Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je važno, kakšen je?

Je važno, kakšen je?

Upam, da ni čudno vprašanje….Se spomnite dve leti nazaj na začetku kovida, ko je zmanjkalo wc papirja po trgovinah…zdaj pa vprašanje-a je komu pomembno kakšen papir uporablja?

Mi smo recimo takrat začeli uporabljat tudi vlažnega, pa ne baby robčke, prav papir, ker je v enem trenutku v naši trgovini zmanjkalo navadnega.

Zadnjič debatiramo na velikonočni ponedeljek vsa familja in je enim res vseeno.

Men je čist vseen, sam da je pocen. Itak gre v wc.

Meni je pomembno kakšen je.. Najslabše je ko je čisto tanek in trd. Res, da so taki cenejši, ampak porabiš ga na tone. Moja babica je govorila, da si res v dobrem hotelu, ko dobiš puhaste brisače in mehek in večslojen wc papir! Pa še res je☺️

Pri meni so v uporabi otroški robčki. Nisem sploh vedela da obstaja vlažen papir. Kdo ga pa dela??

Meni je pa wc papir zelo pomemben. Mora bit mehek in vecslojni. Ga dostikrat mocim za boljši občutek cistoce. Je pa problem, ko ni pipe kdaj zraven. Potem imam pa na po usr…. ri…

4 slojni Lidl ali Hofer, zaenkrat sta se ta dva izkazala kot najboljse razmerje med kvaliteto in ceno, ceprav se je Hoferjev pred kakim letom poslabsal.

jaz sem si takrat rit brisal z časopisnim papirjem. Pa sem ravno tako preživel.

Moja ful komplicira z WC paperjom. Zdej je odkrila mokrega in je čist vesela ker ga ma za otroke. Vem samo to, da je bio in je ok da ga tamali mečejo v WC. Je pa v vijolčni pakungi

Moker!!! To je bilo zamen odkritje desetletja, ko sem začela tamalega uvajat na školjko. Top mi je. Ne menjam za nič. No edino tisto “straniščno prho”, to bi imela. :=

Se pravi, 4slojni, neparfumiran..

pa mokri robčki za večjo potrebo.

Narocim od palome, 4 slojni. Mokre robcke za v torbico. Drugace pa ko obrises,  bide in milo delata cudeze. Ni ga cez vodo in milo.

v naših trgovinah tule ni bilo pomanjkanja skret papirja, sem vedno dobila točno tistega, ki ga že tak in tak kupujem. Meni je važno, vsaj dokler še imam na izbiro, kakšen je. Ne maram odišavljenih pobarvanih, grobih.. tako vzamem nebarvanega neodišavljenega mehkega 4 slojnega, včasih 3 slojnega če ni 4 slojnega. pri higieni nikdar ne šparam!

Ampak voda in milo nista na voljo v službi, letalu, na poti.

Vedno imam malo pakungo intimnih robčkov. Doma smo imeli vedno mokre robčke, še ko sta bila sinova mlajša. Enkrat sta mi zamašila wc, od takrat nič več. Včasih je imela paloma mokre, zdaj vzamem od violete navaden toaletni papir in mokrega.

Važno, da je trislojni, ni pomembno čigav, in da so vlažni robčki. Mož pa uporablja papir in bide za 2.

po veliki potrebi pa pod tuš, ne samo obrisat se. Higiena pač je pomembna in na njej ne šparam.

Zartrose, se popolnoma strinjam…ali pa bide. Ampka ko sem v službi, vedno moker wc papir.

Kolk enga kompliciranja zarad wc papirja noo…vzamem prvega, ki mi pride pod roke..

Odgovor na objavo uporabnika
umivanjejevažno, 20.04.2022 ob 08:32

Zartrose, se popolnoma strinjam…ali pa bide. Ampka ko sem v službi, vedno moker wc papir.

okej, služba.. sicer sem tko naštelana da opravim že zjutraj doma, tako da služba še ni imela prilike. ampak nikol ne veš.. robčke mam pa zaradi menstruacije v omarci, torbici..

Anonimno 4217, 20.04.2022 ob 08:33

Kolk enga kompliciranja zarad wc papirja noo…vzamem prvega, ki mi pride pod roke..

nobeno kompliciranje-obarvan odišavljen je pri mnogih tudi povzročitelj vnetij, ravno tako kakšni plastični vložki always varjanta itd..

mipatako, 20.04.2022 ob 08:29

Ampak voda in milo nista na voljo v službi, letalu, na poti.

Vedno imam malo pakungo intimnih robčkov. Doma smo imeli vedno mokre robčke, še ko sta bila sinova mlajša. Enkrat sta mi zamašila wc, od takrat nič več. Včasih je imela paloma mokre, zdaj vzamem od violete navaden toaletni papir in mokrega.

Res je, vcasih bideja ni, za takrat je mokri papir super dokler nimas prve moznosti za umit se. Mi sicer imamo v firmi 2 wc locena, ki imata tudi bide v istem prostoru in umivalnik. Eden je posebi za zenske, namenjen za tiste dni v mesecu. To sem jaz vstrajala, da imajo zenske svoj prostor. Na razpolago so tud tamponi, vlozki in intimno milo. Ampak zenske vecinoma kar svoje prinesejo in dajo v omarico. Moski v ta wc nimajo vstopa. Vsaka firma bi morala imeti skret z bidejem. Nismo v srednjem veku. V sluzbi ljudje prezivijo 8ur.

Kanalizacijo boste zamašili zaradi teh vaših vlažnih robčkov in “čistoče”

Sej mokrih se ne meče v wc!!! Vlažen toaletni papir pa se lahko, ravno v tem je “čar” te iznajdbe. Je narejen iz razgradljivega materiala kot navaden wc papir, sej se vidi, ker se lažje strga.

4 slojni, 20.04.2022 ob 07:27

4 slojni Lidl ali Hofer, zaenkrat sta se ta dva izkazala kot najboljse razmerje med kvaliteto in ceno, ceprav se je Hoferjev pred kakim letom poslabsal.

Že dolgo kupujem wc papir (4 slojni) v Hoferju

Moj je obseden z vlazilnimi robcki, mene pa skrbi, ker so zelo velik polutor. Tale moker wc papir bo treba najt, da nehava onesnazevat 😀

No, v naši družini pa delamo tako, vedno kupim bel, neodišavljen toaletni papir, tiste dišave povzročajo vnetja.

Prej sem vedno kupovala Palomo, pa me je zelo razočarala, ker ga zmanjka hitreje kot katerega drugega. nimam preferenc, kupujem kjer pač sem, kolobarim pa med hoferjevim, lidlovim in v sparu violeto. Ne vem zakaj vedno raje kupim tega, kot sparovo znamko lovly ali nekaj podobnega. Violeta se mi je izkazala dobra tudi za čistilo za steklo, boljše kot ajax.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close