Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Urška Klakočar Zupančič je seksi, lep par bi bila z Golobom!

Urška Klakočar Zupančič je seksi, lep par bi bila z Golobom!

To bi bil res seksi par na politični sceni, daleč naokrog!

6c70640feebf354b0ba14326d3de73cc
1337253
dr-robert-golob-2-i940
maxresdefault

Zakaj se vsi alfa samci palijo na Urške? Kaj pa druge? Zakaj pa nas ne marate?

Po dveh priimkih sodeč je gospa poročena, tudi g. Golob ima družino, tako da predlagam, da mokre sanje in bolane scenarije zadržite zase.

Nekdanja sodnica s pirsingom v nosu. osebno poznam. Malo se ji je obrnilo, kot se marsikateri, ki pride v neka leta. Sicer ni čudno, izhaja iz izjemno presrane familje. Ona je bila v mladosti sicer lepa, prijazna, zabavna, za razliko od mlajše sestre, ki je bila pravo nasprotje. Zdaj sta pa najbrž kar enaki. Kaj prida je ravno ni, že po tem vidiš, kake izjave daje, v katero smer je zabluzila.

Baje sta par. To so zadnjič rekli na Novi24tv!

Odgovor na objavo uporabnika
Baje, 25.03.2022 ob 12:08

Baje sta par. To so zadnjič rekli na Novi24tv!

Ti si idiot od monovskega trola.

itak ok., ljudje svetlobe, sonca, proti pošasti, princu teme in koprivam..

Zamisli si to. Po govoricah Golob ne spi več doma in Urška naj bi se ločevala.

Popay npr, 25.03.2022 ob 12:11

itak ok., ljudje svetlobe, sonca, proti pošasti, princu teme in koprivam..

Seveda, s pametjo, ki je t nimaš. Sicer pa baba ni mlada in nič več lepa, če jo v živo vidiš, za promocijo pa stare slike lima.?

Ljudje sonca se boste večno cvrli v peklenskem kotlu

Oba imata usrane lase.

. https://youtu.be/STeDS33w7u0

Oba ločena oz.. v ločitvenih postopkih..

Se strinjam z Mefistom. POŠTENI SLOVENCI bomo PRIPRAVLJALI DRVA.

Zasedena, 25.03.2022 ob 12:18

Oba ločena oz.. v ločitvenih postopkih..

Popaj, ta je let moje bivše in iz istega kraja. Včasih je bila moja res redna stranka. Rosno mlada več ni, lepa pa tud ne več, tako kot moja bivša že dolgo več ne.? Ti popaj bi tako imel mlajše.?

Osebno poznam, 25.03.2022 ob 12:14

Seveda, s pametjo, ki je t nimaš. Sicer pa baba ni mlada in nič več lepa, če jo v živo vidiš, za promocijo pa stare slike lima.?

heh, jebe se mi za njihovo lepoto…., sem jst dost lep za njih oba…

Ona dva pa tud, če bi direkt iz rudnika oba prišla po osem urnem delu neumita in umazana bi bila lepša od pacienta in kretena hojsa v armanijevih oblekah….

Popay npr, 25.03.2022 ob 12:28

heh, jebe se mi za njihovo lepoto…., sem jst dost lep za njih oba…

Ona dva pa tud, če bi direkt iz rudnika oba prišla po osem urnem delu neumita in umazana bi bila lepša od pacienta in kretena hojsa v armanijevih oblekah….

Ja, škodljiva v politiki, če bosta izvoljena, pa nič manj kot Hojs. Ne si delat utvar. Za serpentinška ste tudi navijali, dokler ni dobil oblasti v roke, potem se je pa videlo kak je. Oprosti, mene ne prepriča. Pa ne zato ker jo poznam, ker jo itak nisem videl že 20 let,ampk ko sem videl samo dva njena kratka govora v neki oddaji, mi je bilo takoj vse jasno. Golob pa sploh ne, že njegova faca govori sama zase, kaka podlasica je, čisto nič boljši od Hojsa.

Osebno poznam, 25.03.2022 ob 12:10

Ti si idiot od monovskega trola.

A ti pa si pravi dokaz superiornega bralca na Monu al kako?

modrivrag, 25.03.2022 ob 12:22

Popaj, ta je let moje bivše in iz istega kraja. Včasih je bila moja res redna stranka. Rosno mlada več ni, lepa pa tud ne več, tako kot moja bivša že dolgo več ne.? Ti popaj bi tako imel mlajše.?

ni panike, ne padam na fasado (politikom pa itak nobenim ne smeš verjeti), s tistimi, ki zgledajo mlajše 15 let kot so v reali stare itak ni kruha, tud v jebačini….

Mogoče nam pa ta dva povrneta širok nasmeh na lica po 24 Apr. 2022…. pa bomo vsi lepi, ko se bomo smejali s(d)s greznici z iztegnjenim sredincem v njihov fris…, živi bili pa videli…, seveda obstaja tudi druga možnost, da zmaga sila teme, groze in zla….., na žalost, če ne bo visoka udeležba na volitvah..

Na volitvah se izbere najboljšega med najslabšimi in to definitivno Golob je.

Zakaj bi volili nek SDS ali pa SD, ki preverjeno že 20 nista naredili popolnoma nič?

modrivrag, 25.03.2022 ob 12:33

Ja, škodljiva v politiki, če bosta izvoljena, pa nič manj kot Hojs. Ne si delat utvar. Za serpentinška ste tudi navijali, dokler ni dobil oblasti v roke, potem se je pa videlo kak je. Oprosti, mene ne prepriča. Pa ne zato ker jo poznam, ker jo itak nisem videl že 20 let,ampk ko sem videl samo dva njena kratka govora v neki oddaji, mi je bilo takoj vse jasno. Golob pa sploh ne, že njegova faca govori sama zase, kaka podlasica je, čisto nič boljši od Hojsa.

hmmm, zanimivo, s tabo normalno debato imet je pa nekaj novega tukej… Tud mene ne prepričajo, kot sem že napisal, se mi zdi Golob šminker in se tud v teoriji ne vidim v njegovi družbi ampak stvar presoje, tip je ing. elektrotehnike, ta naziv pa ni tako brezvezen kot aaabramboslovec…, če bom videl, da ima tip šanso premagat to Pošast, ki je zdej na aaablasti s prevaro vsaj polovico volivcev strank smc in desus, pač volim za njega….. Tud jst poznam tipa, ki je bil v politiki in dosti blizu pacientu z činom v vojski še dolgo po osamosvojitvi in mi enkrat reče, ej jj ni čist v glavo…, itak, saj to vidimo vsak dan, na žalost.

A zato se stranka imenuje ‘Gibanje svoboda’, ker se vsi člani ločujejo? :))))))))))))

Aprila bo temni princ klecnil pred Klakočarjevo, na kolenih jo bo prosil odpuščanja, ona bo pa v polni BDSM odpravi začela bičati.

se nista nikoli v življenju ločila. Himler in Goring sta bila pa zelo dobra plesalca. Vsi štirje so bili tudi primerno na kratko postriženi.

Popay npr, 25.03.2022 ob 13:06

hmmm, zanimivo, s tabo normalno debato imet je pa nekaj novega tukej… Tud mene ne prepričajo, kot sem že napisal, se mi zdi Golob šminker in se tud v teoriji ne vidim v njegovi družbi ampak stvar presoje, tip je ing. elektrotehnike, ta naziv pa ni tako brezvezen kot aaabramboslovec…, če bom videl, da ima tip šanso premagat to Pošast, ki je zdej na aaablasti s prevaro vsaj polovico volivcev strank smc in desus, pač volim za njega….. Tud jst poznam tipa, ki je bil v politiki in dosti blizu pacientu z činom v vojski še dolgo po osamosvojitvi in mi enkrat reče, ej jj ni čist v glavo…, itak, saj to vidimo vsak dan, na žalost.

Vizjak je magister elektrotehnike, samo tako mimogrede.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close