Golob – Sluga
Marko 11, 20.03.2022 ob 14:22
Ta Sluga sploh ni resna , dostojanstvena , postena. Nima hrbtenice zastopat svojih stalisc, menja stranke kot spodnjice. No to pa res ne bomo volili !
Ima pa očitno tisto nekaj več tam nekje…..
.https://prava.si/post/608611/janja-kje-je-uradni-zapisnik-srecanja-s-tomazem-veselom
čeprav sem na prejšnjih volitvah bil prevaran s stranko smc v kateri je bila ona, ajde ji oprostim, ker je jebozovna… Če bom videl, da ima Golob šanse za premagat pošast, bom kljub temu, da mi deluje šminker in se niti malo ne vidim v njegovi družbi volil za njega.., kakorkoli, naj mu bo srečno…, Bog čuvaj Goloba in Ukrajino.., Pacienta in Putina, pa naj pošlje na Goli otok šah igrat.
Kaj nisi vedela, da je Janković njegov boter, njemu pa Kućan?
Marta Kos pa generalna sekretarka Foruma 21, te klape oligarhov ….
Torej, gre za stranko bogatih oligarhov z namenom še bolj bogateti…. (pr. Janković).
Golob je nekdaj za Jankovićeve sozločince nabavljal premog iz – Indonezije…vsi so se dobro okoristili!
To, da Golob jemlje k sebi omenjeno poslanko, je tudi meni odbijajoče. Predolgo je podpirala sedanjo vlado in razne nedopustne metode te vlade, zdaj pa je našla pot nazaj v parlament. In še kakšen propadli poslanec je v Golobu našel svojo rešitev.
Da o Zokiju raje ne bi. Če mi včasih niti ni bil zoprn, mi je zdaj, ko vem, da se zavzema za obvezno cepljenje proti Covidu, popolnoma nesprejemljiv! Kdor pa take ljudi sprejema in podpira, je mojo podporo izgubil. In upam stavit, da ne samo mojo, več nas je takih.
Forum je zaprt za komentiranje.