Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zelenortski otoki

Zelenortski otoki

Je že kdo bil na Zelenortskih otokih? Zanimajo me izkušnje, če je bolj za poležavati ali se da tudi dosti videt?

Lani pozimi smo bili na Kanarskih otokih in nam je bilo super lepo, razmišljam, če je to “alternativa” – pozimi na toplo.

Še to: ste šli v lastni režiji ali prek agencije?

Lepo prosim za kakšno mnenje!

Hvala.

mi smo bili s Kompasom na Salu.
lej ne vem, kaj pricakujes in s kom se odpravljas. ce imas majhne otroke- ni priporocljivo, je zelooo vetrovno (raj za surfat) in vedno precej vzvalovano morje- z majhnim otrokom je blo katastrofa.

sicer pa lustno, tam je veliko otokov, Sal je najbolj turisticen

stela32, hvala za odgovor!

Bom še sama poiskala informacije na kakšnem popotniškem forumu.

Hvala in lep dan!

Tam sicer nisem bila so pa bili prijatelji – po slikah sodeč ti otoki niso nič posebnega, mene niso fascinirali. Šli so novembra z agencijo.

Mi smo bili tri leta nazaj marca z agencijo na Salu – nič posebnega. Proti Kanarcem pa sploh. Za videt ni nič kaj posebnega, zelenega skoraj nič (zeleni so bili včasih), pa tudi ogledov ipd. nimaš, ker nimajo kaj pokazat. Mi smo šli kao za en dan okoli vodeno, pokazali so dva “mesta”, peljali so nas v otroški vrtec, nekaj trgovin, na soline, gledat fatamorgano in to je to. Skratka nič posebnega. Je pa tam vse precej drago (spomnčki ipd.) takrat je delal samo Vodafone, dostop do interneta full denarja za par minut, njihove telefonske govorilnice pa tud ful drago. Tud za potapljače ni glih, ker nimaš kaj videt tam spodaj baje, edino za surfarje in kajtarje je pa raj. Mene osebno je tisti veter zelo motil, ker nosim leče.

Sem bil an petih otokik na zelenortskih in ko nekdo reče, da ni kaj posebnega za videt se najbolj ne strinjam. cabo verde kot sklepam si bil samo na salu in potem lahko rečeš da ni nič za videt razen solin pa še to si bil v hotelskem kompleksu :).. Internet ni problem, imaš wifi in ni problema, glede tel ne vem ker ga sploh nisem vklopil… Za malega otroka je res problem, ker je vetrovno in so valovi , če ni vetrovo so valovi drugače pa ni problema tud z otroki it.. Če koga kaj več zanima naj vpraša. Zelenortski so čudoviti in lahko to rečem, ker sem veliko videl na kapverdih.

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close