozorna. Tudi hoteli imajo razne pakete. Mi smo bili še pred nekaj leti ugodno v mobilnih hišicah na Ptuju, ampak so jih prenovili in so tudi dražje. Ne vem, kakšne so cene hišic v Terme Olimia, Terme Čatež… vsekakor pa domnevam, da ceneje kot bivanje v hotelski sobi. Običajno je hrana vključena, tako da je v bistvu kot hotel.
Kako družine s 3+ otroci organiziramo dopust? Tako, da gledamo na razne popuste in predvsem rezerviramo že vsaj pol leta vnaprej. Konkretno midva ne hodiva v hotele, ampak apartmaje in mobilne hiške, odvisno kaj dobimo. Nas je pa šest, tako da obvezno tri sobe in zadnja leta kar računam tam minimalno 1000 EUR na teden za nastanitev (poudarjam, vsaj pol leta vnaprej, ker se še dobi popuste). Za hotel pa računaš najmanj x2.
Visoke cene, ampak počitnice so čas, ko je naval in hočeš nočeš so cene temu ustrezno višje. Ko so otroci predšolski, se da še fino pokombinirati z junijem in septembrom, ko pa pride šola …
Poleti hodimo na HR, ker v tisti vročini rabim samo borovce, vodo in trgovino/pekarno za ogalom pa 1,5km potko do bližnje vasice s 5 gostilnami pod borovci ob obali.
Za hiško za normalno 6 oseb – če vržemo v dnevni prostor napihljiv jogi lahko tudi 8, z ogromno teraso vse skupaj pod borovci damo v top sezoni 140 eur, kombiniramo 1 teden top sezone 1 teden nižje.
Kuhinja opremljena – pomivalec, steklokeramika, hladilnik z ogromnim zamrzovalnikom, letna kuhinja,
V kopalnici imajo pralni stroj.
Posteljnino dobiš tam in pa brisače za kopalnico.
Dopust hiška + prevoz + hrana nas stanejo caa 2,5k za 14 dni za 6-7 oseb, ponavadi smo sami, za par dni prideta na obisk dedi in babi.
Ikra318, 17.05.2022 ob 07:19
Če imaš tri , je najbolje, da ostaneš doma. Jaz bi se zgrozila, da mi pride kdo s tremi otroci na obisk. Imam preveč lepo in čisto stanovanje. Lahko pa se dobimo v Tivoliju.
Kaj imaš lepo in čisto stanovanje…ovca posrana…
Upam in želim si, da ne bi imela nobenega otroka, posranka……
Forum je zaprt za komentiranje.