Igralka je danes zjutraj v oddaji Good Morning America razkrila, da se je zahrbtna bolezen vrnila. Prvič so ji raka na dojki ugotovili leta 2015, nato pa je leta 2017 javnost razveselila, da se je stanje izboljšalo.
Že na začetku lanskega leta je zvedela, da se je rak še bolj agresivno vrnil, vendar novice javnosti ni želela razkriti, dokler niso postali javni sodni dokumenti, del njene zasebne tožbe zoper zavarovalnico State Farm in sicer zaradi škode, nastale po divjanju požara leta 2018.

»Tako ali tako bi prišlo v javnost, da imam raka četrtega stadija, rak se je vrnil in zato sem danes tu z vami. To je zelo grenko spoznanje, ki ga moram preboleti. Zelo sem prestrašena,«
je dejala Shannon.
Pravi, da jo je najbolj skrbelo, kako bo novico sporočila mami ter soprogu, filmskem producentu Kurtu Iswarienku.
»Moja mama je že prav smešno močna ženska, tako kot moj mož, vendar zanj me zelo skrbi,«
je še povedala Shannon.
Igralkin dom je bil poškodovan v požaru in pravi, da je bila vložitev tožbe proti zavarovalnici ena najtežjih stvari v življenju. Zavarovalnica pravi, da ji je plačala 1,1 milijona dolarjev, vendar igralka verjame, da je upravičena do večjega povračila. Dokumenti o njenem zdravstvenem stanju naj bi postali, zaradi procesa, javni v tem tednu.

Povedala je, da je kljub bolezni nadaljevala s snemanjem serije Beverly Hills 90210 – po nenadni in presenetljivi smeti soigralca Luke Perryja, ki je umrl le mesec dni po njeni ponovni diagnozi.

Spominja se:
»Spraševala sem se, zakaj nisem umrla jaz namesto Luke. Tako čudno je bilo, da je umrl nekdo navidezno zdrav. Bila sem res v šoku in najmanj, kar sem lahko storila zanj, je bilo to, da sem posnela serijo. Vseeno pa mislim, da nisem storila dovolj.«

Shannen pravi, da bo dokazala, da imajo ljudje, ki jim je bil diagnosticiran rak četrte faze še vedno za kaj živeti.
Foto: Good Morning America, Getty, FOX, Instagram