privlačni azijci
kosu zlačanu i oči plavetne.
ok sicer je latina samo tako no…
ta najmlajsi se ma nekak faco
Moški iz Azije mi niso prav privlačni, toda najde se kakšen lep. Recimo tisti, ki je igral v Geiši je tako ljubek. Pa tisti. Ki igra v Last Christmas. Se najdejo tudi na področjih, kjer seveda prevladuje manjši moški.Azijske, o to je pa druga zgodba. Vietnamke, indijke, Tajke in juznokorejke pridih eksotike in erotike. Ja govorim iz popotovanj po teh deželah.
Barbarella Snella, 27.03.2022 ob 08:40
Za nas Evropejke so vsi Azijci totalno neprivlačni. Po svoje pa razumem tipe, da so jim kakšne Tajke lahko hot.
Govori zase, sem videla ze fejst azijce, postavni, lepe oci, polne ustnice, lep nasmeh. Predsodek, da smo samo belci lepa rasa, vsi drugi so pa grdi je nic drugega kot predsodek- oci imamo zato da gledamo in vidimo.
meni so po povprečju grdi. zenske tudi. kaksna se najde lepa…
sej ta od tega mathewa tudi ni “grda”… samo se prav vidi da ma močno faco… močne robustne poteze… samo okoli oči če pogledaš… ta drugi link…
meni imajo po večini takšne čudne face. (poševnooki) tajke kitajke…
Vsi niso lepi, tudi mi nismo vsi lepi. :))
Jaz opazim lepe ljudi in lepe stvari. Torej tudi lepe azijce, crnce itd.
Enkrat sem videla leta nazaj na karibih precudovito crnko oz. mulatko, kot iz sanj je bila. Nisem se je mogla nagledat. Sem videla pa tud ze lepe azijce. O ja povsod so lepi in grdi ljudje.
Forum je zaprt za komentiranje.