Koga si predstavljate kot novega predsednika drzave?
Za moje poglede sta bila Kučan in Pahor najprimernejša. Pahor morda celo za odtenek boljši, blizu ljudem, zabaven, dodtojanstven. Itak je to bol častna funkcija. Neki Tureki mi niso sedli, je bilo tako polno napuha, če bi ga s šivanko pičil, bi počilo kot balon. Drnovšek je bil bolan in je tudi duševno zbluzil z napredovanjem hude bolezni.
Jaz recimo edino Irglovo vidim med vidnimi politiki, ki bi ji sedla predsedniška funkcija. . Seveda najbrž sploh ne bo kandidirala.
A lahko to mal bolj razložiš zakaj ravno ona? Je pa standard v svetu po katerem hodijo naši predstavniki vseeno malo višji glede izobrazbe. Kdo v zunanji politiki jo pozna, je sploh prepoznavna? Za doma OK, s pomislekom.
Sicer bo pa predsednik/ca nekdo, ki ga bodo ponovno mediji kot so Pro+ in Odlazek forsirali. Mogoče tud RTV SLO v novi monopolitični zasedbi.
sds ne more met, 08.05.2022 ob 22:54
SDS ne more met predsednika nikoli, je plešastega preveč straah konkurence v lastni stranki, zato jih rotira in bo dal enega luzerja kalibra Irgl ali Mahnič z dosegom max 20 %.
Predsednik bo po moje Šarec. Ali pa še kak nov levi obraz.
:>)))))))))))))))))))))))))))
Forum je zaprt za komentiranje.