Tinder
Zdravo
Z ženo sva se oddaljila. Pravzaprav se je ona, pravi da ni to več to, samo noče pa it ker nima kam in nima denarja za drugo stanovanje. Pa še otroke ji ne dam. Mi pravi naj počakam da bo videla kaj in kako naprej. No skratka na suhem sem že od pet mesecev in ne da se mi je več čakat.
Zato se obačam na vsa ki imate izkušnje z tinderjem. Zanima me vse kar je povezano z to aplikacijo ( zasebnost, je plačljivo, itd.)
hej, tudi jaz sem se dala na tinder iz podobnih razlogov kot ti.
imaš osnovno verzijo, ki ni plačljiva, mislim, da za prvi stik povsem zadostuje.
je pa tako – tinder je tako kot vse v tem svetu, moraš se znat prodat. dobra fotka, dober opis, veliko sreče. žensk je gor malo, tipov veliko. jaz sem dobila ogromno matchov, pa še več bi jih, če bi bolj vestno svajpala v desno. je pa tudi res, da veliko žensk gor išče resno zvezo in ljubezen in ne nujno samo seksa.
je pa aplikacija zabavna. jaz sem sicer vmes naletela tudi na enega znanca, to je vedno riziko, da se pač pojavi pred tabo nekdo, ki ga poznaš (in obratno).
drugače ti pa svetujem, da mogoče raje tule pustiš svoj kontakt – saj se nas javlja v različnih temah veliko žensk, ki smo v enaki situaciji kot ti, hehe, ena ti bo že odpisala. 🙂
srečno!
Kot redni uporabnik ( 2 meseca ) ti svetujem kak drug način … mogoče na fb skupina samski … imajo organizirane dejte spoznavanja izlete itd itd …
Moje izkušnje glede tindra sledeče … 3x se dobil z razlicnimi beibami … 2x sta bili cisto druga oseba kot na slikat ( dodaj 20 kg ) 1 gospa … se je pa postarala za sigurno 10 let … sam sem 30 … trdila je da stara 33 , vendar sm 100 posto da je bila več kot 40 …
Sedaj sem zelo previden probam žensko spoznati bolje , vendar po 2 3 dneh tipkanja ponavadi izginejo oz ghostajo se reče … nehajo odpisovati brez razloga
Torej … če si psihično močan in pripravljen na kak šok , se ti da ubadati … srečno !
Na suhem, 01.05.2022 ob 22:56
Zdravo
Z ženo sva se oddaljila. Pravzaprav se je ona, pravi da ni to več to, samo noče pa it ker nima kam in nima denarja za drugo stanovanje. Pa še otroke ji ne dam. Mi pravi naj počakam da bo videla kaj in kako naprej. No skratka na suhem sem že od pet mesecev in ne da se mi je več čakat.
Zato se obačam na vsa ki imate izkušnje z tinderjem. Zanima me vse kar je povezano z to aplikacijo ( zasebnost, je plačljivo, itd.)
Vaga?
Tinder prenese vse, samo moraš iskreno napisati svoje namene, pričakovanja in stan.
Sem taprav desc, 19.05.2022 ob 23:21
Lej jaz imam podoben primer na suhem vec kot 6 let.
Z nobeno v tem casu se nisem sexal.
Zivim tako kot ti.
Se rece skupaj
Pa naj se katera rece da nisem taprav desc.
Zgleda bolj zalostno.
EVo jsz iscem eno za tako saj se ve zakaj…
Lohka ti posljem fotko pa me bos ocenila imam.lepo postavo pri svojih 45 letih sem.pa rekreativec.
Skorajzite se pa mi piste…..
Veliko žensk ne more seksati, če čustveno ne štima. So tudi ene, ki lahko kadarkoli, ker so pač potrebne, samo večinoma pa ne. Če je kreg, je potem suša. Če je obupala nad tabo, je seveda tudi suša. Če upaš, da še kaj bo, ne hodi na Tinder, raje vzemi plačljivo (prostitutko) ali pa ga drgni na roke, ker je Tinder vseeno rizičen, da se zve. Tudi če tvoje (kao) ne moti, jaz raje ne bi, razen če RES meniš, da ne bo nič.
Glede Tinderja pa takole: v osnovi je zastonj. Če plačaš (in to ne malo), lahko vidiš, kdo te je lajkal. Sicer pa svajpaš levo in desno (za “ne” in “da”) in ko naletiš na koga, ki je dal tudi tebi DA, se pojavi “match”. Takrat lahko potem tej osebi pišeš. Za razliko od enih aplikacij pisanje ni omejeno in deluje kot nek messenger, ne moraš pa pošiljati slik. Komot si torej izmenjaš kontakt in se naprej slišiš preko recimo Viberja.
Načeloma torej v osnovi nekdo ne more iti gor in po nekem seznamu iskati prav tebe. Mora dati neke parametre (starost, razdalja, spol, interesi) in potem svajpati, dokler ne pride do tebe. Kar tako te torej ne bo našla, lahko pa seveda slej ko prej pride do tvoje slike in te prepozna po tem, samo za kaj naprej boš pa tudi ti videl njeno. Ženske so se seveda znašle in vseeno šnofajo (sem videl po znankah). Dajo gor neko sliko, ali druge osebe ali pa kakšno naravo in potem svajpa. In te najde. Lahko si seveda tudi ti “zvit” in ne daš svoje slike. Potem te lahko najde samo tako, da svajpa “da” za vse v starostni skupini, ki nimajo gor svojih slik. In to deluje, verjemite, je sodelavka našla gor moža, ki je imel profil brez slike. Tako da previdno.
Profili brez slik so sicer pogosto od “varalic” oziroma tistih sicer vezanih, ki iščejo predvsem avanturo. In to se (menda) dobi, samo pretirano zbirčen ne smeš biti. Načeloma je sicer moške ponudbe precej več, se pa najdejo tudi ženske, ki iščejo samo to. Kot rečeno, je pa treba paziti. Dokler je chat samo na tinderju, recimo ne dajati kakšnih osebnih podatkov. Čez čas, ko vidiš, da je to to, greš na kakšno drugo platformo, po možnosti kaj, kjer se rabi telefonsko številko oziroma kjer ni možno kar tako narediti lažnega profila, pa da je še vedno diskretno.
Mene sicer zadeva zanima bolj kot nek fenomem, ne vem pa če bi imel živce se ukvarjati z vsem tem.
Menim sicer, da se da na Tinderju dobiti tudi “pravo” punco, za normalno hodit z njo. Takih je sicer gor kaj nekaj, tudi solidnih (čeprav večinoma ločenih, z otroci), samo verjemi, da ne bodo gledale zasedenega, saj se jim taki, ki bi imeli samo “ONS” (One Night Stand), ponujajo vsak dan. Če pa si samski, pa da ne startaš na par tistih “instagram queens” in podobnih lepotic, ki si delajo samo reklamo, bo lahko fajn orodje za spoznat koga.
MINUSI: seveda te lahko kdo vidi, če daš svojo fotko gor. Sodelavci, prijatelji,… Če ne daš svoje fotke in daš neke hribe, imaš pa 0,1% možnosti da dobiš kakšen match. V biotu (sekcija O MENI) ne nakladaj preveč. Lahko napišeš da iščeš družbo, pa je. Minus je tudi ta, da v bistvu nikoli ne veš, če je profil fejk. Imaš ogromno mularije ki ima preveč časa, se izdajajo za žensko itd,… skratka, ČIM PREJ kot le lahko, poskusi vprašat za fb, insta, viber,… da se prepričaš da je prava oseba. Minus je lahko še ta, da recimo nekdo ki te pozna in ve da si poročen, lahko naredi screenshot in pošlje tvoji ženi, evo tvoj mož je na tinderju…. še hujša varianta – da se pogovarja s tabo, se že skoraj domeniš za dejt, potem pa screenshot pogovora pošlje tvoji ženi. Sprejmi riziko…. nikoli ne veš.
Moj kontakt je clanbase.guid@gmail.com pa mi piši
Forum je zaprt za komentiranje.