Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje dobiti mrežico za lase?

Kje dobiti mrežico za lase?

Saj veste… tisto mrežico, ki se jo zvečer povezne čez glavo, da se zjutraj ne zbudiš s frizuro čisto “na juriš”?

Se spomnim, da so jo včasih imeli oficirji kar po defaultu, da so bile njihove frizurice zjutraj potem tako lepo “potumfane in zalizane” 😉

Torej problem – kje iskati?
Potrebujemo jo kot hecno prilogo k darilu za našega sodelavca, ki letos okroglo praznuje in se v službo vsako jutro prismeje s petelinčkovo frizuro :)))

Prosim za vaše nasvete,
Z. & Co 😉

poskusi v drogerijah

V DM ju

Ilirija – trgovina na Tržaški (pri bencinski črpalki).
Preverjeno.

Zalog-drogerija, če ti je to blizu

Lp

Punce, hvala! Ste ekspresne in očitno veste vse!
Sem bila prepričana, da se tega ne dobi več :))))))))

Bom skočila najprej v DM, če tam ne dobim pa v Ilirijo na Tržaško.

Razmišljam, pa da bi jo aranžirali na ‘glavo’ ene melone z narisanim obrazom?

:))) dobra ideja!

He he, dodajam še tale hec:

Moj tast kliče ta svoj nočni naglavni pripomoček “taščino bedro”. To pa zato, ker si resnično povezne gor kar eno zavozlano “bedro” od taščinih najlonk, he he. Mu bomo lahko še mi zdaj, ko sem tu zvedela, da se ta reč še dobi, kupili originalno, namensko mrežico.

lp tanja

hehehe, Tanja, prav noro :)) Mene še vedno fascinira to, da je ta mrežica danes še dejansko v uporabi 🙂

Hmm, vašemu tastu bi poleg mrežice namesto melone kupila kar kakšno bedro pršuta ;)) Za novo leto, če nima prej rojstnega dne ;))))
Pršut bo za taščico, za tasta pa mrežica he he he

Joj, na kaj si me Zvezdica spomnila:)))

Oci je imel mocne, nekoliko valovite lase, ki bi znali na eni strani strleti malo po svoje.
Ko sva z mozem dve leti stanovala pri mojih starsih, se je moz v zacetku cudil, da vstane oci dobre cetrt ure za njim, v sluzbo pa vedno uspe prej oditi.

Potem mu oci pokaze tole mrezco:))) Moz debelo gleda,… se vedel ni, da kaj takega obstoja. So pa v italijanski vojski vsi fantje bili s tem oborozeni,
no ja, se briljantina je spadala zraven.

Lep pozdrav

:)))))) *zvezdica*** , res si polna idej! Pujsovo bedro v taščinem bedru za naslednji r.d., si bom zapomnila!

lp tanja

heheheh, Babi, točno to :)))))
Je presenetilo tudi mene, ker sem imela občutek, da jih delajo samo za vojsko ;)) Saj veš – kdo neki bi to nosil? 🙂 🙂
Ampak očitno se še danes najde precej takih, ki jim ta naglavna zadeva ponoči možgančke skupaj tišči, sicer je ne bi prodajali 🙂

Aja, še za vse zainteresirane – v DM-u jih nimajo že leeeep čas, tako, da kar v Ilirijo po mrežice :))

TanjaN, hi hi, o vtisih in rakcijah moraš njuno poročat! A boš? :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close