Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Vsi programi strank z eno pomanjkljivostjo

Vsi programi strank z eno pomanjkljivostjo

Vsi bi najprej delali za mir v Ukrajini. Nobeden ne pove nič konkretno kako. Vsi pa vedo kdaj bo nastopil mir.

1. Ko bodo Ukrajinci prepustili Donbas in Krim Rusom.

2. Ukrajinci nikoli ne bodo prepustili Donbasa in še Krim bodo zahtevali.

Po tem najverjetnejšem scenariju bo vojna še cel novi mandat naslednje vlade. Odgovorite kako boste živeli z vojno v Ukrajini in brez ruskih energetskih virov? Morda še vojna v Bosni.

Bomo naslednja štiri leta pošiljali v Ukrajino pomoč in plačevali drage energente?

1. točka je veljala pred vojno. Danes bodo zahteve dosti hujše in se bodo s časom le dvigale. Morda celo Ukrajine ne bo na kraju več.

Vojna se bo nadaljevala v smislu vi nam, mi vam. Bomo videli čigava oborožitv je boljša.

Velik poligon so si izbrali za testiranje. In še zelo drago bo. Pomanjkanje dobrin bo v primerjavi s ceno vojne zanemarljivo.

Vojna se bo končala s popolnim porazom Rusije.

Je že tako (zgodovina!), da tista država, ki napada, izgubi. Koliko ozemlja je samo Nemčija izgubila po II. sv. vojni ….pa Srbija po l. 1991 npr.

Odgovor na objavo uporabnika
Vesel oče, 15.04.2022 ob 19:27

Vojna se bo končala s popolnim porazom Rusije.

Je že tako (zgodovina!), da tista država, ki napada, izgubi. Koliko ozemlja je samo Nemčija izgubila po II. sv. vojni ….pa Srbija po l. 1991 npr.

Ampak Nemčijo so pohodili. Rusija je prevelika.

Srbe so ba drugi uničili ne nasprotnik. Kaj pa delajo danes? Bodo tudi oni kaj testirali?

Putinu, Bidnu in Zelenskem dol visi za mnenje stranke Levica, ki še nikoli v zgodovini vesolja ni imela niti enega ministra v državi, ki ima 7000 vojakov.

Pisati naš program o problemu Ukrajine, bi bilo enako smiselno, kot če bi Mojca napisala Bedancu: ne smeš me več tepsti.

Druga stvar je, če obstaja v knjigi še Kekec, ki Bedancu spusti kajlo s pomočjo sove. V Ukrajinski zgodbi stranka Levica ni niti kakec od Kekca, zato bi bila ideja, da je naše mnenje pomembno, infantilna.

Povsem druga stvar pa je načrtovana privatizacija vsega možnega. Tu pa imamo zelo močno mnenje, ampak to je druga tema. Če bomo lahko kaj naredili proti temu, da je naša država čedalje bolj polna Mojčič, ki ji lahko maltretira vsak mali Piki, ki se mu Njegov Mikro zjutraj ni dvignil, bomo pa povedali vsi skupaj. Jaz bom volil Levico iz očitnih vzrokov. Upam, da bo KUL+Svoboda+Vesna+Pirati+še kako Anti SDS neparlamentarci dobila več kot 45 poslancev, ker na poslanca narodnosti ni mogoče računati.

Če bo Levica dobila še kakšen glas takih Mojc, ki danes ne mislijo volit, pa jih lahko v enem tednu prepričamo, da grejo pol ure na sprehod in volijo nas, če bi mi imeli vsaj kakih 7 poslancev v taki vladni koaliciji in recimo dva ministra, za socialo in šolstvo, potem bi pa lahko vsaj malo osmislili del naše ideologije o Kekcu, ki ščiti Mojce, tudi z ukanami in kakšno brco v jajca, če je potrebno.

Ukrajina je pa za nas NBA. Mi smo slovenska liga, zaenkrat dlje ne sežemo. Čez 20 let bo pa morda drugače. Ampak to je nova tema.

Rožle iz Levice

Debil janšistični, vojna se bo končala s popolnim porazom EU, ker ste ljudje debili in serjete v lastno skledo.

Namenjeno debilnemu očetu.

Vsak politični program ima res eno samo napako: da je laž.

Odgovor na objavo uporabnika
robi9, 16.04.2022 ob 07:47

Debil janšistični, vojna se bo končala s popolnim porazom EU, ker ste ljudje debili in serjete v lastno skledo.

Se strinjam. Ljudje so debili.

A ti si pa žival ali zverina? Morda cucek ali kokoš? Koji ku…r…ac si pol ti? Al si pe..de..rči..no. lena. a, že vem nekaj od mavričnega LGBT-ja. Imaš flek na ritnici pa ne veš od česa. In obroček na glavci.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close