Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ali si po scanju obrišete vulvo?

Ali si po scanju obrišete vulvo?

Če si jo obrišete, ali si jo še kaj dodatno podrgnete? Ali ste bolj tehničen tip in drgnete samo v obsegu, primernem razmeram?

Odgovor na objavo uporabnika
Vadžajnal vajp, 08.05.2022 ob 18:04

Če si jo obrišete, ali si jo še kaj dodatno podrgnete? Ali ste bolj tehničen tip in drgnete samo v obsegu, primernem razmeram?

?

prijateljica z jezikom.

Jaz ne ker je nimam. Ampak če te zanima, ko ga otresem, ga doma tudi malo obrišem. Na javnih pisoarjih ga pa malo bolj otresem.

Ne več kot trikrat do petkrat, sicer bi to mejilo na samozadovoljevanje.

Anonimno 6161, 08.05.2022 ob 18:42

Jaz ne ker je nimam. Ampak če te zanima, ko ga otresem, ga doma tudi malo obrišem. Na javnih pisoarjih ga pa malo bolj otresem.

Ne več kot trikrat do petkrat, sicer bi to mejilo na samozadovoljevanje.

Ja jaz sem enkrat videl enega, ki si ga je tok otresal, da sem mislil, da se že samozadovoljuje.

Kokoši, da nisi to sebe v ogledalu videl, hehe ?

Kokoši, kaj pa ti? Ga samo otreseš ali tudi obrišeš? Na domačem stranišču mislim, če ga obrišeš?

umijem.

Božo, se hecaš ali resno poveš?

Na stranišču ga daš v hlače, potem pa greš v kopalnico umit?

Ali kako točno? Jaz ga samo otresem. Več kot petkrat. Punce 3-5 je hec, večkrat se ga otrese, da grejo vse kapljice dol.

Heh, BOŽOTOV Dokolenko.

Pusti Dolokenka. Eskiviraš moje vprašanje. Treseš ali ne? Ali si tisti od 5570 in ga zelo treseš? Jaz ga otresem, umajem in ostalo pa ne.

umijem

odvisno… vcasih ga dam v hlace vcasih se pa prej slecem in grem samo v boxsarcah na vc. in potem si pod tusom svlecem in dam v kosaro za perilo ki jo imam zraven.

pa drugace tudi ce otreses urin ostaja… če greš od korena penisa po cevovodu z konico prsta bo še urina prišlo ven.

Božo, bom zvečer poskusil po tvoje. Od korena po cevovodu.

Božo, kaj pomeni, da ga imaš do kolen? Kako Kokoši ve, kako dolgega imaš? Sta vidva več kot samo mon frenda?

Hvala za odgovor. Res Božo. Večina na forumu kar nekaj nabija in ne znajo osnov bontona.

Božo, 08.05.2022 ob 19:20

odvisno… vcasih ga dam v hlace vcasih se pa prej slecem in grem samo v boxsarcah na vc. in potem si pod tusom svlecem in dam v kosaro za perilo ki jo imam zraven.

pa drugace tudi ce otreses urin ostaja… če greš od korena penisa po cevovodu z konico prsta bo še urina prišlo ven.

Fascinanten opis. Si kar vizuelno pred očmi kot film predstavljam to dogajanje.

Kot film ali po spominu?

Kokoši ???????, 08.05.2022 ob 19:26

Fascinanten opis. Si kar vizuelno pred očmi kot film predstavljam to dogajanje.

Hahaha

Zanimiva debata mainsplaininga.

Iz vprašanja za Grenivko, Zartrose, Ali Senzo je nastala Kokoši versus Božo debata, kdo ga trese in kdo umiva

A gremo lahko nazaj na vulve? hvala

Obrišem jo z enim papirčkom, nič posebej omembe vrednega

Kaj pravi o tej temi Tomaž Gorec?

slovenci ga otresemo, balkanci ga umivajo

ena stara, 08.05.2022 ob 19:38

Zanimiva debata mainsplaininga.

Iz vprašanja za Grenivko, Zartrose, Ali Senzo je nastala Kokoši versus Božo debata, kdo ga trese in kdo umiva

A gremo lahko nazaj na vulve? hvala

No vzami v obzir, da je to gej scena. Tako, da jih lahko sprejmemo v to žensko debato. Saj so zanimivi. Strejt moške pa se naj kar spodi ven.

Tudi Božo je gej? Kaj pa pravi Božo?

Pa Modri vrag je tudi gej? Sodeč po sliki ne prizna, da je. Razen če je res punca, ki prosi za Mr. Greya iz 50 odtenkov sive.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close