Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › ENA o CIRKUSU z MASKAMI.

ENA o CIRKUSU z MASKAMI.

Primer sprejema ene ženske diplomatke. Janša jo sprejme brez maske, po stopnicah oba brez maske (nekateri za njima jo imajo), rokovanje brez maske, za mizo, kjer pa sedita dokaj narazen, pa se slikata v maskah!? ?
A zna kdo razložit, kakšna pravila so v tem primeru v veljavi? ?

To so pravila debilne ničvredne črede. Saj samo debili zagovarjajo takšna pravila.

Pričakujem le znanstveno-medicino utemeljene argumente.

@roby
calma.

Ni pravil v Cirkusu Maskimussu.

Za ta cirkus nimajo razlage! Ne obstaja. In pod video se ponosno naslovi Vlada Republike Slovenije. Super, lep dokaz, ko se bodo razčiščevale stvari, kdo je ljudi prisiljeval v cepljenje in nošenje mask. Sem morala dvakrat pogledat tole, saj oni to ves čas počnejo, pa se ljudem v obraz smejejo.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno, 29.03.2022 ob 14:50

Za ta cirkus nimajo razlage! Ne obstaja. In pod video se ponosno naslovi Vlada Republike Slovenije. Super, lep dokaz, ko se bodo razčiščevale stvari, kdo je ljudi prisiljeval v cepljenje in nošenje mask. Sem morala dvakrat pogledat tole, saj oni to ves čas počnejo, pa se ljudem v obraz smejejo.

ko se zadnji smije, najslađe se smije.

ludikonj, 29.03.2022 ob 14:02
Primer sprejema ene ženske diplomatke. Janša jo sprejme brez maske, po stopnicah oba brez maske (nekateri za njima jo imajo), rokovanje brez maske, za mizo, kjer pa sedita dokaj narazen, pa se slikata v maskah!? ?
A zna kdo razložit, kakšna pravila so v tem primeru v veljavi? ?

Keč je v besedi slikata.

Med gibanjem gostitelja virus zazna valovanje s frekvenco 1Hz/s. Pri frekvenah 0,5 do 2 Hz/s gre po najnovejsih odkritjih virus v začášňo hibernacijo, zato ne more preskočiti na drugega gostitelja in zato med hojo maska ni potrebna. Razlog, da drugi med hojo nosijo maske je ta, da virusi, ki jih gostijo spremljevalci, za to najnovejše odkritje še niso slišali, ker so virusi gostiteljev v hibernaciji in jim tega znanstvenega odkritja iz tega razloga ne morejo posredovati. Mislim, da je tale moja znanstvena razlaga vsaj na nivoju Logarce ali Kreka.

znanstvena razlaga, 29.03.2022 ob 17:40

Med gibanjem gostitelja virus zazna valovanje s frekvenco 1Hz/s. Pri frekvenah 0,5 do 2 Hz/s gre po najnovejsih odkritjih virus v začášňo hibernacijo, zato ne more preskočiti na drugega gostitelja in zato med hojo maska ni potrebna. Razlog, da drugi med hojo nosijo maske je ta, da virusi, ki jih gostijo spremljevalci, za to najnovejše odkritje še niso slišali, ker so virusi gostiteljev v hibernaciji in jim tega znanstvenega odkritja iz tega razloga ne morejo posredovati. Mislim, da je tale moja znanstvena razlaga vsaj na nivoju Logarce ali Kreka.

??

Se strinjam z Grenivko. Tu ni nobene logike. Ampak saj je nikoli tudi bilo ni. Tu gre le ta igro, kdo lahko kolikšno število ovc bolj uspešno nategne. In najbrž vsi vemo, kdo so tu ovce, kdo pa tisti, ki jih nategujejo…

Glupi še vedno serje. Poln dreka, pa lahko.

GlupiD, 29.03.2022 ob 18:38

Glupi še vedno serje. Poln dreka, pa lahko.

Ajde vozi miško.

Tričetrt Slovenije ima vnetje dihal, ne covid poudarjam ne covid in oni nas jeb. Ejo z maskami.

Vnetje dihal

OD MASK

ludikonj, 29.03.2022 ob 16:35

ko se zadnji smije, najslađe se smije.

To načeloma drži ja, a žal bo za mnoge ljudi prepozno. Eni že imajo hude stranske učinke od vsega tega, mnogih pa zaradi njih ni več med nami.

Anonimno, 29.03.2022 ob 20:11

To načeloma drži ja, a žal bo za mnoge ljudi prepozno. Eni že imajo hude stranske učinke od vsega tega, mnogih pa zaradi njih ni več med nami.

Vem, jasno mi je vse. Ma tudi če se na trepalnice postavim, teško karkoli komu dopovem. Eni nikoli ne bodo dojeli. Eni pa še vedno živijo v neki iluziji, ne morejo verjeti da je svet pokvarjen do konca.

Tisti, ki ukine maske dobi moj glas, 29.03.2022 ob 19:09

Vnetje dihal

OD MASK

Od tega ko morajo duhat smrduhe ala Glupi.

zato pa ljudje, maske dol!!!

Pa ja vidite, da je vse za show, sej tudi nazasedanju NAta in ko je bil Biden zraven, mask ni imel nihče, pa samo starci nad 50..

Folk pa maske v Hoferju, pa na pošti, kjer si po možnosti sam..

Mah ni šanse, da nosim masko kjerkoli no…

Ampak folk še kar natika maske, zato temu ne bo konca..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close